🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 432
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 720
Аз мисля нещо за лъва. Всичко води до Албена, но точно това ме съмнява да е тя ще е много лесно. И най - вече  аз мисля, че пънела ни обърква както прави с Дивна и Алисия (отрича да са те)аз ако се водя от уликите и исключа Албена по обяснимите причини, клоня към Жана заради белезниците и гласа. Напомня ми и на Люси, нооооо най вече мисля че е Стефан Илчев той пее като жена а в уликите говори за себе си в мъжки род. За това мисля че е мъж

# 721
Аз за бика мисля, че е Асен Блатечки, защото клипа му с улики, наистина много приличаше на филма Бензин, нооо там участва и Калин Врачански. П.С. Даже регистрацията на колата беше с В [Варна] като всички коли във филма.
А за Пилето просто няма как да е Гери, трябват му още 20килца😂👌

# 722
Уликите и без това са достатъчно уклончиви, че да могат да се познаят всички маскирани предварително, че да има и нужда от замяна. Твърде много конспирации търсите.

# 723
Петя Буюклиева 20 песни изпя в Капките и все с нейния си глас, сега точно ще го преправи така, че да не можем да го разпознаем, да бе.

Пилето ако наистина е момче с тия кльощави крака се сещам само за Кристиян Костов
И Рафи

# 724
  • Испания
Забранено е публикуването на последователни мнения. Използвайте бутона "Редактирай".

# 725
  • тук, на мястото си
Рафи отговаря за височината, но не е толкова слаб.

# 726
Мисля, че в това шоу няма да има хора, които са участвали в Капките.

# 727
  • тук, на мястото си
Ако са участвали,  то  са били гости, като Димо Алексиев.

# 728
Да, като гости, но не и от редовните за сезона  участници.

# 729
  • Испания
Грешка. Извинете!

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 21:09 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 730
Браво на прабългарите! Но Юлиян и Георги не спряха да крещят.
Обърка темата, Смайлис 😁

# 731
  • Испания
Видях. Коригирах. Помолих за извинение.

# 732
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
А дали пък Лъвът не е Милица Гладнишка, както предположи и Гала първия път?  Тя също участва в Полицаите от края на града. Нейният образ, както и тези на Розата и Гарванът  , са ми все още обгърнати в мистерия Grinning

# 733
А дали пък Лъвът не е Милица Гладнишка, както предположи и Гала първия път?  
Милица е родена в София.
И аз  клоня към Михова.

# 734
По принцип в чуждестранния формат, не помня на коя държава, лъвът беше човек който беше зодия лъв. Това също може да е улика.

Общи условия

Активация на акаунт