🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 453
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 540
  • Испания
От една страна, не исках Рицарят да сваля маската. От друга, съм доволна, защото се оказа /както предполагах/, че "информираният от самата продукция" субект, който публикува сутринта пост /слава Богу, след два пъти докладване изтриха поста, но писах и на Маги/, е "въздух под налягане".

# 541
Е как да не е Дивна, не чухте ли че има домашен любимец Джей Зи, колко певици в БГ имат куче Джей Зи.

Ти сериозно ли ?

# 542
  • 221B Baker Street
Е как да не е Дивна, не чухте ли че има домашен любимец Джей Зи, колко певици в БГ имат куче Джей Зи.

Ти сериозно ли ?
Какво дали е сериозно? Нали това беше една от уликите, че Джей Зи  ѝ е любимец. Да, на Дивна кучето се казва Джей Зи.

# 543
А само си представете това ще е страшно шоу ако нито Алисия нито Дивна нито Прея нито Михаела Маринова или всички за които сме 100%сигорни че са те  да не са 😀😀😀😀

# 544
Много ми се иска да стане така! Grinning

# 545
  • Далечният изток
А само си представете това ще е страшно шоу ако нито Алисия нито Дивна нито Прея нито Михаела Маринова или всички за които сме 100%сигорни че са те  да не са 😀😀😀😀

Ще значи, че добре са си свършили работата от предаването.

# 546
С Димо се справиха Супер, но и той беше от по-неясните образи. Въпреки, че аз бях сигурна, че е Донков. И ми стана много яко, че не беше. Щото стана емоция. Мисля, че поне 2/3 от сигурните са познати. Но са надявам да са повече, щото определено е по-яко, когато се получи изненада.

# 547

Ти сериозно ли ?
Какво дали е сериозно? Нали това беше една от уликите, че Джей Зи  ѝ е любимец. Да, на Дивна кучето се казва Джей Зи.

Разбрала съм го в друг контекст явно. Извинявам се

# 548
И също да си представим, че вярното изписване е "сигурни". Ех, тогава...

# 549
Сетих се, че кучето на Сани Алекса се казва Бионсе. Може да ги сродят с кучето на Дивна. Joy

# 550
До тук на мен са ми ясни : лъвът - Албена Михова, пилето - Дивна, принцесата - Алисия, Розата- Алекс Раева. От другата част са ми ясни Бухалът - Валентин Михов, звездата - Бате Енчо, пеперудата - Прея и може би шотландеца -Юлиян Константинов, но за него не съм напълно сигурен. Над останалите имам по-малки наблюдения, но вие сигурно вече сте ги налучкали.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 00:23 от dido1302

# 551
  • 221B Baker Street
Сетих се, че кучето на Сани Алекса се казва Бионсе. Може да ги сродят с кучето на Дивна. Joy
На Сани Алекса кучето каква порода е? Че на Дивна Джей Зи-то е доооооста голямо... Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 552
  • Viena
Абе май само ние си мислим, че сме много отворени и всичко знаем. 😂

# 553
На Сани Алекса кучето каква порода е? Че на Дивна Джей Зи-то е доооооста голямо... Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Някаква дребна порода беше, май померанче.

# 554
  • 221B Baker Street
Абе май само ние си мислим, че сме много отворени и всичко знаем. 😂
Ааа, и у Фейса са така! Joy
Аз, обаче, не съм сигурна в нито едно от предположенията си и ще гледам с интерес, докато не паднат всички маски. Simple Smile Чак толкова самонадеяна не съм. Но се кефя, че в предаването ще пускат интересни коментари точно от Фейсбук. Там винаги чета и се смея с глас! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт