Hercai/Вятърничав по ATV Тема 8

• 70 372
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Айде Мери идвай : ))))  да гледаш.
Аз още не съм догледала Херджая ,че не искам да свършва серията и пускам по малко : ))))

# 91
Айде Мери идвай : ))))  да гледаш.
Аз още не съм догледала Херджая ,че не искам да свършва серията и пускам по малко : ))))

Там съм Боби Simple Smile За сега нищо вълнуващо и интригуващо.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 22:18 от mery_poppins1

# 92

Изненада  Party

# 93
  • Варна
JoyJoyJoy Няма да се откажат да размахват пищови. Това вместо ядене на семки ще да е Joy

# 94
# 95
И дъртата злоба няма да се спре  Whistling smile3516

# 96
https://vk.com/dvoeru
ей тук с превод, от който никак не е ясно какво пак ги взриви всички.

# 97
Тези ще се избият. Откъде тази злоба в Азизе и какво я провокира да тръгне към чифлика един господ знае.
Актьорът, който играе Ръза е пожелал успех на сериала и, че ще се видим в други проекти. Явно ще го убият в тази престрелка. Мелике ще е много нещастна. Объазут му ми харесваше.
https://vk.com/dvoeru
ей тук с превод, от който никак не е ясно какво пак ги взриви всички.
пустичък руски, хич не го разбирам

# 98
Абеее, тия "аГи" толкова мравки нямат у цялото землище ,колкото пищови  и гардове ..направо ке фанат ре/В/матизъм от тия железа.....

# 99
Деси, накратко: Азизе нарежда камък върху камък да не остане от конака на Шадоолу. Реян се опитва да попречи и иска и нея да отведат на бойното поле. Междувременно Хазар обещава на Миран, че ще чака Реян да види истинското му лице, тогава щял да му отмъсти. Шадоолу пък готвят яма за Азизе и хората й. Единствена Елиф е с акъла си и предупреди Миран, който тръгва явно да ги помирява. То сигурно от това Азизе по-вероятно да се гътне в ямата отколкото от заканите на Насух. Laughing

# 100
Кате, мерси 🌺
А дали целта на Азизе не е да накара Миран да отиде на бойнито поле и наистина един Шадоолу да убие друг.

# 101
Азизе: Слушайте ме внимателно!
Когато отидем в чифлика Шадоулу, камък на камък да не остане!

Рейян: Азизе Асланбей!

Хазар: Дъщеря ми ще види истинското ти лице.

Р. Ще видиш! Ще дойда и ще ти отмъстя!
Не докосвайте семейството ми! Не ги убивайте!

Вземете и мен в чифлика!

Азизе: Ще изтрия Шадоулу от лицето на Земята!

Насух: Тръгвай.

Елиф: Баба тръгна с въоръжени хора към чифлика Шадоулу.
Миран: Какво?

Насух: Така дълбоко ще те закопая, че никога Асланбееви да не могат да се надигнат.
Азизе. Ти, изглежда, не ме разбра. Дойдох тук, за да стана твоята и на цялото ти семейство смърт.

Хайде! Да видим кой ще получи първия куршум.

# 102
  • Варна
Вече са ми смешни като размахат пищови. Grinning

Малко гушкане, стига с тези заплахи.

# 103
Добро утро Hug
Цитат
Малко гушкане, стига с тези заплахи.

При рускините прочетох, че в ТТ феновете нападнали възмутено сценаристката, а тя отговорила, че РейМир ще има много. Просто събитията трябва да се развиват.
Спорен ден!  bouquet
https://vk.com/sbadizi?z=video-157453865_456246270%2F2618d29451d … l_wall_-157453865
Вероятна причина за бойното поле. Laughing
Миран може да се въздържа много, ама като види Азат в близост до Реян, нищо не може да го спре.  hahaha

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 08:02 от Katya_I

# 104
"Любовта е като чакането на изгрева"

Гордият младоженец Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт