🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 53 025
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 225
Не е Есил Розата.
Бате Енчо изобщо нямаше и да се сетя за него, но той наистина ли е висок 170см?

# 226
  • Sofia
За Розата се сетих и за Невена Бозукова...завършила е худ.у-ще..пее добре,май беше спечелила в Капките Thinking
В "Ет.собственост" не шиеше ли нещо?

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 14:09 от Doli

# 227
  • Далечният изток
Да де ама когато обсъждахме онзи ден пак звездата бяхме помолени да четем преди да пишем, и че вече било станало ясно,че е бате Енчо и нямало какво повече да се чудим.

Мисля, че нещо не си разбрала.
Става въпрос за нещо съвсем различно - появява се някой след изписани 385 страници и казва примерно - дали звездата не е Енчо, вие какво мислите, аз мисля, че е Енчо.....
Ами какво да мислим, то е изписано какво мислим на предишните 385 страници. Пак да го напишем, щото някой го мързи да чете назад.... Понеже беше моят пост за четенето, затова уточнявам. Иначе естествено всеки си има право на мнение, нали е форум.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 13:19 от AIDA_N

# 228
  • Велико Търново
Мисля си, че шапката е Дичо. Заради странните поклащащи се, пружиниращи псевдо танц движения. Познати от капките. Не знам..

# 229
Мое мнение, въз основа на уликите за Рицаря:
Бат Бойко - преди е гасил пожари - помагане на народа,
сега, е политик - прави го за цялата нация.
Не знам обаче, дали може да пее.
Затова, ще е още по-голяма изненада за зрителя, ако е той!

# 230
Не съм сигурна, че действащ политик може да участва в развлекателни предавания.
В смисъл, как би изглеждал пред света и останалите държавни фигури с костюм на рицар и огромна маска? Несериозно е според мен.

# 231
  • 221B Baker Street
След предположенията, че самият Слави Трифонов може да се крие зад някоя маска, сега това за Бойко Борисов направо ме разби... Joy

# 232
След предположенията, че самият Слави Трифонов може да се крие зад някоя маска, сега това за Бойко Борисов направо ме разби... Joy
Мен само предположението, че Мария Игнатова е Бикът ме е изненадвало повече. Simple Smile

# 233
  • 221B Baker Street
Мен и други предположения са ме шокирали - Маги Халваджиян, Зуека, Кремена Халваджиян... Grinning

# 234
О, Маги Халваджиян е моето и все още не се отказвам от него. Може би след второто изпълнение ще си променя мнението.

# 235
# 236
  • España
Рицарят може да е Стоян Роянов Я Я ....примерно...поне на снагА го докарва...защитава каузи ( религия си има даже човекът 🤪) ...

# 237
Рицарят може да е Стоян Роянов Я Я ....примерно...поне на снагА го докарва...защитава каузи ( религия си има даже човекът 🤪) ...
Не пипаж Grinning Grinning

# 238
Как ще участва Маги? Нали ако спечели, ще влезе в Гинес като единствения в света продуцент, печелил собствения си формат.Simple Smile

# 239
Ами така ще направи, че да не спечели. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт