🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 955
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 930
Ако това тук е вярно- http://www.lchf-bg.com/nikistanoev/, не е , Пилето уж е 164 см.
За Розата, мнението ми е, че е жена, въпреки някои други предположения, гласът ѝ като го слушах последния път, има определено женски тембър (оставям другите “черти” настрана).

# 931
  • ГО
Пеперудата да сваля маската и да си ходи. Повече от ясно е, че е Прея и там интрига няма.

# 932
Няма да е Роберта, повечето хора не са я чували.

# 933
  • SF
А тези, които не са гледали детските предавания на Къци, които се излъчваха рано сутрин в събота, знаят ли кой е Бате Енчо?
Но май е изровен от Маги и е бил поканен да участва.
Дано Звездата да не е Бате Енчо, а поне самият Къци Вапцаров.

# 934
  • Калгари, Канада
Сутринта в "на кафе" Гала каза, че Димо Алексиев щял да е гост "след малко", пък аз не го видях в предаването. Гледах на запис и превъртах напред- назад, но не го видях. Някой гледал ли е? Беше ли там изобщо?

# 935
  • София
Не е дошъл.

# 936
  • Viena
И аз като луда го превъртях поне 8 пъти. 😂

# 937
Дете на 90-те съм, но признавам, че нямам никаква представа, коя е Роберта (а съм меломан).
Всеки ставаше да гледа детско рано сутрин, в това число и бате ви Енчо.

# 938
Ники Станоев Пилето?  Единствената прилика е в кльощавите крака. Професионален актьор с неговия опит не би записал визитка, в която казва, че друго пиле му е помогнало да полети към върхА. Пилето си е Дивна.

# 939
Или пък е Криско.

# 940
Пилето е Дивна 100%

# 941
Розата продължава да ме измъчва с тази неизвестност.

Към предишно мое предположение за Весела  Нейнски. оперна певица, която може да изкара силен глас, добавям и Кристина Димитрова.

# 942
Да си призная, че преди Мария да спомене Роберта, не бях чувала за нея.. Надявам се да е някой друг розата, за да е по интересно.

# 943
  • Далечният изток
Розата продължава да ме измъчва с тази неизвестност.

Към предишно мое предположение за Весела  Нейнски. оперна певица, която може да изкара силен глас, добавям и Кристина Димитрова.

Ако изобщо приемем, че Розата е певица, защото от отговора й, разбрахме, че не е, мисля, че и двете певици са доста едри в момента и изобщо нямат тялото на Розата, а нито една от тях пък няма гласа на Розата.

# 944
  • 221B Baker Street
Не знам за вас, но аз вече нямам търпение за утре! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт