Лотария "Зелена карта" 2021

• 70 971
  • 968
  •   1
Отговори
# 555
  • Sunshine state
Еех, вълнения! ❤
Тази година стана време да подаваме за гражданство през есента. С мотивация всичко се постига. 😘
Само успехи пожелавам, а може и да се видим. 👌🏻 Wink

# 556
Лъки, честито и от мен! Страхотна новина!

И от мене две НЕ за дъщеря ми. Сигурно ще се чакат още 3 години за гражданство и после петиция. Но пък ще продължавам всяка година да пускам.

# 557
От мен 1 не.

# 558
За съжаление и аз имам едно Has not been. За първи път пускам. Ако има есента- пак ще пусна. Честито на всички спечелили, ще разказвате за приключенията! Simple Smile

# 559
И сега какво ...Open MouthRolling EyesSimple Smile СПЕЧЕЛИХ - едно Да за мен! След близо 15 години участие, точно сега на средна възраст - 40-45 г. Това означава коренна промяна на живота ни - аз, моят съпруг, дъщеря на 13 и син на 9. Чак не зная дали да се зарадвам и въпросите започват да се блъскат в главата ми:
- Да заминаваме ли в тази ситуация - с протести и Covid-19?
- Какъв е срокът за попълване на DS - 260?
- Паспортите на съпругът ми и синът ми,  с които кандидатствахме през ноември, изтекоха на 20.05.2020 г. Трябва ли да издадем нови преди да попълня DS - 260? Моят и на дъщеря ми изтичат през 2021, трябва ли да се изкараме нови преди интервюто, за да имат по-дълъг срок?
- Трябва ли да пазя по някакъв начин старите паспорти, с които те са кандидатствали? Някъде трябва ли да доказвам, че вече ще бъдат с нови паспорти, съответно нови номера на документа?
- Адресът, който се посочва в Америка за получаване на зелените карти, може ли да не се попълва сега в DS - 260? Това намалява ли шансовете ни?
- Номерът ми е 32 хиляди и нещо? Това добре ли е, зле ли е? Кога евентуално ще е интервюто? Ако сме одобрени, кога най-късно можем да заминем, за да мога да си организирам по-добре нещата?
Извинявайте Innocent , че постът ми стана малко дълъг, но се чувствам в безтегловност и имам нужда от помощ! Ще бъда благодарна, ако някой има желание да ми отговори на въпросите! Kissing Face

# 560
Не искам да ви попарвам, но номерът ви не е малък, на кантар сте, но не е невъзможно и да стигнат до вас. Тази година сигурно и доста спечелили ще се откажат, точно заради положението в момента, така че не се отчайвайте предварително. Успех!

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 10:04 от Blackbling

# 561
Ехеее честито на изтеглените, пожелавам Ви много успех!
@So Lucky браво момиче, това е живота винаги ни поставя пред избор, не си оставяй мечтите, смело напред и това е !
Леле как се радвам 😁😁😁

# 562
  • Сф
Честито! Докато дойде време да заминете, вирусът и протестите ще са отдавна минали. Номерът наистина е голям, но шанс има. Аз бих изкарала на всички нови паспорти.
ДС 260 имате време да попълните понеже сте голям номер. Но колкото по- скоро, толкова по- добре. След като мините всички процедури и вземете визи, имате 6 месеца да влезете в страната. Така като гледам едва ли ще е следващата 1  година.

# 563
  • София
Ей Лъки ЧЕСТИТО,много се радвам за теб,успех.До тогава всичко ще е наред,сигурна съм.
Още не съм проверявала за нас.

# 564
А тези, които за пореден път виждат HAS NOT BEEN SELECTED мислили ли сте за други варианти?

# 565
 2 пъти НЕ от нас ... 4-ти опит. 

# 566
Инка, да си работила във Виваком?
Не, никога 😀

# 567
  • София
2 Не-та от мен

# 568
2 пъти НЕ от нас ... 4-ти опит. 
Нищо. На есен пак. И ще стане, щом мен изтеглиха...

# 569
  • САЩ
Леле, Лъки, честито!

И аз като някаква бабичка всяка година влизам да си припомня емоциите от преди 4 години, като видях заветното "да" Simple Smile Сега се зареди с търпение и сядай да правиш план Simple Smile Тук сме, ако имаш нужда.

majabees,
Номерът наистина не е малък, но не е и невъзможен.
Аз бих опитала, но не бих взимала решения, които са постоянни във връзка със заминаяането - примерно, недейте да напускате работа, продавате имоти и прочее. Не забравяйте, че ако и като вземете виза, ще имате 6 месеца да влезете в САЩ след това, а веднъж взели картата в ръце, можете да се връщате в България и да довършите каквото има също.

Ковид и протести има, но живота си тече с пълна сила от тази страна на океана. Всичко малко по малко се връща към нормалността. Но сега, повече от всякога, е много важно внимателно да седнете  и да се замислите КЪДЕ точно искате да отидете.

За паспорта влезте в all.bg и ги разпитайте.
ДС-а имате време, не е спешно. Пак all.bg и форума на Саймън са безценни източници на информация.

Аз бих запазила старите паспорти за всеки случай. Просто като подавате за нов пишете декларация, че ви трябва за САЩ и те ще ви оставят стария.

- Адресът може да се смени и на интервюто, и при кацане в САЩ, не се тревожете

- Заминава се 6 месеца най-късно след медицинските прегледи, затова е добре да са непосредствено преди интервюто

И сега какво ...Open MouthRolling EyesSimple Smile СПЕЧЕЛИХ - едно Да за мен! След близо 15 години участие, точно сега на средна възраст - 40-45 г. Това означава коренна промяна на живота ни - аз, моят съпруг, дъщеря на 13 и син на 9. Чак не зная дали да се зарадвам и въпросите започват да се блъскат в главата ми:
- Да заминаваме ли в тази ситуация - с протести и Covid-19?
- Какъв е срокът за попълване на DS - 260?
- Паспортите на съпругът ми и синът ми,  с които кандидатствахме през ноември, изтекоха на 20.05.2020 г. Трябва ли да издадем нови преди да попълня DS - 260? Моят и на дъщеря ми изтичат през 2021, трябва ли да се изкараме нови преди интервюто, за да имат по-дълъг срок?
- Трябва ли да пазя по някакъв начин старите паспорти, с които те са кандидатствали? Някъде трябва ли да доказвам, че вече ще бъдат с нови паспорти, съответно нови номера на документа?
- Адресът, който се посочва в Америка за получаване на зелените карти, може ли да не се попълва сега в DS - 260? Това намалява ли шансовете ни?
- Номерът ми е 32 хиляди и нещо? Това добре ли е, зле ли е? Кога евентуално ще е интервюто? Ако сме одобрени, кога най-късно можем да заминем, за да мога да си организирам по-добре нещата?
Извинявайте Innocent , че постът ми стана малко дълъг, но се чувствам в безтегловност и имам нужда от помощ! Ще бъда благодарна, ако някой има желание да ми отговори на въпросите! Kissing Face

Едит:

ето тук се следят номерата. Категорията е B.  DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY FOR THE MONTH OF ...

Current, означава че ВСИЧКИ избрани от района ще имат шанс за интервю. Не винаги се случва да станем current, но не е и супер рядко:

https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa- … or-june-2020.html

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 17:38 от AdoraBelle

Общи условия

Активация на акаунт