🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 393
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Розата е Мария Игнатова ... Всичко съвпада, а и Рачков затова я избъзика, че той ѝ е купувал всички парфюми Simple Smile

О не, абсурд! Мария Иганатова "пее" като настъпано куче, а Розата според мен си пее доста добре.

Мисля си, че Мария Илиева може да излезе права и Розата да е Роберта. Тя се беше позагубила, обаче в предната година и нова песен извади (страхотна, на Вида Пиронкова), и награда Певец на годината взе и няколко концерта направи по морето.

Роберта има такъв леко дрезгав глас с огромни възможности. Само не знам дали няма да е по-добра от Розата...

За Пилето е абсурд да е Гери Никол, или е Мая Бежанска или някой много кльощав мъж. Ама ние всички сме жени и знаем бялото какво прави с фигурата, а с този бял дебел клин - пак изглежда кльощаво.

Лъвът по-може да е Гери Никол!

# 571
  • София

Кукерът изпълнява "Bamboleo"  

(28.09.2019) ЕПИЗОД 3

Рицарят изпълнява "Боби" на Уикеда

и сваля маската

Бикът изпълнява "Hallelujah" на Leonard Cohen

Лъвът изпълнява "Wrecking Ball" на Miley Cyrus

Розата изпълнява "You Shook Me All Night Long"

Принцесата изпълнява "Summertime Sadness"

Пилето изпълнява "Stayin' Alive"

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,

в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 572
  • Испания
Според Джулката били палатки Joy

От маската, която е носила при влизането и излизането, и от бюста не е могла да разбере точно какво е.

# 573
  • Sofia
Беше си Овца отвсякъде,не знам защо на Кокона са я прекръстили Grinning

# 574
  • Испания
Беше си Овца отвсякъде,не знам защо на Кокона са я прекръстили Grinning

За да не се обиди. Деликатни са.

Интервюто с Кремена /според водещата - ХалваЖАн/:

https://play.nova.bg/video/na-fokus/season-0/na-fous-2019-09-29-maskiraniqt

Любимата ми роза. Имам чувството, че ухае. Страхотна е!

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 11:52 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 575
Имам усещането, че Розата е мъж. Не съм се заглеждала в атрибутите му - има ли, няма ли, но не бих се учудила, ако е Стефан Илчев например. По едно време си мислех за Славин, но по-скоро не е той.

# 576
  • Далечният изток
Искам да има ей такива като снощната уау-изненада. И да се появят хора, които никой изобщо не е предполагал. Или да ни опровергаят 100-процентовите предположения. Sweat Smile Така ще е интересно и няма да се превърне просто в един концерт.

# 577
Браво на Димо. Много ми харесваше, беше ми любимец и много съжалявам че точно Рицаря решиха да отпадне. Само той ми беше толкова интересен и идея нямах кой може да е. Пее страхотно.

Пилето и аз мисля, че е Дивна. Във визитката каза, че започнала от малка, което ме подсети преди години Дивна участваше в едно музикално предаване по Нова ТВ, където изпя Ню Йорк и Миро я избра да пеят заедно двамата. (Не помня как се казваше предаването имаше само 1 сезон)

За Розата мисля, че е Жана Бергендорф. Фигурата и ми напомня на нейната, а и избора и на песен в 2те предавание. Жана си е рокаджийка.

Лъвът си мисля за Буюклиева. Още 1вото предаване щом излезе на сцената с тези жестове са само нейните. Леле колко са ми противни, както и тя самата. Писна ми да я бутат и канят навсякъде. Ужасно изкуствена ми е.

Принцесата също ми е интересна. Пее страхотно, нежна е, женствена е. Също като една истинска принцеса от приказките. Ако това наистина е Алисия ще развали цялата магия 😁

Пеперудата - Прея. Тембърът ми напомни на нейния, но ще изчакам следващото предаване, за да има още улики за останалите участници преди да комемтирам.

# 578
Пей с мен е предаването, което спечели Дивна с Миро. Simple Smile

# 579
  • Испания

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 12:42 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 580
Браво на Димо. Много ми харесваше, беше ми любимец и много съжалявам че точно Рицаря решиха да отпадне. Само той ми беше толкова интересен и идея нямах кой може да е. Пее страхотно.

Пилето и аз мисля, че е Дивна. Във визитката каза, че започнала от малка, което ме подсети преди години Дивна участваше в едно музикално предаване по Нова ТВ, където изпя Ню Йорк и Миро я избра да пеят заедно двамата. (Не помня как се казваше предаването имаше само 1 сезон)

За Розата мисля, че е Жана Бергендорф. Фигурата и ми напомня на нейната, а и избора и на песен в 2те предавание. Жана си е рокаджийка.

Лъвът си мисля за Буюклиева. Още 1вото предаване щом излезе на сцената с тези жестове са само нейните. Леле колко са ми противни, както и тя самата. Писна ми да я бутат и канят навсякъде. Ужасно изкуствена ми е.

Принцесата също ми е интересна. Пее страхотно, нежна е, женствена е. Също като една истинска принцеса от приказките. Ако това наистина е Алисия ще развали цялата магия 😁

Пеперудата - Прея. Тембърът ми напомни на нейния, но ще изчакам следващото предаване, за да има още улики за останалите участници преди да комемтирам.

Няма какво да ги мислиш. Пилето е Дивна, Розата е Алекс Раева, Лъвът е Албена Михова, Принцесата - Алисия, Пеперудата - Прея, Бухалът - Вальо Михов, звездата - Бате Енчо. Не е много сложно да се познаят. Като се заслушаш ясно се различават гласовете им.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 17:24 от dido1302

# 581
  • Далечният изток
dido1302, давай и другите.... И да заключваме темата.

# 582
  • София
Пилето неможе ли да е Крисия или трямва да имат 18 г.?

# 583
Не слушам попфолк и не съм чувала нито една песен на Алисия, но ако тя наистина е Принцесата и пее така, ми се издигна в очите.

# 584
Не слушам попфолк и не съм чувала нито една песен на Алисия, но ако тя наистина е Принцесата и пее така, ми се издигна в очите.
По глас и пеене ми прилича на Есил Дюран. Има един специфичен завършек на фразите. Обаче Есил май е по-висока.

В предишния пост забравих да кажа за пчелата- Михаела Маринова. Пеенето и е носово. Не веднъж се е опитвала да имитира Шакира по предавания.

Общи условия

Активация на акаунт