💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 734
  • 882
  •   1
Отговори
# 105
Оо, много интересна изглежда играта. Не съм гледала промото и ми е много любопитно кой ще победи.
За славяните съм, така де - за Амелия 😊

# 106
  • Испания
Славяните се оплетоха като пилета в кълчища.

# 107
На мен пък разговорите не ми изглеждат като женска завист - аз бих се възмутила, ако някой обяснява пред всички как е точно противоположното на това, което показва. Независимо дали е мъж или жена.
Тази игра изглежда ужасно трудна!

# 108
А защо не ѝ го казаха директно и пред мъжете, ми я обсъждат зад гърба ѝ?! Да я видим тогава какво щеше да обясни. Ама не, народа е свикнал да се възмущава, да обсъжда, но не и да се изправи очи в очи, и директно да поиска обяснение от някого, когато този някой очевидно говори неверни неща...

# 109
Браво на прабългарите 😍

# 110
Защото пак ще скочат срещу тях, какъв е смисълът? Аз като я мисля за к.., трябва да й го пиша в профила ли?

Ехе, прабългарите спечелиха!

# 111
ужас((
прабългарите пак са в лукса((
еййй значи((((много ме е яд

# 112
Ха, много интересно как прабългарите спечелиха толкова бързо, бях ги отписала.

# 113
Мисля, че на прабългарите тотема им беше заровен на по плитко... Но се радвам за тях. Надявам се сега Славянчетата да отидат на плажа. Simple Smile

# 114
Последните станаха първи, ха-ха-ха! Laughing

Но наистина много бързо изровиха тотема...

# 115
Защото пак ще скочат срещу тях, какъв е смисълът? Аз като я мисля за к.., трябва да й го пиша в профила ли?
Ти нямаш лични отношения с нея.
Да пишеш в профила на непознат човек какво мислиш за него, е малко налудничаво и не съм казала да направиш такова нещо.

# 116
Нещо тези дупки са ми много съмнителни.
Втори път с дупките не ми е ясно. ПРеди Стоян копа, копа и нищо не откри. Сега траките... ми не знам, съмнително ми е как заравят нещата.

# 117
  • Испания
Браво на прабългарите! Исках пак те да спечелят ключа.

# 118
А защо не ѝ го казаха директно и пред мъжете, ми я обсъждат зад гърба ѝ?! Да я видим тогава какво щеше да обясни. Ама не, народа е свикнал да се възмущава, да обсъжда, но не и да се изправи очи в очи, и директно да поиска обяснение от някого, когато този някой очевидно говори неверни неща...

Марешка дори не присъстваше на въпросния разговор. На масата беше само Амелия, която след това разказа на Марешка какви ги е ръсила Бояна. Двете го изкоментираха помежду си и това е.

# 119
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Браво на прабългарите! Бях ги отписала, но се справиха, въпреки изоставането през цялата игра.  Simple Smile Сега остава и славяните да отидат на плажа и ще съм много доволна.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт