, но четох, че на някои деца много помагат и при висока Т, зъби и неспокоен сън. Някои мами във форума твърдят, че нямат ефект. Ама на всеки различно действат, нали... щото попита за алтернатива на тези сиропчета.Започнаха зъбите, само да вметна
, но четох, че на някои деца много помагат и при висока Т, зъби и неспокоен сън. Някои мами във форума твърдят, че нямат ефект. Ама на всеки различно действат, нали... щото попита за алтернатива на тези сиропчета.
към 23 ч започна да вдига Т и аз спокойна си викам Аааа то естествен процес, нищо няма да давам. Да ама продължи да се покачва и той започна много да ръмжи и сумти и да приплаква и викам Айде ще дам Панадол , че да не страда. А явно му се догади от Панадола и така зверски повърна, разрева се, задави се, трябваше да прилагам техниките за първа помощ от лекциите. Той вече в много окаяно състояние и с повърнат Панадол без шанс за спад в Т почна и да трепери, викам Айде това ще направи гърч. Веднага извадих Нурофена на батко му, че от него поне само 2,5 мл се дават, а не 4 като Панадола, реших, че е с по-голям шанс да го задържи. Едва му го пробутах, на всяка капка му се повдигаше и накрая с лъжичка. Час и половина не спадаше Т, чак сега започна да се охлажда. После се сетих, че може би не беше удачно да смесвам панадол и Нурофен, но той така или иначе повърна всичкия панадол. Добре че купих термометъра от Лидл за ухо, че остана и с електронните да го мъча. Утре отивам за свещички парацетамол, че ако се наложи пак да не се повтаря този филм. Някоя да даде идея за алтернативно сваляне на Т на такова малко бебе ?....(без оцет, че мъжът ми не понася), Куул пач-а никаква полза. Баткото не ми е правил реакции на ваксините, но те бяха по-леки тогава. Освен това никога е нямал проблем с пиенето на каквито и да е медикаменти, даже обожаваше сладките сиропи.
Препоръчани теми