💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 218
  • 882
  •   1
Отговори
# 570
Само си представих да плащам 10 000 евро годишна такса в това училище и Юлиян да обучава дъщеря ми. smile3555
И да се попипва през гащенцата- отврат...

# 571
  • Испания
Някои описания /при това многократно написани/ са много по-гнусни от самото действие.

# 572
  • ВАРНА
Само си представих да плащам 10 000 евро годишна такса в това училище и Юлиян да обучава дъщеря ми. smile3555

Айде сега - човекът е бакалавър по хокей на трева!

# 573
"Татуировката" не е истинска..

Мисля, че Георги също имаше нещо написано, по време на играта.

# 574
Тоя епизод ми дойде в повече. Много  нелепост много нещо. Първо не е честно  прабългарите имат само 2 жени. Как се бутат мъже в този варел.. На прабългарите трябваше да им е ясно че няма как да стане тая работа. Отделно дават само доволна та физиономия на амелия мира как обяснява какво е било във варела е не не ни стана ясно кой е загубил.. Георгиус пък е толкова изкуствен и смешен. Направо ме избива на смях като го слушам

# 575
  • Пловдив
Ето че и високите такси не гарантират добра среда...
Играта нещо пак не беше измислена добре, едно е да са 8 човека и малко или много да могат да се редуват, друго е да са 6. Но пък стратегията на славяните този път беше добра.
Интересно като ги изгони веднъж Бело Мите траките при следващо класиране на второ място какво ще стане.

# 576
За мен тази игра беше много опасна за участниците. Могат да се нанесат огромни травми. Добре, че се размина, поне засега видимо.

# 577
На мене ми се стори, че това гонене, всъщност е в преносен смисъл, един вид да не се връщат там, а да са на лукса. Нооо, може и да се заблуждавам.

# 578
Що за п*тки сте бе прабългари... Как е възможно някой да не номинира Юлиян!?!

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 22:49 от cherrypie20

# 579
Белото Мите изглеждаше обиден и каза, че не ги иска в дома си- т.е. Гони ги.

# 580
  • Испания
Един от моментите, когато Юлиян се прави на ударен.

# 581
Някой по-напред беше казал, че Пламен се "дръпнал" на Юлиян, което аз обаче не видях. Само пред камерата каза нещо много вярно за смачкването на самочувствието, но защо не му го каза в очите??
Отделно, нещо на гашльото му се присънват тези пари ми се струва. Не бил на игра, а на война за толкова пари и то два пъти го каза. И какво, човек трябва да се самозабрави щом му размахат чека ли? Не схващам...
При леко глупавото изказване на Венцислава как трябвало да хвали Роберта той направи още по-глупав коментар: "Като учител знам кога да хваля учениците си" и си представих си как прехвалва малките кифлички дето му уйдисват на акъла, а по скромните момиченца ги мачка с психо атаки.
А за численото  съотношение смятам, че така си е по-справедливо. Даже миналия път, когато трябваше някой от отбора на славяните/траките да не играе, за да са равни всички, се замислих какво е негативното тогава за отбора, където липсват играчи. Пък и не винаги това, че са по-малко ще е в техен минус.

# 582
За мен тази игра беше много опасна за участниците. Могат да се нанесат огромни травми. Добре, че се размина, поне засега видимо.
Да, и Георги като сурикат си подаваше главата без каска от варела. Той и без това не блести умствено, оставаше и някоя греда да го цапне.

# 583
  • София
Да, и Георги като сурикат си подаваше главата без каска от варела. Той и без това не блести умствено, оставаше и някоя греда да го цапне.
LaughingLaughingLaughing

# 584
LaughingLaughingLaughing
Ние се смеем, ама си е опасно. Не съм медицинско лице, но с общи познания си представете какво е да лашкаш жив човек сгънат по пясък и греди в тънък варел, който се огъва. То гръбнак, кръст, глава... дано всички са здрави! А това , че Георги беше без каска и главата му се подаваше - ексик олсун!

Общи условия

Активация на акаунт