Лотария "Зелена карта" 2021

• 71 087
  • 968
  •   1
Отговори
# 240
Проверете я въпреки това за всеки случай!

Здравейте, отностно изискването за снимки - при все че ползвам снимка направена във Фото трябва ли да я мина  на Photo tool(crop) от официалния сайт или просто си я качвам без да пипам нищо. Trophy
*снимката си е направена специално за американска виза, би трябвало да е точен размера 600х600 излиза

# 241
  • Сф
Да, разрешен е гримът. Даже съм с прическа по случайност Simple Smile

Да, точно 600х600 трябва да е размерът на снимката. Виж с десен бутон в Properties

# 242
Дали някой би могъл да отговори На въпроса за пощенски адрес какво трябва да попълня на in case of... И адрес 1  и други неща които се изискват за адреса. Какъв е този адрес настоящ адрес на живеене по паспорт или нещо друго Thinking като цяло тази точка не ми е ясна Thinking

# 243
  • Сф
Пишете си нормалния адрес, на който живеете/ получавате писма и сметки.
На In care of  нищо не пишете

# 244
Да, разрешен е гримът. Даже съм с прическа по случайност Simple Smile

Да, точно 600х600 трябва да е размерът на снимката. Виж с десен бутон в Properties
Не е ли от 600х600 до 1200х1200(мисля че толкова беше максимума)?

# 245
  • Сф
Diversity Visa Program Entrants

If you are entering the Diversity Visa (DV) Program online, you must upload your digital image as part of your entry. Your digital image must be:

In JPEG (.jpg) file format
Equal to or less than 240 kB (kilobytes) in file size
In a square aspect ratio (height must equal width)
600x600 pixels in dimension

# 246
Да, наистина, с3га го погледнах и аз, не знам къде съм видяла другото инфо🤔дори мислех, че на мъжа ми съм я пратила в по-големи пиксели, чв неговата я изрязвах, но сега погледнах, слава богу съм я направила точно 600х600

# 247
Добро утро момичета! Пия си сутрешното кафе и си мечтая и вълнувам по всякакви въпроси и неща. Паспортите пристигнаха на времеснимки и заявления пуснати (само да вмъкна на снимката съм толкова хубава , че мога да изплаща някой. Базикам се с мъжко , че ако ни изберат ще е заради него и децата). Два пъти сънувам вече тази Америка единият път че до няколко дни ни е интервюто и аз съм нервна и се карам с мъжко че искам всичко да е стриктно и по конец и че чакам трето дете и не знам какво да правя ( за протоколи трето дете не сме искали , но ако ни изненада някога във времето ще си го гледаме) . А преди два дни сънувах , че летим за Лос Анджелис и почваме живота си на ново. Мисля , че май вече съм се вманиачила луда работа Ви казвам. Силно се надявам че годината ще е много благоприятна за всички нас и за новото условие с тези паспорти дано ни е на късмет на всички 🍀🍀🍀

# 248
Здравейте,
Опитшам се да кандидатствам, попълвам всичко, снимката ми е с точни размери, но накрая страницата ме отхвърля. Пише
This site can’t be reachedThe connection was reset.
Try:

Checking the connection
Checking the proxy and the firewall
Running Windows Network Diagnostics
ERR_CONNECTION_RESET

Опитах през различни браузъри и пак не става...някаква идея от какво може да е

# 249
Доста хора се оплакват от подобно явление.
Може би някакво пренатоварване за момента или проблем в самата страница.

# 250

Благодаря,

Дано се оправи и успея да подам Simple Smile

# 251
  • Сф
Оф, добре, че снощи подадох. Беше почти полунощ и се чудех дали да не отложа за днес, ама реших да не чакам последния момент.

# 252
  • София
Опитайте утре много рано сутринта, към 6, примерно. Тогава минава Simple Smile. От претоварване е.

# 253
  • София
Пуснах и аз. За първи път - все се канех предишните години и накрая изпусках срока...
Късмет на всички!

# 254

Благодаря,

Дано се оправи и успея да подам Simple Smile

Продължавай да опитваш. Нещо толкова нищожно не може да застава на пътя ти 🙃

Общи условия

Активация на акаунт