🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 53 065
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 180
И аз като гледах предаването по тв, първоначално свързах пчелата с Тита, все едно я слушах в първа среща, но после ми приличаше на Михаела. Но гласа на Ева Пармакова е подобен, или онази Йоана. И аз ги бъркам тия най-новите

# 181
  • Далечният изток
Пчелата като танцуваше, правеше едни много специфични движения, точно Михаела Маринова в капките. И гласът, начинът на пеене точно на тази песен с характерните извивки, си е тя, тук нямам никакви колебания.

# 182
  • ГО
За Пчелата и аз мисля, че е Михаела.
Коя е Луизу?

# 183
  • Испания
Християна Лоизу е победител в четвъртия сезон на Х Фактор.

# 184
Тя пее опера, има мн висок глас , изключително нежен

# 185
  • ГО
Християна Лоизу е победител в четвъртия сезон на Х Фактор.
Благодаря! Ама тя не говори ли с акцент? Във визитката май нямаше нещо подобно?

# 186
Нее Луизо със сигорност. Заслушах се в гласа и от предаването нее тя 100%

# 187
Необходимо е поне още едно предаване, за да чуем гласа и в друга песен и за да сме по сигурни в предположенията

# 188
  • Далечният изток
И според мен не е тя сякаш.... Все още си мисля, че Гарвана не е певица. Най-вероятно е актриса. Много ми хареса гласът и пеенето, но не го изпя някак професионално.

# 189
Aз искам да попитам кой предполагате, че е Пчелата? Аз като я чух си помислих, че е Михаела Маринова, но впоследствие нито уликите звучат за нея, нито гласът от видеото.

# 190
Пчелата може да е Михаела, Тита, Ева Пармакова, Йоана, може и Мария Илиева също да има право и да се окаже и Веси Бонева. Но най-много прилича на Тита и Михаела

# 191
  • Варна
Бергендорф спечелила от лотарията и т.н., но каза, че е завършила за шивач...

# 192
  • Далечният изток
Тъкмо това идвах да пиша. Може ли да е Розата? Ако изобщо приемем, че Розата е певица, че с отговора който даде, би трябвало да не е певица.
Жана отговаря и на височината, но за гласа се съмнявам, че е нейния, освен ако не го преправя...

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 19:58 от AIDA_N

# 193
Има фрази на розата, които много наподобяват блендата й, а тя има висок глас, пяла е рок, отделно имитираше в капките групи като гънс енд роузес и по принцип тя си обича рок музиката. Мене най-вече ме накара да си мисля, че е тя, щом каза, живея на собствена планета и са я мачкали, обиждали. Тя имаше проблеми с наркотиците, полиция, с мъжа си, с който се разделиха. И доколкото знам е работила и други неща, сега дали е било с шиене не знам. Другият човек, на който розата ми напомня е Стефан Илчев. На моменти все едно чувах гласа му от капките. И все пак е по-слабо вероятно

# 194
Според мен Шотландецът е Юлиан Константинов, заслушах се в произнасянето на,, р" и определено е неговото.

Общи условия

Активация на акаунт