💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 237
  • 882
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз съм в потрес от избора на "мъже"  - сексисти, лигльовци, самохвалковци и надувки без никакво покритие. Мъж до мъжа, мила моя майно льо...

# 481
Сигурна съм, че и нормални хора са отишли на кастинг, но чалгата в екипа, който прави предаването, си казва думата. Те смятат, че избрания тип хора, печелят интереса на по-голяма аудитория.
Интересно е, че наблюдавайки хората около себе си, повечето мъже наистина са точно такива - самочувствие срещу въздух под налягане. А жените често са доста по-оправни! Пък не съм със сексистко мислене.

# 482
  • Другата България
Аз съм в потрес от избора на "мъже"  - сексисти, лигльовци, самохвалковци и надувки без никакво покритие. Мъж до мъжа, мила моя майно льо...
Именно, именно. Hug
Затова много искам ако ще печели мъж, да е Пламен, въпреки пукнатините в поведението му. Друг нито един не става, ама изобщо не става.
От жените дотук и двете прабългарки ми допадат, близначките ЪФкорс са ми фаворитки също. И май това е. Confused

# 483
Яде си, спи си, скатава се, предлага други в индивидуалните битки, груб и непохватен, и недоумявам защо все още не са му дали отпор Томас и Март. Март е млад, хайде това да е оправданието, но Томас...
На колко са Томас и Март? Може да са казвали, ама не съм обърнала внимание:)

# 484
  • София
Аз останах без фаворит,така и не харесах докрай никой.Може би така ще ми е по-добре,че как се паля като си харесам някой.Simple Smile
Продължавам да съм за славяните.Прабългарите са ми селски манталитет.Траките са най-забавни,и действително умни.Според мен Александър наистина падна нарочно,за да могат да се отърват от някой веселяк.Рисковано,но точно навреме,след като беше сигурен след сутрешната дрязга къде ще отиде вотът на Добрин.

# 485
  • Другата България
Яде си, спи си, скатава се, предлага други в индивидуалните битки, груб и непохватен, и недоумявам защо все още не са му дали отпор Томас и Март. Март е млад, хайде това да е оправданието, но Томас...
24-25 годишни са и двамата.
То и Томас бил на толкова, как се изказах.... Embarassed Embarassed Embarassed имах предвид, че изглежда някак по-зрял от Март.

# 486
  • Пловдив
На по 25 са и двамата, гръкът е на 32. Не им е чак толкова голяма разликата, че да каже човек, че им е неудобно да му се противопоставят. Просто "хубавеят" там и това е, друго трудно могат да покажат.

# 487
  • Испания

От визитките в първия пост на темата:

# 488
  • София
От Март, Томас и Стоян още не сме видели много. Може би не са най-силните, но то в това предаване не мисля, че има нужда да си най, но със сигурност е важно да не си на дъното.
От жените харесвам Амелия-Мира, харесва ми, че не им се дава, изглежда ми и най-умна от тяхното племе.
Относно падането на траките, според мен не беше само, азщото ги дразнят веселяците, а чисто стратегически. Не важно само дали пада твоето племе, а къде се намираш в собственото си племе и кога ще ти дойде времето. Човек все ще изтърпи да спи и на плажа или без масаж, но крайната цел е по-съществена. Това за мен беше стратегически ход, така че да останат 3 на 2 гласа и Добри плаващ. Гастонови си дадоха сметка, че ако Добри е с веселяците, могат да ги изгонят един по един. Смятам, че и те му се дразнят доста, но им трябваше временно и го използваха.

# 489
Аз пък не съм във възторг от скатаването на Пламен до момента. Ако ще трябва да посоча фаворит за победа и като човек и като хъс за игра, няма друг за сега, показал качествата на Амелия Мира, но няма да и позволят да спечели тия надувки хилави - мъжете.

# 490
  • Другата България
Аз пък не съм във възторг от скатаването на Пламен до момента.
Тъй де, ама то и безличния Стоян се скатава, дори го забравям на моменти. Но не смятам, че си във възторг точно от неговото скатаване. Laughing

# 491
Стоян е напълно незабележим! Как да го забравиш като не можеш да го запомниш?! Laughing Него просто не го броя.

# 492
Aз чисто визуално бъркам Томас и Стоян, толкоз да си приличат тези двамата във физиономиите...

# 493
Стоян е напълно незабележим! Как да го забравиш като не можеш да го запомниш?! Laughing Него просто не го броя.

Абсолютно. Понякога се учудвам като го видя, мисля го за статист.

# 494
  • Другата България
Незабележим, незабележим, ама така ще се добута напред с тази незабележимост. То и това е възможно да е стратегия.

Общи условия

Активация на акаунт