Цветя за терасата - 3

• 34 221
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
приказна е!
Simple Smile радвам се, че съм помогнала. Simple Smile
и ме подсети да потърся моята карпатска вълчица. да видя жива ли е.

# 256
  • Бургас
Biserka,много  е красива!

Аз вчера си изнесох цветята на первазите. Сакъзчетата са станали едни големи,пуснали дълги клони,с пъпки...Някои ги поначупих,други без да искам докато ги местя. Набъчих няколко клонки,където имаше място,други ще засадя пред блока.Ще дам и на една дружка.
Наскубах си и билбергията (също като лук е) и с нея така. Напълнила ми е саксиите и ще трябва малко да ги поразредя,че расте като луда.
Мушките,някои са ми едни слабички,но сега като са навън трябва да се оправят.И те имат напускал цвят.
Обаче,....терасите ми останаха едни такива празни и грозни.....Много малко саксии са по тях.Та,май ще си насадя още сандъчета с мушки и сакъзчета и ще ги държа вътре на терасата,че навън няма място. Грозно ми е така,без цветя.
Въздържам се да купувам,че повечето,да не кажа всички ми загиват.

# 257
Благодаря, Karzz!
Не бях виждала билбергия- красавица е (попитах Гугъл:)!

Аз засях имопеята. Семената, които са вътре поникнаха, а тези на терасата още не са се показали.

# 258
  • Бургас
Ооооо,дааа,много е красива,като нацъфти.
И изобщо не е претенциозна за гледане.
Само поливане иска и от време на време да я ,,наскубеш,, малко,че препълва саксията.Постоянно пуска нови издънки.

# 259
Ауу, Кarzz, много красива тази билбергия ( и аз видях в нета как изглежда).

# 260
  • Бургас
Ето цвят от моята. Имах още една снимка,където се вижда цялото цвете,но не я намирам на компа,ще погледна в телефона в облака.

Направо ги снимах 😊 най-отгоре и най-отдолу саксиите. Приличат на лук. Прецъфтяха вече и съм им премахнала сухите цветове.

Който иска, мога да му изпратя 😜

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 12:38 от karzz

# 261
Много е красива, Karzz!♥️

# 262
Да наистина е много красива, а и щом лесно се гледа ще я търся по магазините Simple Smile . Аз искам щом предлагаш.

# 263
запази ми една за лятото Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 264
  • Бургас
Добри,нямаш проблем. Само пиши щом дойдеш към нас!

# 265
пускай бързовара в морето и идваме. Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 13:45 от st. Dobri

# 266
# 267
Много харесвам нарциси! Хем семпли, хем изключително красиви!

П.п. И картината с капките много ми хареса!

# 268
Аз харесвам много пролетни цветя - кокичета,зюмбюли, нарциси, лалета, фрезии, всъщност всякакви харесвам Simple Smile .

# 269
Аз много харесвам полските цветя, но не съм се пробвала в домашни условия да ги отглеждам. Излъгах, бях си откъснала едно стръкче птиче просо и го боднах в една саксия,  то пък взе, че пусна коренчета. Обаче се обяви компания листни въшки по калинрахоето, и не простиха и на него.

Общи условия

Активация на акаунт