🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 53 051
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 210
Нали вече веднъж стана ясно, че звездата вече е обсъдена и няма нужда да се гадае. Звездата е бате Енчо. Било  е казано повреме на предаването тук, че е той и няма нужда да се обсъжда повече.
Какво означава това в уликите на рицаря: "всичко това го правя за народа, а сега го правя за цялата нация"
Започвам да си мисля, че този рицар е футболист /волейболист

# 211
  • Испания
Нали вече веднъж стана ясно, че звездата вече е обсъдена и няма нужда да се гадае. Звездата е бате Енчо. Било  е казано повреме на предаването тук, че е той и няма нужда да се обсъжда повече.

Кое е станало ясно? Кой решава дали няма нужда от обсъждане?

Ясно става, когато пада маската. Темата съществува, за да се обсъжда формата.

# 212
Да де ама когато обсъждахме онзи ден пак звездата бяхме помолени да четем преди да пишем, и че вече било станало ясно,че е бате Енчо и нямало какво повече да се чудим.

# 213
  • Испания
Не съм го писала аз. Всеки, естествено, може да изразява лично мнение. Аз написах своето.

# 214
*Какво означава това в уликите на рицаря: "всичко това го правя за народа, а сега го правя за цялата нация"
Започвам да си мисля, че този рицар е футболист /волейболист*

Според мен е или спортист или политик. Казах, че предлагам за Бареков, колкото и абсурдно да звучи. А може и човекът да поукрасява, а ние да се фокусираме върху ненужни детайли. Бикът ми е един от малкото, за когото нямам логични предположение и не съм съгласна с тези в темата. Ще видим утре дали няма да подскаже с нещо.

# 215
  • София
Това с народа може да означава, че преди е играл в Народния театър, а сега може в киното да се изявява. Инаше и предпложение, че ако е Захари Бахаров се е в Националната лотария.

# 216
Според мен, точно в това изречение е ключа

# 217
Прочетох ги преди да бъдат изтрити, но според мен някои не са точно тези, които бяха описани. По-точно за розата, пилето, шотландецът, гарванът, че и пчелата.
Най-интересна ми е розата и чакам да я чуя тази вечер отново.

# 218
  • SF
А може ли Албена Михова да е Розата? Заради ханша и гласа?

# 219
  • Sofia
Не.Михова е ниска и късокрака.

# 220
# 221
Розата е Есил и с това си пеене би направила добър опит в очистване имиджа на фолк певиците. Това ще е една от последните 2 маски за сваляне. Днес ще гледам с интерес новите изпълнения и подсказки.

# 222
  • SF

Розата не ми изглежда висока и дългокрака. Не мога да преценя от това, което е върху главата й. Албена Михова нали била отслабнала. Аз не съм я виждала да се показва напоследък по телевизията. Тя кога роди?
Даже се учудих, че изобщо се спряга за участник в "Маскираният певец", но явно някаква информация е изтекла предварително и личности като Албена Михова и Бате Енчо намериха място в темата ни. Иначе за Бате ви Енчо, ще се сетя да го разкривам, ама друг път! Simple Smile

# 223

Розата не ми изглежда висока и дългокрака. Не мога да преценя от това, което е върху главата й. Албена Михова нали била отслабнала. Аз не съм я виждала да се показва напоследък по телевизията. Тя кога роди?
Даже се учудих, че изобщо се спряга за участник в "Маскираният певец", но явно някаква информация е изтекла предварително и личности като Албена Михова и Бате Енчо намериха място в темата ни. Иначе за Бате ви Енчо, ще се сетя да го разкривам, ама друг път! Simple Smile
Албена Михова не е била бременна скоро. Да не я бъркаш с друга певица?

# 224
Оня ден беше в На кафе Албена Михова,  ама седнала, та не мога да преценя дали е отслабнала.

Общи условия

Активация на акаунт