Пубертетът при момчетата - тема 6

• 41 342
  • 770
  •   1
Отговори
# 420
  • Някъде в Европа...
Крадат акаунти, да. Благодаря и аз ще подпитам, имам някакви спомени, че се коментираше тази награда.
Относно кода, различен е на всяко плащане.
Глухарче, да разбирам ли, че ако някой се опита да пазарува с неговият мобилен номер пак, на телефона на синковеца ще се получи смс с нов код? И ако не се въведе този код при плащането, няма да може? Сигурна ли си? Ако е така, да съм спокойна, че вече няма да може да се плаща чрез неговия мобилен номер?
M_I_A, и мен това ме притесни....Съдържанието на смс е:
Благодарим ви за извършеното плащане на стойност 20 лв. за Store: iTunes MVW9XBTZ8 (в другите 2 смс последните 3 символа са различни). Синковецът твърди, че са получени веднага, той даже беше помислил, че е един и аз като му погледнах тел след работа видях, че са три.. Отваряйки връзката в смс,а ми иска ID..пиша това след наклонената черта (2ahrhtm) , иска парола, натискам за забравена парола и ми изписва, че 2ahrhtm не е ID...
Скрит текст:

П.С. открих това в сайта на Ейпъл, което ми дава надежда, че май наистина всеки път пращат код, а?
If you don't see Use This Mobile Number, or want to use a different number
If you're on a different phone, or using an iPad or iPod touch, you might want to use a different number when you set up mobile phone billing.
When you change your payment method, tap  "Use a Different Mobile Number" and enter the mobile number for the phone connected to the account that you want to bill to.
An SMS message with a one-time code is sent to the mobile number that you provided. Check the mobile phone for the message, and enter the code on the device that you're using to set up your payment method, then tap Verify to verify the code. If you don’t receive the code immediately, tap "Resend Code" to try again.
If you still don't see an option to use a mobile number, then your carrier might not support mobile phone billing.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 18:03 от AIR

# 421
И моя синковец е убеден че за удоволствие мое му прибирам плейстейшъна и телефона. Аз заплашвам че ще му спра и тренировките по футбол ако не си оправи математиката но той на четворки е доволен и до тройка стигнахме.А беше пълен отличник . Разбирам 5клас нови госпожи по трудно е но и той не полага усилие.А за математиката всеки ден нещо ново взимат  неможем дъх да си поемем

Така е в 5 кл се вижда реално колко знае едно дете.До 4кл всичко е залъгване !!Но пък ако до тогава детето не е научено че у-то е място за учене и писане на домашни след това става по трудно.Математиката особено има ли пропуски първите 4 г след това няма наваксване.

# 422
Тази сутрин много се чудех как едно дете в ДГ става без проблем сутрин в 6, а един тинейджър едва отлепя очи. Не е много голяма разликата в часовете за сън, когато синът ми беше в ДГ да еэлягал в 21ч, сега в 22 най-късно.

# 423
  • София
Защото спят 1 час на обяд.

# 424
       Това го бях забравила,моето спеше, вкл. събота и неделя повече от час на обяд,два и повече часа.

# 425
  • София
Тийнейджърите имат по-голяма нужда от сън заради бурния растеж.
Аз по едно време спях всяка свободна минута, майка ми дори ме помъкна по лекари от притеснение.

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 14:44 от грейпфрут

# 426
  • София
Така е, даже четох някъде, че организмът им имал най-голяма нужда от сън в сутрешните часове и реално всичко преди 9 часа сутринта, се чувства, все едно са събудени 2 часа по-рано. Ще потърся статията.

# 427
И ние имахме проблем с Фортнайт. Няколко пъти ни точиха от картите. Сега са ни блокирани. Веднъж платиш ли нещо.... Не спират да точат.
   Аз имам въпрос към м мамите с футболистчетата. Има ли деца които са тренирали в Лудогорец и са се отказали впоследствие?

# 428
За спането,моят през уикендите става към 9.30-10.00,иначе сутрините в учебно време са му тегави,видно е,че сърцето му спи.Отдавам го на по-натоварената програма,тежките уроци и все по-малкото време за отдих и почивка.

# 429
И ние имахме проблем с Фортнайт. Няколко пъти ни точиха от картите. Сега са ни блокирани. Веднъж платиш ли нещо.... Не спират да точат.
   Аз имам въпрос към м мамите с футболистчетата. Има ли деца които са тренирали в Лудогорец и са се отказали впоследствие?

През какво плащате , през Playstation или през самата игра?
Аз правих два пъти плащания , но през Playstation и после веднага си трия картата , като влизам през профила през компютър.

# 430
През играта

# 431
И аз съм плащала през играта, след това си трия данните-досега не е имало проблем.
Последният път обаче синът си направил негов пей пал акаунт и платил с мойта карта.
Първият път му дадоха купените неща, но вторият се усъмниха и искаха да говорят с мен Laughing

# 432
  • Някъде в Европа...

През какво плащате , през Playstation или през самата игра?
Аз правих два пъти плащания , но през Playstation и после веднага си трия картата , като влизам през профила през компютър.
През дебитна кредитна карта ли?
Мен ме интересува когато е платено чрез телефонен номер един път, потвърждавайки с кода, получен със смс, дали може да продължи плащането и при следваща покупка или всеки път се получава нов смс с код?
Моля, отговорете ако знаете, или попитайте децата си - касае се дали да спирам мобилната картата на телефона на синковеца?

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 19:33 от AIR

# 433
Аз съм плащала с дебитна карта два пъти, но после винаги влизам в профила и я трия.Не са ми теглили пари неправомерно.

# 434
  • Русе
Направо ме притеснихте. Всеки сезон плащам но досега издънки няма. И аз трия данните.

Общи условия

Активация на акаунт