Покажете си детските стаи - тема 26

• 51 192
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Аз позволявам всичко, но баща им - не, щото той прави ремонтитe. Grinning

# 481
  • Варна
Още не проявява желание, но бих му разрешила. Отлично си спомням как целите стени в моята стая бяха налепени с плакати на метъл групи. Направо си представям много образно как бих се почувствала, ако майка ми ме беше отрязала. Ремонти, колко често се правят ремонти? Когато му писне да лепи. Чак толкоз една боя не е проблем да се удари, по наше време с тапетите беше по-кофти.
Pandachina,
я кажѝ повече за този макет. Моят син си хареса един от Ориндж на доста дебела цена (65 лева) и постоянно напомня за него, но в единствения коментар в сайта пишеше, че се сглобява много трудно, частите не пасват и се разпадат. Та съм в търсене на качествен.

# 482
  • София
Още не проявява желание, но бих му разрешила. Отлично си спомням как целите стени в моята стая бяха налепени с плакати на метъл групи. Направо си представям много образно как бих се почувствала, ако майка ми ме беше отрязала. Ремонти, колко често се правят ремонти? Когато му писне да лепи. Чак толкоз една боя не е проблем да се удари, по наше време с тапетите беше по-кофти.
Pandachina,
я кажѝ повече за този макет. Моят син си хареса един от Ориндж на доста дебела цена (65 лева) и постоянно напомня за него, но в единствения коментар в сайта пишеше, че се сглобява много трудно, частите не пасват и се разпадат. Та съм в търсене на качествен.

Нашият е този от снимката по-долу. Към него има кратка енциклопедия. Не съм очарована, но колкото детето да се порадва свърши работа. Проблем с напасването на частите има и при този макет. Освен това е от картон, което го прави не много издръжлив и няма възможност да бъде разглобен и сглабян повторно за забавление, а дъщеря ми имаше желание това да се случва. Ще търсим по-добър вариант със сигурност, но засега и това свърши работа . Цената е около 25 лв. А в Хиполенд съм виждала друг, който беше и по-скъп (но май не чак 65 лв) и ми се стори по-добра идея. Не съм търсила мнения обаче. Когато реша сериозно да купя нов, ще се поровя по-подробно от първия път.

# 483
Чак толкоз една боя не е проблем да се удари, ....

Не е проблем, ако ти се занимава с такива неща. На ММ не му се занимава изобщо.

# 484
  • Варна
Мисълта ми е, че няма да пребоядисва всеки месец. Като им мине меракът за лепене на дивотии по стените ще се пребоядиса. И без това не си представям години наред да не се освежава тая боя, със или без лепене.
А иначе и ММ не си примира по боядисването.  В първите седмици след като направихме детската (използвахме случая да пребоядисаме и коридора) той откачаше за всяко петънце, появило се на стената Joy Ама вече гледам, че не му пука чак толкова.

# 485
Мисълта ми е, че няма да пребоядисва всеки месец. Като им мине меракът за лепене на дивотии по стените ще се пребоядиса. И без това не си представям години наред да не се освежава тая боя, със или без лепене.

Абсолютно съм съгласна с теб, но на него му се иска по възможност никога да не пребоядисва. Засега, вече 6 години само с миене, боята си изглежда доста добре.

# 486
  • София
Ние сме с тапети, къде вече нарисувани, къде изчоплени... Здраве да е, като попораснат малко ще ги сменим.

# 487
  • Русе/Germany
Плакати и рисунки давах на големия да лепи по стените. Стикери и подобни само и гардероба му. Отделно той изрисува тапети и стени, проби едни дупки в стените и те така, разрушителна дейност 😁 сега вече дойде време да се чуди защо го е правил и да обяснява на сестра си (1г 8м), че не се драска по стените, не се късат тапети и т.н 😂
В момента обмисляме новата му стая и вече се надявам да няма такива неща там (на 9г е той) 😊
Тепърва ми предстои малката да лепи и рисува 😁

Та сега на въпросът ми 😉 вече всички сигурно ме знаят с моите проекти на стаята на детето, ама 🤷‍♀️
Имаме окончателен проект. Сега се чудя какъв полилей да сложа 🤔
Почти цялата стая ще с лед лента, но за остовното осветление не знам какво да измисля. Слагам снимки на финалния проект и ще се радвам на съвети и мнения.
Въпросът не е за един от двата на снимките, просто са сменяни и така са останали на снимките.
Скрит текст:

# 488
Не съм сигурна че помня колко квадрата беше стаята, ама за малка /че и средна/ тези насочващите са супер споре мен ✌ Първо бяхме взели за детската някаква детска "Луна", но много ми изморяваше очите докато им чета вечер /работеше с определени крушки/. Сменихме с тройка обикновен, нагласяш си ги на където решиш и е супер.

Скрит текст:
нещо подобно, само че друг модел

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 23:55 от Kaya

# 489
  • Стара Загора
Наскоро купих такава плафониера за детската, която е около 14-15кв.
https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=129&pid=141144&sgid=129
 Детето я хареса много, светлината може да се променя, силата също, има и режим нощна лампа Simple Smile

# 490
  • Варна
Мда, и аз ги бях харесала много тези лампи, имаше една с цветни светлини, обаче пълната мощност от 40 вата щеше да е прекалено силна за нашето стайче. И взехме обикновена плафониера, плоска, бяла, почти се слива с тавана.

# 491
  • София
Аз давам плакати. Обаче в детската имаме едни мега гадни тапети, на които нищо не може да се залепи.
По тоя случай /пък и децата пораснаха/ обмислям ремонт.

# 492
  • тук и там
Ние имаме такива със сменящи се цветове .И други-със смяна  само на топла и студена светлина и намаляне и увеличаване на интензитета,режим нощна лампа,свещи и т.н. В цялат къща са такива.Вторите са много по -хубави според мен. Цветните са  ми адски дразнещи и натоварващи ,лошо ми става  като пуснат лилава или друг цвят светлина-добре че са само на етажа със  спалните.Цветните специално не ги препоръчвам.

# 493
Не съм сигурна че помня колко квадрата беше стаята, ама за малка /че и средна/ тези насочващите са супер споре мен ✌ Първо бяхме взели за детската някаква детска "Луна", но много ми изморяваше очите докато им чета вечер /работеше с определени крушки/. Сменихме с тройка обикновен, нагласяш си ги на където решиш и е супер.

Скрит текст:
нещо подобно, само че друг модел

Показаното на снимката  е лед осветление на Филипс. Самите "камбанки" светят, не се слагат крушки. Имам точно такова, но в бял цвят. Осветява много приятно, но единствения недостатък е цената и че ако някоя светлина изгори няма подмяна. Купува се ново осветително тяло.

# 494
  • Русе/Germany
Благодаря ви Simple Smile

Ето това много харесахме Simple Smile

Това също е вариант, но май първото повече ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт