💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 292
  • 882
  •   1
Отговори
# 330
На мен също ми хареса разсъждението на Добри, че и единия, и другия лагер не му подхождат Simple Smile Жалко за надеждите на Радостина, че са 4 на 4.
Видя ми се, че пак нещо крещи в промото - сигурно Тинчето го е настройвала - много подмолна жена! Жалко, че се пали толкова лесно.

Ако им е жега, ги разбирам защо са по гащи, а не с клинове. Клиновете запарват.
И на мен не ми харесва този модел женски бански, дето е до над пъпа, а по-голямата част от д-то е на показ. Като искат да е ретро - да покрива всичко. Той реално покрива само корема.

# 331
Георгиус ако е мъж на място ще сподели храната си и ще си понесе наказанието, вижда, че гладуват и си отваря кутийката и си хрупка😤.
Юлиан що го търпят, насмотайте физкултурника, да види откъде изгрява слънцето.@биционист, отврат.
Шоуто на траките, пълна простотия, че и опасна.Подредили жените и онзи Добрин ще ги прескача, защо не се подредиха мускулите, че ако се стовари отгоре им, поне няма да има жертви.
" - Половата дискриминация (известна още и като сексизъм) е комплекс от предразсъдъци и проява на дискриминация и/или омраза към хората, насочена в зависимост от техният пол, но терминът може да се отнася и до принципното разделение на хората по този признак."
Това струи от цялата продукция Игри на волята, за съжаление се гледа от подрастващи, "чудесен " пример .

# 332
Не си спомням при какви условия беше привилегията му, но мисля, че наказанието е за останалите, не за него.

Много хора страдат от сексизъм, за съжаление. Все още много мъже си мислят, че жените трябва да ги печелят с поведението си или с положението си, без да осъзнават, че те самите не са кой знае какъв "улов". Примерно Веско - как обясняваше на Амелия, че той нямало да я хареса, защото има две деца от различни мъже. Е, да, но тя е мениджър, симпатична е, възпитана е, а той е шофьор и е говедо. Страхотна "награда" за всяка жена, сигурно се избиват за него))
Или пък оня с дипломата за учител по физическо... Цв.Цв. вече не е във властта, може да го замести - има нужната квалификация.

# 333
Няма право да споделя храната си, иначе би го направил. То си пролича , че му е тъпо, че има храна за него и то пред другите. И в същото време няма волята да се откаже от нея, в името на общото благо.

# 334
  • Другата България
Както и предполагах, тежестта на играчите беше от първостепенна важност в тази игра. Високият и тежък Март нямаше шанс, изненадващо за мен Георги, който смятах за най-неподходящия от племето им се справи учудващо добре, чак изненадващо добре. Стратегия е да избере масажа-така си осигурява "имунитет" пред силните в племето и сигурност още дълго време. А и защо да избира имунитет-той изобщо не е застрашен, ясно е като бял ден кого ще посочат мъжете при евентуална номинация. И радостта ми, че няма да дават прабългарите също беше прибързана Mr. Green, защо, защо трябва да се набляга на неясната дикция и трудно разбираем говор на женомразеца Юлиян smile3514, защо трябва да се показва постоянното почесване на ...макарите му smile3511 /и защо по ягодите от всички 12 мъже само той е с бански тип слип, по-мъжествено ли му се струва?/, умишлено ли настройват зрителя срещу него, нормално ли е това поведение за мъж, с дипломи, езици, учител-сексистко, женомразец и "деспот"... 33uu Сближаването им с Пламен е именно на тази основа, това беше единственото нещо, което не ми допадна във визитката на Пламен-когато каза, че в къщи той командва, или нещо такова. Как искам да го видя Юлиян да се държи така с Марешка или близначките.... Laughing
Много скучни и безлични Илиян и Атанас, тези двамата са за някое комедийно или пародийно шоу, далеч не за състезание от този тип. Предполагам и аз ако бях там, и аз щях да се дразня. Това, което разбрах аз от промото за довечера е, че траките нарочно ще загубят именно с цел елиминация на един от двамата. Много нормален и логичен ход. И аз бих го предложила.
И нещо полезно научих снощи, нова думичка-"атмосферично". Sunglasses Grinning Нещо като диаболично, апокалиптично, метафорично...

# 335
Траките хубаво мислят да ходят на номинации ама ако Добрин се извърти ще се нахакат много сериозно.

# 336
Да, играят си с огъня Траките.

# 337
Не съм коментирала ситуацията с Ана Мария и Йоана - понеже Ана Мария каза, че били лицемерни, въобще не съм съгласна и не мисля, че тя знае какво означава лицемерен.
Ами(отнася се и за двете), да изчезнеш за няколко дни в болницата и да ядеш, пиеш, спиш на нормално легло и разполагаш с горе долу нормална (все пак е българска болница) баня, е хитър ход, когато всички от племето гладуват. Ако аз бях там, щях да се правя на болна всеки път, като сме на плажа или в колибата и да си гледам сериали в болницата, докато дойде време за битка за територия.

# 338
  • Другата България
О, така е, и аз така смятам, но мисля, че Добрин ще "играе" със силните на деня. Няма да се изметне, така мисля.

# 339
И аз мисля, че ще удържи, но друг е въпроса. В такова състезание, където не знаеш на кой каква му е стратегията, а още повече в такова племе, да разчиташ на другите ми се струва рискован ход. Аз бих държала целостта на племето докрай.

# 340
  • Другата България
Белла, при траките няма племе. Просто няма, на какво да се държи? Те са най-разединени още от самото начало, там лагерите са най-обособени и е видно и за слепец. Какво и на какво да се държи, за мен е най-правилно да се махат дразнителите един по един, така като разделят Атанас и Илиян може останалия да се смири или нещо такова. Сега двамата са абсолютно безполезни, в игрите не може да се разчита на тях, или поне не много, създават постоянни конфликти, за какво са им?
Именно и на другите трябва да разчиташ, ако си сам и индивидуалист до никъде няма да стигнеш.
Това са си мои разсъждения де. Hug

# 341
Не знам, Мери... Ако съм в такава игра на другите бих разчитала за игрите, но да ме пазят...надали.

Да, НАско и Илиян са безполезни, но тях реално ги отритнаха, защото са весели. Нито Радостина, нито Сашо споменаха като мотив играта им, докато постоянно натякват за смеха им.

# 342
Най-безполезният участник в племето, е Ана Мария. Но ще е гадно да я номинират, ако е болна.

# 343
  • Козлодуй
Ами в играта с лодката Ана Мария извади ключа що да е безполезна - тя си плуваше добре за жена Simple Smile

# 344
  • Другата България
За мен Ана-Мария е борец, хвърля се в игрите, прави каквото може, но си е слабичка и както се видя, не е свикнала на такива екстрени ситуации с ограничена храна и натоварване.
Близначките според мен са най-корави от жените и ще е грешка, ако ги подкарат тях след друзята Атанас и Илиян.

Общи условия

Активация на акаунт