💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 193
  • 882
  •   1
Отговори
# 675
  • Испания
Марешка - цъфнала и вързала, та се загрижила за морала на другите.

# 676
Егати драмите днес - ни мъ харесват и ми завиждат, и дайте храна... Как ще те хареса Юлиян, мила Роберта, като той не харесва никого и нищо , освен себе си?! А ти верно намали малко отношението си към храната, че... прави впечатление, егати!

Ох и Марешка, да... И двете един дол, ама се надпреварват сега коя от двете е по-морална и честна.

# 677
  • София
А, Бояна не знае ли за тези статии за Чолата - поне 5 пъти ги видях споделени във Фб... Това не я ли разстройва и като я разстройва, защо се показва по телевизията?
Човек научава нещо нова всеки ден. Сега потърсих въпросните статии и осъзнах, че Бояна е момичето, споделило чата си с Валери Божинов в социалните мрежи и направило популярна фразата "малко коте". Не знам какво да правя с тази информация. Аз си спомням добре скандала и момичето тогава изглеждаше различно, фрапиращо бих казала. Нямах представа, че това е Бояна.

# 678
Черна завист за метаболизма на Роберта!

# 679
Черна завист за метаболизма на Роберта!
Абе не е чак за черна завист, нека е някъде в синия синия спектър, даже към светло синьо... Има си вид на джудистка.

# 680
Ама аз себе си имах предвид за метаболизма- ако хапвам като нея ще се търкалям.

# 681
Дори и наистина да си похапва , това си е нейния живот и не мисля , че някой има право да й се меси колко яде . Особено пък това подобие на човек Юлиян

# 682
  • Испания
И Венцислава се оказа лицемерна. Жалко!

# 683
На мен ми прави впечатление, че Роберта изглежда значително по-слаба с дрехи, отколкото с бански. Но определено си личи, че килограмите са в мускули, а не в тлъстини.

За Бояна се споделяха статии още първата седмица. Аз видях такива и тук, и във фейса.

# 684
Ооо, нека яде колкото си иска, то си е за нея, просто да не се сърди, че хората се впечатляват колко яде. А тя май наистина доста яде.
Ха, Марешка как се нахендри сама - и воъбще тия мъже не са мой тип! Ами ако бяха, м? Тогава пък щяхте да се скубете, щото не можете да си ги поделите!

# 685
Много добре си изглежда Роберта. Здраво и хубаво момиче. А за яденето- за завист си е такъв организъм.

# 686
  • Испания
Марешка се държи като типичен представител на "Филиповци".

# 687
  • Sunshine state
Определено Робетта има шанс в тази игра, стискам й палци. Венцислава още вчера ме изгуби, та не съм изненадана.

# 688
  • София
Доста сили се изискват в играта, Роберта определено доста се затруднява в свалянето на таблото и това я бави.

# 689
  • София
Никога не съм се впечатлявала от това кой колко яде, не съм се сещала и да броя нечии залъци. За сметка на това, подобни коментари ми правят впечатление и по-скоро си съставям мнение, за този, който ги прави, а не за този, който яде.

Общи условия

Активация на акаунт