Лотария "Зелена карта" 2021

• 70 979
  • 968
  •   1
Отговори
# 405
  • Sunshine state
По-доброто заплащане и по-добрата икономика.
.

# 406
Отговорът с колко изречения?
Точно толкова колкото Ви се иска да споделите/пишете 😊

# 407
  • София
Първо, не съм спечелила ЗК още, затова не си правя никакви планове.

Защо Щатите ми харесват повече от Европа? Ами хората са по-общителни. Няма я студенината ни. Харесва ми организацията (и законите) за управление на етажната собственост, например. И честно да си кажа, стоките са доста по-евтини и в пъти по-качествени, отколкото при нас. Харесва ми висшето им образование, и много бих искала малкия ми син да учи там. Той ще учи, де, и без да спечелим ЗК.

# 408
  • София
Който,не е бил в сащ той не я е харесал. На практика има абсолютно всичко за един нормален живот. Климат какъвто си избереш,  ред и дисциплина колкото искаш зависи кой щат си...  Не на последно място място възможност за неограничено кариери развитие. Спрямо Европа плюса е че не мислят българите за цигани по-скоро нямат особено мнение и не знаят къде се намира БГ което е добре

# 409
  • САЩ
Икономическия климат (беше) доста по-добър. Можеш с нормална работа да живееш нормално и да си позволиш повече, отколкото с "нормална" работа в България.

Моите впечатления са, че хората *не* са по-общителни освен на повърхността, не и за по-близки отношениия. Да, в ежедневието много повече хора ще ти кажат здрасти / ще те питат как си / ще завържат разговор с теб, но близки приятелства много по-трудно ми се случват на този континент.

Много по-уредено е.

Стоките - някои са в пъти по-евтини, други са в пъти по-скъпи. Услугите дори няма да коментирам, те са много по-скъпи тук.

Покупателната способност е по-голяма при сравними условия.
Живота ти е по-спокоен.
Битовизмите са сведени до минимум.
Децата растат в много по-спокойна среда (при мен това не е фактор, но за повечето от вас е).

# 410
  • София
Остава по-малко от два месеца до тегленето. Някой спечелил да разкаже положителна история, за късмет на тези които още се надяваме да спечелим.

# 411
timtop полужителни истории има много назад в темите . Във интерес на истината изпитвам всяка една емоция на всеки , все едно е моята . Пожелавам на всеки да изпита емоцията и еуфорията при полужителен резултат от лотарията. Нека късмета е със всички нас 🍀🍀🍀

# 412
  • София
Да изчетох няколко мнения,много е хубаво когато знаем че някой печели че възможността е реална да заминем за САЩ.  Има ли някакви нови неща покрай коронавируса да засяга лотарията

# 413
Да изчетох няколко мнения,много е хубаво когато знаем че някой печели че възможността е реална да заминем за САЩ.  Има ли някакви нови неща покрай коронавируса да засяга лотарията
В смисъл? Ако имаш предвид относно тегленето на лотарията , би следвало да няма . А иначе до колкото знам САЩ са затворили границите си за 1 месец. Като при нас са под карантина. А иначе мисля , че като отворят границата ще може пак да се влиза , но огромна вероятност има да са още по взискателни при влизане и излизане и според мен ще правят някакви моментни изследвания от рода на температура или някакви си други методи.

# 414
  • САЩ
Не сме под карантина, карантини има на общинско и щатско ниво на някои от особено засегнатите места, но в общия случай няма чак такива чутовни мерки, като в България.

Спортните сезони бяха отменени, голяма част от концертите и подобни мероприятия отпадат, хората се презапасяват като луди и магазините са с празни лавици, по-голямата част от хората, които можем да си го позволим, са ни разпуснали да работим от вкъщи.

Като цяло е спокойно. Масовата паника ми идва в повече, но не е нещо неочаквано или непреодолимо.

@timtop да, съвсем реална е възможността да заминеш, ако спечелиш. Няколко човека си пишем редовно в тази тема, които сме го извървяли тоя път.

Като цяло не виждам към момента проблем с лотарията, въпреки че подозирам, че ще въведат допълнения в медицинските прегледи по повод пандемията.
Иначе забраната за влизане не важи за граждани и хора със зелена карта. Не знам как стои въпроса за тези, които трябва да влязат за първи път, когато са спечелили от лотарията.

# 415
  • Варна
Хора, дали при създалата се ситуация, ще се тегли изобщо лотарията?

# 416
Аз силно се надявам , че няма да засегне тегленето за З.К.  За вмомента не съм видяла да има някакво такова изявление. Силно се надявам и изтеглените от миналата година да успеят да си минат интервютата или поне да им удължат поне малко срока , заради възникналите обстоятелства.

# 417
  • София
ЗК не се ли тегли реално някъде през март, а после текат два месеца за изчистване на дублажи, грешни снимки и т.н.?

Личното ми мнение е, че на 05.05.2020 няма да има никакви резултати. САЩ още няма да са се отърсили от шока дотогава.

# 418
Дано не е така . Силно се надявам , че всичко ще отмине бързо и всичко да се нормализира. Дано и икономиката се оправи с бързи темпове , че е срината от всякъде.

# 419
  • София
Премиерът на Мексико все още е от "невярващите". Нали си представяте бълбукащо огнище на метри от Щатите колко време ще ни държи всичките с маски?

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 15:36 от Sharky*

Общи условия

Активация на акаунт