🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 53 060
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 195
А пък Шапката дали не е Димо от ПИФ Frowning Визитката съвпада идеално с неговия живот ...

# 196
В интерес на истината друго забелязах за гарванът - снимано е на същото място, където и сниман клип на Деси Слава, който мисля, че е с най-много гледания от нейните песни. Wink За справка - песента е "И това ще преживея".

# 197
  • София
Деси Слава е доста пухкава в момента. Нищо общо с фината визия на Гарвана.

# 198
Не е ДесиСлава със сигурност, тя е не по-висока от 160 см. и да - напълняла е в момента....Аз продължавам да си държа на мнението, че Гарванът е Михаела Маринова, но едва ли скоро ще отпадне, за да се види истината...

# 199
В интерес на истината друго забелязах за гарванът...
...държи цигулката с „грешната“ ръка, тоест така би я държал левичар. Подсказка или не?!
Аз понеже си мисля, че е Крисия, но пък се разубеждавам сам....

# 200
  • SF
Знам, че е тъпо, но от уликите и след изпълнението...за мен Звездата е Зуека. Не знам как са го направили, но този глас и тези улики...ама най-вече гласа...
Кадилак кабрио (в клипа е син, но е същата кола):

Зуека рапира:

Не е тъпо! Даже е гениална хрумка да го направят! Ако това са направили, поздравления от мен!

Бате Енчо, набелязан за Звездата, рапира ли? Как се свързва с кадилаци?

# 201
  • София
Знам, че е тъпо, но от уликите и след изпълнението...за мен Звездата е Зуека. Не знам как са го направили, но този глас и тези улики...ама най-вече гласа...
Кадилак кабрио (в клипа е син, но е същата кола):

Зуека рапира:

Не е тъпо! Даже е гениална хрумка да го направят! Ако това са направили, поздравления от мен!

Бате Енчо, набелязан за Звездата, рапира ли? Как се свързва с кадилаци?

Няма такова коремче Зуека. А и мисля, че каза, че е роден на река. Зуека не е ли от Сливен?

# 202
Да, но нали Зуека и Рачков бяха с него след изпълнението. Трябвада е клонирано

# 203
  • SF
Ама могат да помислят по въпроса.
Бате Енчо каква кола кара?

# 204
  • Далечният изток
Защо приемате буквално уликите, едва ли е от значение марката на колата...... Даже до там уликите не ги помня вече, освен че е роден до река /Русе/ и е свързан с Япония /знае японски/ - това за бате Енчо. А със Зуека как се връзва това? Но пък гласът е на Енчо, 99.9% съм сигурна.

# 205
Ама могат да помислят по въпроса.
Бате Енчо каква кола кара?
За колата не знам, но си мисля, че е от Русе и идеално пасва на подсказките.

# 206
Абсурд Зуекът да е някой от участниците. Водещите не наблюдават ли изпълненията от нещо като балконче встрани от сцената?

# 207
  • София
Абсурд Зуекът да е някой от участниците. Водещите не наблюдават ли изпълненията от нещо като балконче встрани от сцената?

Не. Излизат оттам където влизат после отстрани зад едни пердета. Това поне при Х фактор и Капките. Предполагам тук е същото

# 208
Не съм сигурна, но ми се стори, че по време на едно от изпълненията ги показаха, че гледат от страни. Утре специално ще наблюдавам за това.

# 209
Според мен визитките само объркват.
В къртицата например жокерите бяха много по- близо до останали участници от колкото за самата къртица и тук има нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт