Херпес

• 54 747
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Ахааа някой да надигне глава и идва Алекс и му я реже до колената Joy
Sigma, бихте ли споделил вие от колко време го имате и дали във времето са се намалили проявите му, благодаря

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 17:02 от Alex84

# 196
Не помня вече от кога.....Повече от 15 години може би..
Сега пия лизин и ацикловир ниска доза за повече време. Правя го на моя глава след разговор с професора през декември. Беше ми изготвил схема при проява 7 дни по три. Не помага. Значи ще пробвам и тоя начин. Преди да забременея пих може би половин година по едно хапче и после ме държеше поне гадини без рецидив. Имало е моменти в което заспива. Сега не е такъв.  В някакъв момент може би пак ще се кротне.

# 197
Сега пия лизин и ацикловир ниска доза за повече време. Правя го на моя глава след разговор с професора през декември. Беше ми изготвил схема при проява 7 дни по три. Не помага. Значи ще пробвам и тоя начин. Преди да забременея пих може би половин година по едно хапче и после ме държеше поне гадини без рецидив. Имало е моменти в което заспива. Сега не е такъв.  В някакъв момент може би пак ще се кротне.
Когато забременяхте излизал ли ви е ? И как родихте , нормално ли?

# 198
По време на бременост и доста след това не е излизал. Родих секцио, но заради тромби в краката. Но и да ги нямаше пак не бих рискувала нормално.

# 199
Sigma професора Ацикловир или Валтрекс ти изписа по три на ден? Защото при активна инфекция 3 на ден Ацикловир е много ниска доза и може затова да не ти действа. Обикновено Валтрекс изписват по 2 или 3 на ден.

# 200
Ацикловир 400. Подчерта да е немския

# 201
Ацикловир 400. Подчерта да е немския
Странно. А защо не пробваш с Валтрекс поне да го тушираш в началото доста хора са доволни, а после  да поддържаш с Лизин.

# 202
Ох здравейте хора, този месец е кошмар, днес почнах ацикловир по схема.
Последния път като ми излезе беше диста агресивен и голям, този е същия, обичайно ми излизат около дупето или направо на ануса 😢 много е неприятно, дори сега докато седях и ме засърбя точно там и разбрах че ми излиза друг, даже още първия не е оздравял от преди 4 дни и излиза друг. Не знам защо последните два стават черни и твърди, направО е ужасно.
Наистина си мисля че може да е от кола маската, защото си правя цял триъгълнил и почти винаги цъфва над ануса между двете бузки на дупето... Ужасно е хора, няма спасение...!

# 203
Защо продължавате с тези кола маски?! Какъв е смисълът да нямаш косми, но да имаш херпес?!
Има и други начини за махане на косми.
Погледнете например промоциите на фотоепилатори, цените са между 220 (непопулярни марки) и 450 лева или дори по-малко за Филипс.

# 204
Защо продължавате с тези кола маски?! Какъв е смисълът да нямаш косми, но да имаш херпес?!
Има и други начини за махане на косми.
Погледнете например промоциите на фотоепилатори, цените са между 220 (непопулярни марки) и 450 лева или дори по-малко за Филипс.

Започвам дори да се замислям за обезкосмяване с машинка.
Ще спра за известно време с кола маската да видим как ще е положението 🤷♀ Не знам вече

# 205
Ами да, машинката също е вариант.
Просто няма никакъв смисъл да си причиняваш херпеси заради пълно махане на косми.

# 206
Херпес излиза при травма. Кола маската няма начин да не причи травма. Фотоепилатора също не ми се вижда добра идея. Вариантите са или многооооо внимателно бръснене или тример за интимна зона.

# 207
Херпес излиза при травма. Кола маската няма начин да не причи травма. Фотоепилатора също не ми се вижда добра идея. Вариантите са или многооооо внимателно бръснене или тример за интимна зона.

Бръснене в никакъв случай, защото след това, даже бих казала на следващия ден е страно сърбене, заради излизане на косъмчетата, излиза че единствения вариант и максимално късо “подстригани”, ако това ще намали рецидивите ще си ходя космата 😂

# 208
Прави сте за фотоепилатора, изобщо не съобразих, че за да се ползва, пак трябва да има бръснене.
Но поне за бикини зоната може да свърши работа, а в останалата част тример.

# 209
Можете да си махате космите с тример. Късо подстригани ще бъдат, но няма да се появява херпес. Това е жертвата, която трябва да направим. И аз предпочитам да ходя космата, отколкото да се появяват херпеси.

Общи условия

Активация на акаунт