Лотария "Зелена карта" 2021

• 71 085
  • 968
  •   1
Отговори
# 255
Аз имам много тъп въпрос.
Интервюто на какъв език е?
Чета, че много хора заминават без да знаят английски и ми стана интересно как става?

# 256
  • Down south
Интервюто на какъв език е?
Чета, че много хора заминават без да знаят английски и ми стана интересно как става?
Не е тъп въпроса.
Няма изискване за владеене на английски език.
Интервюто, доколкото ми е известно, в България е предимно на български. Ако говориш английски и искаш, може да се проведе и на английски.

# 257
  • САЩ
Интервюто е с консул/вице, които са американци. Наистина няма изискване за английски, но на консулите българския не им е идеален, стараят се хората обаче. Мен ме почнаха на български, ама като видях как запецва жената, аз отговорих на английски и тя веднага превключи.
Интервюто е няколко въпроса в общия случай , не е сложно или притеснително и личното ми мнение е, че от момента на печеленето до заминаването има достатъчно време човек да понаучи малко езика, ако не знае. Не е невъзможно без, но е много по-трудно, лимитирш си опциите за работа и на мен лично би ми било малко самотно ако не мога с никой, освен семейството да си говоря. Освен Чикаго разбира се, но и там се ограничаваш само до българската общност.
Освен ако не знаете испански де, тогава нещата много се променят.

# 258
  • Червен бряг
Здравейте, някой друг изпитва ли затруднения със сайта? При мен след попълване на формуляра прикачване на снимката и натискане на бутона ми излиза, че има проблем с браузъра, пробвах от 3 различни и нищо!

# 259
Възможно е пренатоварване, все пак крайният срок приближава.
Продължавай да опитваш

# 260
  • Червен бряг
Сайта се оправи! Пожелавам успехи на всички, дано тази година сме повече изтеглени! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 261
Дано късмета е със всички нас🍀 . Вчера ходихме с мъжко до София да посрещнем наши приятели на летището . Като предтигнахме с някаква надежда в мен , че ще ни изберат му викам хайде мъжко 2021 ще излитаме от тук за щатите. Дано интуицията не ме лъжа , но знам че и това ще стане някой слънчев ден.

# 262
Здравейте,
От снощи се опитвам да кандидатствам за лотарията, но след 15 ти въпрос ми дава грешка и немога да продължа. Накаква идея по колко време продължават тези бъгове.

# 263
Здравейте,
От снощи се опитвам да кандидатствам за лотарията, но след 15 ти въпрос ми дава грешка и немога да продължа. Накаква идея по колко време продължават тези бъгове.

При мен от лаптопа 5 пъти ми даде грешка и след това го попълних през телефона и веднага ми го прие. Може да пробвате. Успех на всички Simple Smile

# 264
Решението за изискването на здравни застраховки е спряно преди няколко часа.
Ето и линк към информацията.

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 10:52 от Scott

# 265
  • Sunshine state
Слава Богу - толкова неясноти, хората се бяха шашнали. Поредната тъпотия.

# 266
Днес пробвах няколко пъти все дава грешка явно се бъгва страницата.Ще опитам късно вечерта или рано сутрин.Късмет на всички пожелавам.

# 267
  • Down south
толкова неясноти, хората се бяха шашнали.
28 дни не са много, но не са и малко.
Мисля, че ще има промени. Дано само бъдат по-добре формулирани и да най-вече, да има достъпна информация.

# 268
Днес пробвах няколко пъти все дава грешка явно се бъгва страницата.Ще опитам късно вечерта или рано сутрин.Късмет на всички пожелавам.

И при мен след попълване на първата страница не зарежда следващата 🙁

# 269
Дано се оправи по-бързо този бъг и да си пуснете заявленията навреме пожелавам ми успех и късмет

Общи условия

Активация на акаунт