💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 608
  • 882
  •   1
Отговори
# 15

Това е добре. Но може би Бояна ще е решаващ глас за АМелия. Тя не може да преживее, че не е топ в очите на мъжете.

Тая Бояна ме дразни много.Чакам момента,в който ще отиде на индивидуална битка и ще отпадне.

Бояна ще отпадне при първа възможност, само да я пратят на битка

# 16
  • Испания

Тя затова се скъсва от старание да се подлага на мъжете.

# 17

Хитра е

# 18
Славяните изобщо не ги харесвам с изключение на Амелия и донякъде Марешка. Другите ми идват... Animal Hear No Evil
Харесвам Траките и Прабългарите - много премерени и естествени. Лежерни.

П.с Благодаря за новата тема Gift Heart

# 19
  • Испания
Скрит текст:

Хитра е

Според мен, не е хитра, а това е проява на начина ѝ на живот. Подобни персони са доста прозрачни за нас, жените. За мъжете - не чак толкова /да не кажа хич/. На тях им харесват подобни женички. Освен това, засега им е удобно Бояна да е на тяхна страна.

# 20
  • ВАРНА
То ясно че няма много умни - НО и точно  най-напомпаните  пародоксално са най-скопени  на физическите-силови състезания.

Тези мускули сякаш са им силиконови.

# 21
Гласувах за Траките, а и нещо в промото ме наведе на мисълта, че те ще спечелят ключа за вилата. Прабългарите може би ще се върнат на плажа, но всъщност ми се иска това да са Славяните.

# 22
Аз от коментарното студио в петък разбрах, че ако има номинирани с еднакъв брой гласове от даден отбор, то капитанът на седмицата решава кой от двамата наминирани отива на дуел. Алекс каза на Гичка, че ако Гичка беше гласувала за Стоян, то тя и Стоян щяха да имат еднакъв брой номинационни точки, и най-вероятно Венцислава като капитан на седмицата щеше да я спаси.

# 23
Благодаря за темата

Има ли изтекла информация за победителя?
Благодаря за темата и труда за оформлението.))
Няма, но от промото дето дадоха се досещам. Мое си предположение, като наслагам нещата от подредбата на отборите, лицата им накрая, както и погледа на Алекс с ключа в ръката. Да видим дали съм "дешифрирала" нещата правилно))
Иначе може да не карат прабългарите да играят допълнително един или двама, защото са по-малко. В предишния сблъсък махнаха Амелия славяните, трябваше един да извадят, за да са по-равно отборите.

# 24
Точно по лицата в промото и аз разбрах кой е победителя.

Само се надявам Славяните да са на плажа. Пък и така хубаво хапнаха пясък...

# 25
  • София
Нова са уникални аматьори. Как може такива нескопосани промота да правят не знам. То по тънките неща си личи дали едно нещо си струва. Пълни дебили.  ooooh!
Иначе в три последователни седмици и трите племена се изредят в резиденцията ще си е доста съмнително според мен. Чисто математически точно така да се случат нещата е доста малка.
Аз се надявам само на едно, славяните да отидат на плажа.  bowuu

# 26
И аз си мечтая славяните да са на плажа. Обаче и Йоанка да се е върнала и да е там. Не хареса рибарската къщичка, да я видим на плажа. Че и храна си имаха и пак недоволни. Време е да опитат и от пясъка на плажа, здравословно е.
Траките доста добре приеха нещата, най-малко мрънкаха и изобщо се забавляваха там, дори повече се сплотиха (ми спяха си гушнати, пееха си, майтапеха се... )
Да видим лукса (ако отидат) как ще им се отрази, мисля поне ще е весело с тях.
Не мисля, че ще бъде нагласено, ако така се получи. То странно е, но май имат най-много победи, нито един на двубой отишъл, фактически са с най-добър баланс в играта. Справедливо е да са в лукса.

# 27
Хем би изглеждало нагласено, хем за мен лично има логика, защото ако си изкарал една седмица на плажа ще изореш пясъка ама там няма да се върнеш. Grinning

# 28
  • Sunshine state
И аз искам да видя славяните на плажа не, че седят на тоя плаж 24ч, де, ама все пак..

# 29
  • Другата България
Благодаря на Смайли за темата, отново и отново, както и за прекрасното оформление, отново и отново! newsm51 smile3525 Kissing Heart

Както казах, в петък гледах с едно полуотворено око и изобщо не съм видяла изражения, не съм правила асоциации, не съм се и опитвала. Сцепват ми гьона от работа и едва наваксвам с гледането, утре пак няма да мога да гледам, но ще пробвам да е на запис, във вторник, че ми се ще да видя славяните на плажа-изражения, реакции и нагласи-ако това се случи. За съжаление смятам, че отново там ще са прабългарите. Заради намаления състав, не знам и не разбрах Стоян доколко е контузен и дали ще може да участва. Във вилата ми е все тая кой отбор ще е, вече сме ги видяли и едните, и другите, третите са ясни преди да сме ги видяли.

Общи условия

Активация на акаунт