Покажете си детските стаи - тема 26

• 51 224
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • SF
Вторият вариант е много по-хубав от първия, където гардеробът е обърнат странно, леглото го подпира, тапетът е зад тях.

Оставете втория вариант със свободна от мебели страна под прозореца само заради съображенията, които имате - да не се местят книги и компютър при отварянето. Но логичната подредба е точно там да се сложи бюрото, ако не може леглото.
Целият прозорец ли се отваря? Няма ли крило и неотваряема част, пред която да се сложат нещата за местене? Колко е висок този прозорец? Сега гледам моя прозорец в спалнята и пред него спокойно може да се сложи бюро и стол - доста по-ниски ще останат. Изобщо няма да пречи отварянето.

Можете ли да залепите таблата на леглото под стената с прозореца?
Мене изобщо не ме притесняват съображенията за легло под прозореца. Евентуално капеща вода от мокро стъкло е добър аргумент, за какъвто не бих се сетила предварително. Но пък ако вали навън, у нас май не си отваряме прозорците... Знам ли защо досега не съм видяла отворен прозорец да капе по паркета...

# 436
Ако вали навън не отваряме широко прозорците, но ако е преваляло най-доброто нещо е да се отвори и да влезе свеж въздух 😀
И още нещо, не оставяйте неотваряеми прозорци по външна фасада, голяма глупост е.

# 437
  • Варна
Е глупост-не глупост, масови се прави. Аз не съм видяла апартамент, на който се отварят всички прозорци. Вкъщи в дневната са 9, от които само три се отварят. И по остъкляването на терасата не се отваря всичко, то цената ще стане двойна. Иначе са ми ясни съображенията ти, но на практика рядко е изпълнимо това.

# 438
  • София
Ето я и стаята на моето дете (3 г).Както се вижда съм заложила на пространството,определено има нужда от простор за момчешките си игри.Първоначално имах идея да му сложа масичка със столче.и детска палатка,но категорично отпадна.
А люлката я махаме и слагаме.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 07:07 от *Bubble*

# 439
Аз не виждам снимки.

# 440
Имаше снимка, но сега няма.

# 441
Аууу, бая е бърза потребителата- цели 7-8 минути я е оставила. Честита да е стаята.

# 442
Аууу, бая е бърза потребителата- цели 7-8 минути я е оставила. Честита да е стаята.

Не, беше писала друг пост много по-рано и го е изтрила. Там имаше снимка.

# 443
  • тук и там
Стаята е хубава, и в много  приятни цветове.
Аз бих сложила постер,снимки или нещо подобно на стената над шкафа, като рамките са  в различни подходящи  цветове-жълто примерно  и т.н.Може да сложите и някакви кутии,или торби за играчки ,куфар и т.н(пак от Икеа-има подходящи),за да събирате вътре играчки ,защото ще стават все повече.

# 444
  • на земята
Здравейте,предстои ни да правим детската стая това лято.Имаме госпожица на 7 год.в първи клас.
Според вас каква горе долу сума трябва да приготвим.
Стаята е напълно празна на шпаковка само,подове,стени,обзавеждане всичкооо ще трябва.
Благодаря ви

# 445
Е глупост-не глупост, масови се прави. Аз не съм видяла апартамент, на който се отварят всички прозорци. Вкъщи в дневната са 9, от които само три се отварят. И по остъкляването на терасата не се отваря всичко, то цената ще стане двойна. Иначе са ми ясни съображенията ти, но на практика рядко е изпълнимо това.

Ние живеем на висок етаж, надвесването за чистене е убийствено. Решили сме с ММ поетапно да сменим всички прозорци с изцяло отваряеми. При майка ми и баща ми, където прозорците са ниски се отваря всичко и няма подобни проблеми, е баща ми щеше да получи удар от цената, но и това мина Laughing

Алиса, има и евтини и скъпи варианти, зависи от гледната точка и възможностите ви. Може за начало да е по-бюджетно, а като стане тийн да се смени голяма част, а може да се сложат и по-качествени и скъпи мебели, с тенденцията да се ползват 20-30 години.

# 446
Не съм се занимавала с тези неща, но според мен щом е на шпакволка само, поне 2-3 хиляди ще ви трябват само за основни неща.

# 447
  • на земята
Не съм се занимавала с тези неща, но според мен щом е на шпакволка само, поне 2-3 хиляди ще ви трябват само за основни неща.
Чудя се дали ще стигнат даже.Направих една група сметка,като добавих и компютър,и дребните неща,перденца ,килмче ,щори доста стават.Дано се вместим в по поносима сума.
Благодаря

# 448
  • София
Вкарах я в скрит текст,за да не пречи,ама докато го направя,няколко пъти си изтривах снимките ... ”добре съм”,успях накрая де 😂
 Kaisia , много благодаря за идеите.

Аз имам рамка,която не съм закачила,даже се вижда,върху шкафа е.Чакам мм да я закачи.

# 449
*Bubble*, много приятна и симпатична стая се е получила, ама много подредена Simple Smile точно като за снимка.

Общи условия

Активация на акаунт