💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 219
  • 882
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Прабългарите ще имат и двама мъже във варела. Юлиян хитрата лисица е без каска, само ще бута и накрая пак ще изкара жените виновни ако загубят.
Да, което изобщо не е в тяхна полза, защото мъжете са по-тежки, а те вече се измориха, на два пъти изпуснаха варела в последните два рова.

# 541
Момичета намерихте ли на Юлиян Фейсбука, за да го прехраня! Защото рядко някой толкова ме е изкарвал извън нерви, колкото този прост комплексар!!!!!!!

# 542
Понеже е голям стратег Юлиян, те това станА, нека търкалят сега 100 килограмови мъже.

# 543
  • Испания
Всички търкалят варела на прабългарите, след малко отзад се появява Юлиян, който нищо не прави.

# 544
Прабългарите трябваше да бутат първо мъжете..

# 545
Всички търкалят варела на прабългарите, след малко отзад се появява Юлиян, който нищо не прави.

И аз това забелязах, че само маа гащи и се скатава от бутането на варела.

# 546
  • София
Жалко, много ми се искаше славяните да са на елиминации, но играта беше с предизвестен край.

# 547
  • София
Добра игра на Славяните.

# 548
Това BSS  на татуировката на гърдите на Юлиан бисексуален ли значи?

# 549
Не,бисексуален самсурник значи

# 550
Няма такива женомразци като тези в това племе. Дано майките им се гордеят с тях. Мен би ме било срам, ако ги познавах. Особено този Юлиян дълбае дъното.

# 551
  • Испания
Business Support System или Broken Social Scene

Хайде, Пламен номинира Роберта. Мишкува.

# 552
Големите стратези от прабългарите не са ли наясно, че като останат най- малко от племето при сливането тях първи ще изчистят? Ама всъщност ще има ли сливане?

# 553
Business Support System или Broken Social Scene

Хайде, Пламен номинира Роберта. Мишкува.
British School Of Sofia

# 554

Общи условия

Активация на акаунт