💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 194
  • 882
  •   1
Отговори
# 645
  • София
И въпреки нараняването, не съм видяла Стоян да се скатава и да се щади в игрите.
И за мен думите на капитана не бяха пожелание за успех, направо си ги изгони човекът.

# 646
Тракийките нали хвърлиха мрежа, може да не са имали разрешение и да са ядосали Митето.

Губя интерес аз, вчера от час и половина, засякох един час разправии, 15 минути неравностойна и опасна(за кой ли път?) игра и 15 минути реклама. Георги можеше да приключи участието си със счупен врат. Как се допуска подобно нещо?
Участниците биха били перфектен каст за ББ с простосмъртни. Интриганти, психари, веган, еко-фанатик, "модели и актриси", активисти и всякакви напомпани "спортисти".

Тук е анатема да се спомене Фермата, но преди дни имаше страхотно измислени игри точно за противници от двата пола. Дано видим подобни и в Игрите.

# 647
Естествено, че игрите са опасни - Алекс си каза, че са на "живот и смърт", а Марешка каза, че е по-добре тя да участва при рискова игра, вместо Амелия, защото за нея никой няма да тъгува, ако се случи нещо... Участниците са истински гладиатори...

# 648
  • ВАРНА
Какви игри във Фермата? 
 Там цяло предаване само пеят като латерна една и съща тъпотия и плешивия пишман "дъртак" на 37 г. с дядовската жилетка в 99% от предаването мърмори и го играе голям авторитет. 

# 649
  • София
Но Пламен, Пламен защо мълчи... Confused

Аде? Ами той е от тихите води, а те казват са най-дълбоки и опасни... Но остави това, според мен освен характер мисля, че е и някаква тактика. Пламен досега само в две игри загатна за огромен потенциал, през цялото останало време се скатава и минава незабележимо. Като кардио за мен е номер 1 измежду всички. Но не се натиска да ходи на дуели, нищо. И в къщата много рядко взима инициатива. Той и Стоян са на практика незабележими. Нещо като Март и Томас при славяните. В онази игра онзи ден дето бяха и трите племена и бяха индивидуални сблъсъци от 6 игри, Пламен не се включи в нито една игра. Юлиян бе на топките, Стоян на въжето, Георги на баланса, Роберта на силата, май имаше и още ама не помня. Но Пламен не се включи. Може и да е бил последен ама така и не се стигна до него, защото прабългарите много бързо натрупаха 3 точки и ги отвяха.

# 650
  • Sunshine state
Да, трябваше не само Пламен да се включи, а всички дружно да му затворят устата на тоя неандерталец. Само така се действа с подобни индивиди, иначе стават по-смели в действията си и ти се качват на главата.
Аз май нямам любимец, което донякъде е добре - поне няма да се паля на финала. Само Юлиян не искам да спечели. Joy

# 651
  • София
То трябва да се има предвид, че някои изказвания на Юлиян все пак са само пред камерите, като е сам или Пламен не присъства, да и пред него прави изказвания, но не винаги. Може би, ако беше чул всичко, което и ние, щеше да реагира или поне така се надявам.

# 652
При тези жени май не се получава...

# 653
  • Испания
Да ви подготвя! Патрашкова може да ви уплаши.

Игри на волята - На кафе (27.09.2019)

https://play.nova.bg/video/na-kafe/season-11/kafe-2019-09-27-2

# 654
  • София
тия кобри при славяните толкова не могат да се понасят, тръгнали коалиции да правят. много са зле, честно  Joy

# 655
  • София
В случая обаче мисля, че Бояна е права да не иска да се гони точно Георгиос. Тя не е в позиция да номинира засега, защото той я харесва, а тя е най-слабото звено в племето им. Ако се държи за мъжете, ще се закрепи по-дълго време. В женския лагер, тя не е харесвана и ако предаде мъжете и се скара пак с Марешка и Амелия, то веднага ще я номинират. Докато засега мъжете в тяхното племе не гледат кой е най-слаб, а кой ги дразни и това са Марешка и Амелия.

Впрочем аз не виждам проблем и че спи в една стая с Март, какво значение има, на плажа спят дупе до дупе и няма проблеми. На мен ми се струва, че сякаш повече харесва Георгиос, точно с Март не е флиртувала май.

# 656
Разликата е, че на плажа нямат избор и всички са заедно. Тук при наличието на още 3 момичета, да спиш с момче и да обясняваш наляво-надясно колко ти липсва годеника, аз не го разбирам. Може пък да съм задръстена.

# 657
  • София
Явно е въпрос на разбирания, аз не виждам каква е разликата дали ще спиш с някого в една стая или просто ще стоите, както през деня, все едно с мъж или жена, стига мъжът да няма повече от симпатии към теб. Не намирам съня за нещо специално. В едно легло вече е малко по-различно, тогава има неволни докосвания и от този род. Предвид, че не харесва Амелия и аз бих избрала да спя в стая с хора, които харесвам, за да не се напрягам.

Иначе съм съгласна с по-горни коментари, че флиртува с мъжете и не бих предположила, че е сгодена.

# 658
Когато се шегувах с ММ, че ще се запиша на кастинг, той ми вика: за да можеш да спиш с чужди мъже в едно легло под предлог, че няма място ли? Grinning Каза го на шега, но ми стана ясно, че никой мъж не иска да гледа жена си а.к.а годеницата си в едно легло или стая с друг мъж по националната телевизия.

# 659
Когато се шегувах с ММ, че ще се запиша на кастинг, той ми вика: за да можеш да спиш с чужди мъже в едно легло под предлог, че няма място ли? Grinning Каза го на шега, но ми стана ясно, че никой мъж не иска да гледа жена си а.к.а годеницата си в едно легло или стая с друг мъж по националната телевизия.
Едва ли има и жена, която да иска нейният мъж да спи в една стая с други жени. Много мразя такива малки божикравички като Бояна, които освен всичко и хленчат, мрънкат и се лигавят нон стоп.

Общи условия

Активация на акаунт