Херпес

• 54 871
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Не е хубаво да ви излиза толкова често. Херпесът не е само външна проява и обрив. Влияе зле на целият организъм. Може да опитате курс имуностимуланти или продължително лечение с ацикловир.

Пробвала съм, няма промяна

# 361
Искаш да кажеш, че докато пиеш ацикловир в достатъчни дози ти излиза херпес?

# 362
Каква е дозата при поддържаща терапия?

# 363
Предава се . И на устата и в интимната област виреят и двата типа.
Здравейте, от години имам херпес на бедрото. Но при положение,че нямам партньор преди няколко дни ми се появи генитален херпес. Възможно ли е сама да съм го "пренесла:?

# 364
Абсолютно възможно е да си го пренесла. Можеш да го пренесеш на всяко място където има лигавица или рана.

# 365
Абсолютно възможно е да си го пренесла. Можеш да го пренесеш на всяко място където има лигавица или рана.
Много неприятно:/ В събота съм на дерматолог да видим какво ще стане. Надявам се да стане чудо и да не ми излезе повече там. Четох за лечение,което траело доста, знаете ли дали има полза?

# 366

Да, няколко цикъла направих и няма промяна

# 367
Много неприятно:/ В събота съм на дерматолог да видим какво ще стане. Надявам се да стане чудо и да не ми излезе повече там. Четох за лечение,което траело доста, знаете ли дали има полза?
При мен за сега продължително лечение с ацикловир влиае добре. Когато го спра обаче не знам как ще бъде.
Красимира, да не би дозата да ти е била малка?

# 368
При мен за сега продължително лечение с ацикловир влиае добре. Когато го спра обаче не знам как ще бъде.
Красимира, да не би дозата да ти е била малка?

Пиех го 4 пъти на ден, през 4 часа, общо 5 хапчета на ден, в продължение на 5 дни, след като свърши първия прием броях 30 дни от последния ден на приема и започвах отново същата схема...

# 369
Това е много кратка схема.

# 370
Това е много кратка схема.

3 поредни пъти така... тоест 3 месеца

# 371
И пак нищо не е .

# 372
Предава се . И на устата и в интимната област виреят и двата типа.
Здравейте, от години имам херпес на бедрото. Но при положение,че нямам партньор преди няколко дни ми се появи генитален херпес. Възможно ли е сама да съм го "пренесла:?

Напълно възможно е да сте го пренесли.

Да не пускам друг коментар и да правя спам, ще напиша тука моя коментар. Явно всички се притесняваме да не сме пренесли някъде другаде херпес. Щом видим някъде по тялото си нещо като пъпка и ни сърби, изпадаме в паника. Така изпаднах в паника преди 1 месец, мислейки че бях го пренесла от вътрешната част на дланта. Постоянно го оглеждах и мисълта ми беше все там. Казах си, че ако беше Херпес наистина, как щях да си върша работата, като ръцете са най-необходими на човешкото тяло. Добре, че се оказа фалшива тревога. Много си мия ръцете по време на поява и наличие на Херпес. Изобщо много си мия ръцете. Станало ми е фикс идея с това миене на ръце  заради Херпеса. Прекалено внимателна съм и всяко нещо следя дали го правя внимателно.

Почти винаги не усещам кога ми избива Херпес. И при мене преди и/или след МЦ имам Херпес.

Също да ви попитам, които нямат съпруг или приятел, как да съобщиш на приятеля си, че си носител на Гентиален херпес?! Както и да поднесеш новината, той със сигурност ще те зареже.

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 13:06 от Jennifer_w

# 373
Пълни глупости.

# 374
Jennifer, честно да кажа, аз докато не влязох в тази група и то съвсем на скоро изобщо не гледах на херпеса като нещо кой знае какво. Кофти нещо с което бях свикнала и да ми излиза когато си поиска. Но, на устните ми излиза от дете, а на другото място от около 10 год и на съпруга ми му казах всъщост преди да се загаджим по сериозно, но изобщо не го интересуваше и (да чукам на дърво) 10 год вече сме заедно, на него не му е излизал. Мислех си, че ще ме отреже, но ето ни, 2 деца имаме които родих секцио само заради това честно казано. Мн се притеснявах да не им лепна нещо.

Общи условия

Активация на акаунт