Грета - за или против

• 65 828
  • 2 436
  •   1
Отговори
# 510
Предлагам инициатива "Стоп на дамската превръзка" !
Не харесвам инсинуациите, че сме по-големи олигофрени от една психично болна тийнейджърка и не сме се сетили какво да правим, за да щадим природата. Обидно е - при положение, че от толкова години в Канада правим какви ли не инициативи и виждам голяма разлика от преди 15 години (когато се е раждала Грета).

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 21:41 от Мама Кенга

# 511
  • Русе
  Алфхилдр и мъхът

# 512
Ау, сакън! Не си давам превръзките. Аз вече казах по-назад, че всеки петък ще протестирам против производството и употребата на маргарин- истинският убиец на човечеството.

# 513

Закъсняла си, работата вече е зле, дори не може да си представиш.

# 514
На мен ми беше забавна инициативата да се спре обезкосмяването при жените и да се спре употребата на дезодоранти под мищниците. Помня, че единия ми син тъкмо беше започнал гимназия като ми каза, че някакви негови съученички са се включили към тая световна инициатива и понеже беше лято, много ясно се виждаше кои са били. И са ''ухаели'' на пот отдалеч, и са били ''обрасли'' по краката. Та той ме питаше аз какво мисля като жена и му казах откровено, че тая работа не е за мен. Той въздъхна облекчено и каза ''Добре. Добре''. Явно се беше притеснил, че и майка му ще се включи.Laughing

Инициативите, които са се спазвали вкъщи през годините, са разделно изхвърляне на боклук, минимално изхвърляне на храна и максимална употреба на налични дрехи, обувки, техника, и т.н. преди да се сменят с нови. Различните ексцесии, които са били на мода чат-пат, не са ни повлиявали. Вегетарианство заради изпускането на газ от задните части на кравите например само пробуди усмивки.

# 515
Динозаврите какво ли са изпускали отзад?Сигурно за това сме закъсали .

# 516
А ние как сме допринесли за промяната на климатичните условия в епохата, когато са загинали динозаврите?

# 517
Била съм малка ,не помня.

# 518
  • София
О, стана ми тъжно за американчето! 😥 Аз бях в руско училище и я помня.

# 519
Не е само Саманта Смит. Ами Катя Личова?
За тези, които не четат руски - и тя е участвала в няколко филма като дете.
Явно големите каузи имат нужда от деца-актьори.

Но Катя Личова не мисля, че плаща каквато и да било политическа цена /ако приемем, че Саманта Смит е платила, което е съмнително/. Би могло да се каже, че вади само дивиденти от ролята си на "посланик на мира". Съвсем не изключвам и с Грета да стане така.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 22:52 от Vapor

# 520
Не съм сигурна, че Грета има потенциал.

# 521
И Катя, и Саманта са били хубави момиченца, докато Грета създава неприятни асоциации, особено с последната си изява. Ще го кажа в прав текст - Грета не е красавица, не е сладка, не е приятна за гледане, а и за слушане. На каквито и уроци по актьорско майсторство да е ходила, изпълнението и онзи ден заслужава Златна малинка.
Малко ми напомня на онези филми, в които 30+ годишни актриси играят ролите на тинейджърки.
Не знам докога ще могат да я контролират господарите и, или дали ще им е удобна въобще, но предвид смесените реакции след речта и пред ООН и колебливите изказвания на някои световни лидери против всяването на масова паника, не вярвам популярността на Грета да продължи много дълго.
Какви дивиденти ще и донесе това в бъдеще - един Бог знае. Дано не я свитнат, а получи адекватни грижи и лечение за многото си проблеми.

Скрит текст:
15/16 годишната Грета в скута на мама, сякаш е 10 години по-малка. Тази снимка казва повече от 1000 думи.

# 522
  • София
Как гледат и двете! Страх ме хваща!😱

# 523
То всъщност целта е да те е страх!

# 524
А ние как сме допринесли за промяната на климатичните условия в епохата, когато са загинали динозаврите?

На този зададен въпрос световните климатични светила мълчат. А коментара за динозаврите ме разсмя Simple Smile Явно ледения период е настъпил заради техните газове, да. Майката на Грета е известна шведска оперна певица, която е участвала в Евровизия, ако помня правилно. Не е чудно, че бута дъщеря си пред камерите, а издаването на книга за монетаризиране на известността й беше само въпрос на време. Четох норвежките отзиви за книгата и й дават 3 от максимална оценка 6. Критиката към книгата е огромна.

Общи условия

Активация на акаунт