Бързи здравословни въпроси и отговори – 23

• 32 653
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Да, при това неотдавна.
Док каза, че всичко е наред.

# 196
  • София
Има ли по-безвредно обезболяващо (травма на костта) от аулин?

Пп. Освен в Пирогов/Вма - къде се приема по спешност, понеже първото място е доста разоароващо

# 197
  • София
Ако ще се ходи в болница, не се дава обезболяващо, защото на лекарите им е важно пациентът да усеща болката.

# 198
  • вкъщи
Някоя дама минала ли е през скенер на малкия таз? Заради киста на яйчника ще ми го правят, казаха след цикъл. Скоро съм оперирана, затова искат да избегнат нова операция и да знаят каква е кистата. Дава ли изследването на 100 процента отговор на този въпрос?

# 199
Моля за препоръка за добри имуностимулатори и витамини за възрастен.

# 200
Някоя дама минала ли е през скенер на малкия таз? Заради киста на яйчника ще ми го правят, казаха след цикъл. Скоро съм оперирана, затова искат да избегнат нова операция и да знаят каква е кистата. Дава ли изследването на 100 процента отговор на този въпрос?

Не винаги.
При мен се наложи и ЯМР, за друг вид киста, която на 2 скенера беше тълкувана различно.

# 201
Има ли по-безвредно обезболяващо (травма на костта) от аулин?

Пп. Освен в Пирогов/Вма - къде се приема по спешност, понеже първото място е доста разоароващо

Чети отговорите на въпросите, които задаваш. Само преди няколко дни пак пита за спешни центрове и ти отговорих.
https://bg-mam.ma/p/1144390/39501936

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 04:05 от Diorela

# 202
Възможно ли е от поставяне на капки вит к  бебе на 25 дни да има черни точки в акото? Изцяло на кърма е ака си нормално

# 203
Най-добре вървете на доктор. Едва ли някой тук може да ти отговори. Според мен не може да е от капките, но аз не съм медицинско лице. Защо на бебето му се дават капки вит. К и лекар ли препоръча? Ако да, само той може да каже.

# 204
Бяхме на спешен център заради повръщане на кръв и там му поставиха   педиатърката също ме успокои че няма страшно явно е спукал капиляр от напъване или от вит д който започ ахме да му даваме същия ден. Днес акото си е нормално
Най-добре вървете на доктор. Едва ли някой тук може да ти отговори. Според мен не може да е от капките, но аз не съм медицинско лице. Защо на бебето му се дават капки вит. К и лекар ли препоръча? Ако да, само той може да каже.

# 205
Вит. К има кръвосъсирващо действие. Щом бебето е повръщало кръв, то е имало кръв и в акото. Тези черни точки са били кръв, тя така се вижда.

# 206
Ее явно сте имали предистория с повръщане и кръв. Радвам се че всичко е наред и бебчето е добре!!!!!!

# 207
  • София
Здравейте. Не знам дали въпросът ми е за тук. Бременна съм в 6-ти месец и се изгорих с ютията. Можете ли да ми дадете идея какво да правя. Засега го сложих под студена вода.

# 208
  • Sofia
Намажи се с олио или зехтин.
Иначе от аптека Дефламол или Пентанол помагат при изгаряния.

# 209
  • София
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт