💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 219
  • 882
  •   1
Отговори
# 600
Нямах възможност да гледам епизода тази вечер и само ви изчетох като се прибрах, ама то било интересно така! Всичко разбрах.
Много рядко през живота си съм изпитвала толкова силна неприязън към някого както към този идиот, който дори не познавам лично - Юлиян. Ужасен, ужасен, ужасен, гаден индивид! За да стане такъв, представяте ли си каква майка има, каква семейна среда? Нищо друго не формира човек, освен семейството му. Трудно ми е да го гледам дори, такова отвращение предизвиква у мен и даже не мога да повярвам колко още други отрицателни чувства може да предизвика! Ужасявам се от такива хора, те са способни на всичко. Вербалното насилие е още по-страшно от физическото!

# 601
  • София

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този _ЛИНК_ - с по-малък размер на видеото.

(26.09.2019) Игри на волята
Епизод: 15

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 602
  • Sunshine state
Всичко сте казали за Юлиян, аз псувах като каруцар по време на епизода, обаче после достигнах до заключението, че той сам се закопа и то много яко. Такава анти-реклама си направи, че не виждам в кое авторитетно у-ще ( камо ли пък частно с тлъсти такси) биха го взели на работа. Трябва да си абсолютно тъп, за да покажеш подобно представяне по националната тв. Грешката на останалите е, че много му мълчаха и ей на - качи им се на главата и само му мънкат насреща. Толкова за камикадзето Юлиян.
Венцислава ме изгуби тотално с тая номинация ни в клин, ни в ръкав и с мрънкането и обясненията пред горния индивид. Жалко за Роберта, дано спечели дуела утре.
Играта абсолютно не беше честна, и не знам защо от продукцията предните пъти махаха играчи, за да имат равен старт итборите, а тук не. В край на сметка всяка игра си е сама за себе си и не би трябвало да е повлияна от предните. Глупаво са го решили.
Смятам, че в анонса Митето не ги гони, а именно един вид им пожелава да не се връщат тук повече. Да видим.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 02:30 от Pupitka

# 603
  • София
според мен са сгафили и си ги гони, защото така или иначе дуела за нова територия е чак в понеделник. така че това отпада. интересно ми е кой е сгафил и защо. и дали не е нарочно саботаж от страна на Наско или Илиян.

колкото до Юлиян сексиста, аз доколкото виждам от линка поместен тук все още е част от учителския колектив на британското училище, т.е. никой не го е уволнил, няма да се учудя дори и да са доволни от изявите му, защото е реклама за училището.

# 604
  • София
Най-забавното ще е Юлиян да загуби от жена на елиминационна битка.🤣🤣🤣
Пожелавам му го. Relieved

Не знам ама тия не спряха да говорят на "ма", да "бЙе"-кат и "мЙе"-кат.
Въпреки че се старая да не обръщам внимание на диалекти, ме дразни, че Радостина говори на "ме" - правиме, говориме, ходиме. Weary

# 605
  • Sunshine state
няма да се учудя дори и да са доволни от изявите му, защото е реклама за училището.
Е, реклама на училището не прави със сигурност и едва ли са доволни, понеже уронва престижа му. Все пак съм била учител и знам. Дори и в у-ще на общински бюджет не биха били никак доволни от подобна изява, камо ли пък частно такова, което разчита на такси. Да не забравяме също и че предаването е било заснето лятото и хората чак сега започнаха да го гледат, тоест те не са инали реална представа какво е правил там. Факт е, че с тъпотията и злобата си си навлече много негативи. Ако накрая има зрителски вот и финалът все още не е заснет, не смятам, че има шанс за победа. Не знам защо изобщо си прави устата за наградата. 😃

# 606
Жива да не бях! Юлиян е споделил този статус с текст, цитирам:

Be human the life is to short!! (той явно се числи към успешните хора) smile3555

И мнооого лош английски
Не е лошо да отдели повече време там

# 607
  • Козлодуй
Прабългарите нарочно хвърлиха накрая варела в който беше Роберта после Георги го търкаляха доста по-внимателно. Освен това военната Венцислава трябваше да подкрепи във вота Роберта ако беше го направила може би някой от мъжете щеше да ги подкрепи също защото Юлиян наистина е силен дразнител - отвратителен - как го търпят да се доближава до деца не знам. Изобщо големи селяни са прабългарите само Роберта е културна сред тях.
 Направо ми иде да се откажа да го гледам то дори и игрите се опорочиха с тия интриги.

# 608
Имам усещането, че в племето на прабългарите са разпределени най - големите тъпаци, дебили и страхливци.
Всеки се пази, сакън да му случи нещо. При всичкия лукс не ги видях да обсъдят някаква стратегия, жените да се обединят, примерно срещу  Юлиан. Всичко се обсъжда тихо, под сурдинка.
Иначе няма за какво да мислят- храната им осигурена, живеят  в лукс. Търкат канапетата с питие в ръка  все едно са на курорт и слушат  Юлановата психария. Що за хора ..
Иначе съм за Роберта.
Защото само Юлиан има в главата си стратегия за *войната* - да изчисти жените.
Играта снощи бе ужасна. Мисля, че имаха късмет и мина без травми.
Бяха я сложили за да се усетят, че без жени не може.
Ама то там като цяло са двама или най - много трима дето  развиват мисловна дейност. Май са по- малко. Даже.

# 609
Венцислава се страхува да се опълчи на Юлиян, защото знае , че ще е следващата и си трае. С него са мъжете.
Стоян ме изненада, че най-накрая се ориентира какво се прави на номинации, очаквах пак да върне жест..
Пламен малко ме разочарова, но той също не смее пряко да реплекира на Юлиян.
Гошо Тъпото е повече от ясен. Той нали си е свикнал да е под нечии чехъл. Намери си нов бурсук.

# 610
Венцислава и да си трае, и да не си, е на мушката. При всички случаи. Възхищавам ѝ се търпението.

# 611
  • София
Аз така ги виждам нещата. Ако има обединение е шанса на жените. Всички оцелели дотогава жени да се коалират и ако могат да привлекат някой и друг мъж на своя страна. Аз например бих се коалирал, Ваня ще каже същото в студиото. Даже си го каза, бил играл с близначките до финала. Защо един или двама мъже да се коалират? Ами гонят по-силните мъже, а и чисто психологически мъжете ще си кажат, -> Ок така има взаимен интерес, а и за мен е добре. Жените продължават напред, но и аз продължавам, а към финала ако има повече жени отколкото мъже, то шанса ми е по-голям в игрите един на един <- Примерно, нещо такова да се случи.
Това е шанса и жена да спечели (единствения шанс), защото не винаги игрите опират до груба сила, въпросът е да останат една/две до края.

# 612
  • София
От номинациите ясно се видя, че учителят с “перфектния” английски, който пише “to short”, яко им в взел страха на всички и никой не посмя да подкрепи номинацията на Роберта, въпреки че вече се усещат какъв кретен е. Спешно трябва да се обединят срещу него всички и да го отвеят или един по един те ще изгорят, как не го разбират....

# 613
...
Смятам, че в анонса Митето не ги гони, а именно един вид им пожелава да не се връщат тук повече. Да видим.
Това щеше да е логично, ако ги изпращаше на териториална битка, а не на елиминационна на човек от племето. При условие, че отиват на елиминации и той им пожелава да не се връщат... просто няма логика. Освен от предаването да са объркали кадрите и тези да са били подготвени за понеделник.

# 614
  • София
ами чисто психологически е това. като има такъв деспот и много хора ги хваща страх да се конфронтират с него. няма да се учудя ако Роберта после даже и му благодари и да каже, благодаря ти, че ме направи по-добра и победих Илиян (примерно), а пък той естествено ще си препише заслугите за победата и. Има го това и в реала, не е сценарий. Има такива хора. Много нагли и безпардонни и другите около тях изпадат в едно такова подчинено състояние и чакат някой друг да ги спаси, никой нищо не смее сам да направи...
Изобщо това което става при прабългарите си заслужава да се викне един психолог в петък в студиото. Wink

Общи условия

Активация на акаунт