Абонаментни кутии в България - Тема 10

• 51 323
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Много харесвам Фул Бокс но тя не за мен абонаментна защото бройките им са силно ограничени, кой завари той... Изобщо в БГ идеята Subscription Boxes e хм побългарена 😁

# 481
Защо да не е, именно само абонираните имат 100% сигурност, че ще я имат Smile

# 482
  • Бургас
Има ли фул бокс абонамент за 3, 6 месеца или една година?

# 483
А как ми се струват загатнатите продукти от мартенската кутия на фулбокс? Като казват 8продукта може ли в тях да има мостри?

# 484
Те не слагат мостри, слагат травъл сайз продукти понякога. Единствено в корейската кутия имаше мостри, но бяха страхотни и на мен това ми е най-любимата кутия. Винаги пълноразмерните продукти преобладават.
rajnaa има и за 3-6 и година, моя е безсрочен Grinning помолих ги за което, защото не искам да го мисля, кога изтича и т.н. има 1 лев отстъпка от кутиите, а отскоро има и допълнителен продукт бонус за клиенти с абонамент.

# 485
Те не слагат мостри, слагат травъл сайз продукти понякога. Единствено в корейската кутия имаше мостри, но бяха страхотни и на мен това ми е най-любимата кутия. Винаги пълноразмерните продукти преобладават.
rajnaa има и за 3-6 и година, моя е безсрочен Grinning помолих ги за което, защото не искам да го мисля, кога изтича и т.н. има 1 лев отстъпка от кутиите, а отскоро има и допълнителен продукт бонус за клиенти с абонамент.

Благодаря! Сега ще мисля дали да взема редовното или специалното издание:D

# 486
И аз се двоумя, кое издание да взема! Взех специалната февруарска кутия и съм много доволна!

# 487
И аз се двоумя, кое издание да взема! Взех специалната февруарска кутия и съм много доволна!

Сега видях, че са 2 специалните издания. На едната пише, че са марки, които никога не са слагали в кутиите...

# 488
Какъв тип продукти има в специалните кутии?

# 489
По-висок клас марки и продукти.
Но пък за редовната пише, че ще е по-пълна, може би ще има бонус продукт...

# 490
За коса, грим или бяла козметика?

# 491
От всичко има, по принцип кутиите са доста балансирани и разнообразни. Аз за това предпочитам тях.

# 492
По-висок клас марки и продукти.
Но пък за редовната пише, че ще е по-пълна, може би ще има бонус продукт...

За редовната пише, че ще е по-пълна от всякога... иначе и в трите пише, че ще има по 8продукта.

# 493

Сега видях, че са 2 специалните издания. На едната пише, че са марки, които никога не са слагали в кутиите...
Докато се чудим и осмомартенските кутии са се изчерпали!!!

# 494
Има 2-ро издание на специалната, а и редовната е налична. Само първата специална е изчерпана.

Общи условия

Активация на акаунт