💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 213
  • 882
  •   1
Отговори
# 615
Изобщо това което става при прабългарите си заслужава да се викне един психолог в петък в студиото. Wink
Сега ще видим дали ни четат! 😎

Нама време, иначе... Все накой ще рипне срещу тоя, но докато се осъзнаят, ще ги е разчистил. Не разбирам като останат той и Пламен, как ще играят отборните игри с другите отбори, дето ще са три пъти колкото тях. Тъпите правила при оредяването на редиците, ще благоволят ли да ги разяснат? Нищо, ама нищичко не е ясно в тоя калпав формат.

# 616
Изобщо това което става при прабългарите си заслужава да се викне един психолог в петък в студиото. Wink
Сакън, недей!
Това е "Нова" и ще изпратят някой от тези, които бяха в "Женени....".
Видяхме ги, какви са "психолози"!

# 617
Роберта ми е по-симпатична, но чисто като отношения в племенета и по-нататъшен развой, предпочитам да спечели Илиян. Ако Илиян отпадне нещата при Траките са предизвестени - Гастонови имат превес, а другите един по едни ще бъдат номинирани, освен това на мъжете Прабългари искам да им е все по-трудно в битките.

# 618
Роберта ми е по-симпатична, но чисто като отношения в племенета и по-нататъшен развой, предпочитам да спечели Илиян. Ако Илиян отпадне нещата при Траките са предизвестени - Гастонови имат превес, а другите един по едни ще бъдат номинирани, освен това на мъжете Прабългари искам да им е все по-трудно в битките.
Съгласна!
И аз харесвам Роберта, Но Искам Илиян да спечели! (за него гласувах в анкетата)
Трябва да видя, какво ще е отмъщението му към Гастонови!
Те стават все по-антипатични!!!
За Добрин, във фейса са написали, че добре повтарял постоянно за рибите, че хората да разберели.?
На мен така, ако някой ми повтаря 24 часа нон стоп, не само, че няма да разбера, ами ще блокирам!

# 619
Аз не знам тези хора не мислят ли...за Прабългарите говоря. Чисто логически победителя е по-вероятно да е от племето, което по-пълно. Като си орязваш хората със саботажи, сам режеш на клона, на който седиш. При едно сливане ще чистят първо по-малобройните с идеята да нямат време да се коалират с някой. То и за Траките се отнася. Въобще не мога да разбера логиката да си намалиш собствения шанс заради един дразнител.

# 620
  • София
Аз не знам тези хора не мислят ли...за Прабългарите говоря. Чисто логически победителя е по-вероятно да е от племето, което по-пълно. Като си орязваш хората със саботажи, сам режеш на клона, на който седиш. При едно сливане ще чистят първо по-малобройните с идеята да нямат време да се коалират с някой. То и за Траките се отнася. Въобще не мога да разбера логиката да си намалиш собствения шанс заради един дразнител.

Е, кво да мислят. Те си падат на номинационните битки и си номинират и техните хора не успяват. Какво има да  мислят? Мисля, че досега не са правили планове да падат нарочно. Говоря за Прабългарите.
Много исках да видя как ще номинират кавала, но уви Sad Ще трябва да почакам

# 621
Не знам колко е добър английския на Юлиан, но на български пише доста неграмотно. Отвратителен човек.

# 622
  • Другата България
Абсолютно нечестна игра с абсолютно предизвестен край.
Първо-числеността на племето. Едно е да бутат 7 човека, едно 5. Ако искаха феърплей, трябваше двама от славяните да не участват. Второ-едно е да буташ 50 кг., друго е да буташ 100. Ама като "чистиш" жени, не мислиш за това. Mr. Green Беше ясно, че прабългарите ще загубят. Да не говорим за мистър слип, който през цялото време се скатаваше, стоеше прав ту отляво, ту отдясно и правеше това, което може най-добре-да крещи и дава наставления, без сам да участва в това, за което наставлява. Умишлено не се напъваше-хем не е застрашен, хем играта е тежка, хем вижда Роберта вече навън. Долна, поредна долна постъпка. #Cussing out Приятно се изненадах от Гошето-видя се, че се раздава, той като че ли най-много буташе и повдигаше варела.
Що се отнася до номинациите и поведението на останалите от прабългарите, най-големия стратег за мен е Венцислава. Тиха, кротка, наглед подкрепя Роберта, но същевременно не смее открито да се опълчи на даскала, нито да го номинира, стратегически сочи безобидния Стоян с изсмукан мотив /нещо като децата на Амелия/. Така хем вълкът сит, хем агнето цяло. Пламен същата работа-пред камера едно, на практика друго. Събрали се на седянка край басейна, слипа напада Роберта, мъж напада жена вербално Mr. Green Sick, останалите пу...ци мълчат като пънове и никой не дава отпор на агресора, да защити Жена, не Роберта в частност. Сори, не е мъжко това, не е човешко, не е нормално. Не съм сигурна ако имаше зрителски вот дали поведението на "мъжете" щеше да е същото, особено това на Пламен. Не съм сигурна и в мотивите му, които му пречат да се опълчи явно на слипа. Но с това поведение симпатиите ми към него намаляват.

Къде беше Александър снощи? Очевадно го нямаше, и той ли с проблемация? Тия всяка седмица дават фира по един човек, отива, полежи, наяде се, наспи се, изкъпе се, и после "оцелява".... ooooh!
Същата работа и за славяните. Значи поне "за очи" както се казва да бяха се поразмърдали, поразходили, да се правят, че търсят храна или нещо подобно, някаква дейност да извършват. Ама не, едно опъване на кълки на пясъка, излежаване лежерно, слънчеви и водни бани-с една дума, ебре курорте! То май това ще стане желаната дестинация на всички племена, и за слепец е ясно, че няма как седмица да не се хранят-хранят ги, водата дори я дават, тоест, излъчват и виждаме бутилките, тоалетната им видяхме, ми що да не лежат на пясъка по цял ден? Ама "оцеляват" Tired ooooh! no иначе....

Довечера съм сигурна, че Роберта ще отнесе Илиян.

# 623
А ето го и профила на Илиян - за разлика от Юлиян е проявил разум и не всеки може да коментира под публикациите му)) https://www.facebook.com/ilianmsun/timeline?lst=100003821387216% … 4906%3A1569573477

# 624
Понеже от една друга тема за предаване по Нова, доста хора пишем и тук, та тоя Юлиян е аналог и младата версия на  Светозар от "Женени от пръв поглед"... На дърти години става още по-страшно! Предвиждам му подобно бъдеще.

# 625
Да не говорим за мистър слип, който през цялото време се скатаваше, стоеше прав ту отляво, ту отдясно и правеше това, което може най-добре-да крещи и дава наставления, без сам да участва в това, за което наставлява. Умишлено не се напъваше-хем не е застрашен, хем играта е тежка, хем вижда Роберта вече навън. Долна, поредна долна постъпка. #Cussing out

Мистър Слип дефилираше по време на цялата игра, накрая на играта нямаше една песъчинка по тЕлото си, докато всички останали бяха омазани в пясъци.

# 626
В анонса за студиото довечера лилавият оттенък на фон дьо тена на Александра е избран да пасва на безумно лилавата ѝ риза на оранжеви тигри или в това предаване от гримьор до продуцент не са в ред всичките?!

# 627
Радвам се, че славяните спечелиха. Прабългарите са ми най- анти племе, никой от тях не ми е симпатичен, а този Юлиян не мога да го гледам 😡Искам Юлиян на номинация заедно с Йоана и да падне от нея 😀
При славянките какво стана пак, в анонса показаха пак някаква интрига 🤔
Ако са изгонили траките от рибарската колиба  ,дали ще ги пратят на плажа при славяните? Ще е интересно 😀

# 628
В анонса за студиото довечера лилавият оттенък на фон дьо тена на Александра е избран да пасва на безумно лилавата ѝ риза на оранжеви тигри или в това предаване от гримьор до продуцент не са в ред всичките?!
Имам чувството, че стилистът на Сашка влиза със затворени очи в гардеробната и както хване, това й облича. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 629
При славянките какво стана пак, в анонса показаха пак някаква интрига 🤔

Бояна реве, защото Марешка е коментирала, че спи в една стая с Март.

Общи условия

Активация на акаунт