Лотария "Зелена карта" 2021

• 70 982
  • 968
  •   1
Отговори
# 570
  • София, България
Лъки, браво, момиче!!! Евалата! Simple Smile)))) Най-накрая Simple Smile)))

Аз ще се пробвам наесен, как така изпуснах да си подам за тази година не знам, ама нищо, така е трябвало. Simple Smile

Супер много се зарадвах, ей!!!

# 571
Честито на изтеглените! Съдбата си знае работата, колкото и да изглежда неподходящ моментът, той е най-подходящия за вас. Ние пускаме от 2012, тази година отново не е нашата, но някак си по-леко приемам този резултат сега,  за разлика от предходните години. На есен с песен. Simple Smile

# 572
Честито на всички спечелили !!! Благородно ви завиждам Simple Smile) При нас 2 отказа и тази година ! И продължаваме да мечтаем Simple Smile

# 573
  • София, България
И при нас не. Честно казано точно за тази година се радвам, че не сме изтеглени.

# 574
  • Down south
Пиша в темата от години, но вчера така и не се осмелих да проверя за сестра ми, чаках да ми кажат. Не са сред изтеглените.
Признавам, новината ми донесе облекчение.
Имаме още роднини, които са участвали, но предполагам, че липсата на новини е добра новина.

Последните седмици, покрай обявяването на резултатите, много си мислех за ситуация към днешна дата, евентуалната тотална промяна, адаптацията и всичко останало, при местене на цели животи и пълнатата промяна на житейски пътища.
Размириците и грабежите в околността, буквално ме довършиха..

# 575
  • САЩ
Ами ситуацията е, че тазгодишната лотария ще отсее наистина по-смелите и по-адаптивните. Хората по три пъти ще премислят ДАЛИ си заслужава заминаването.

Не искам да бъда разбрана погрешно, всеки си има своята истина, своите планове и мечти. Заминаването не е непременно добро, оставането не е непременно лошо.

Но истината е, че в момента да тръгнеш, наистина трябва да си смел.
Хубавото е,  че повечето кандидатстващи от тази година ще обработват документи след ноември. Изборите ще са минали и ще има някаква идея накъде ще задуха вятъра за САЩ.

Но исторически, са оправна държава, така че надежда имам, че положението ще мине към по-добро. Дано съм права.

# 576
Най сетне, йес за мен.
Избрана съм с малък номер! 2к
Лъки, честито! Честито и на останалите изтеглени!

Аз пропуснах тази година, за догодина също се чудя. За момента решението ми е за някъде в Европа и само заради ситуацията от последните месеци бавя предприемането на действия в тази посока.

# 577
Аз кандидатствам от 2016 насам, отново не съм избрана Sad всяка година чакам момента в който обявяват резултатите с нетърпение и всеки път ми е по-разочароващо...

# 578
Защо ал-а не ми разрешава да се регистрирам? Някой има ли такъв проблем.

# 579
Защо ал-а не ми разрешава да се регистрирам? Някой има ли такъв проблем.

Ние същото сме пробвали от година насам всевъзможни начина, да се регистрираме и не успяваме вече доста време. Само влизаме да четем информация. Дано успееш да се регистрираш и ние скоро отново ще пробваме. Трябва да има някъде инструкции за регистрация.🍀🙂

# 580
Много благодаря за изчерпателните отговори!

# 581
в all.bg отдавна не е толкова активен, както преди години, информацията е доста стара и много рядко нещо се ъпдейтва. Мисля че тук активността е доста по - висока и ако човек пита ще му се отговори. От друга страна в интернет и особено в официалния сайт на департамента има достатъчно изчерпателна информация. All.bg е бил полезен доста назад в годините, когато имформацията е била по - недостъпна. Нямало е youtube и социални мрежи и единствения начин за обмен на информация е бил форума.

# 582
Много благодаря за изчерпателните отговори!

Мисля, че в официалния сайт на Департамента, трябва да има информация, за вашите въпроси. А относно това, дали да заминете сега в такива ситуации, си е личен избор. Не се отчайвайте и не изпадайте в паника. Докато дойде време да ви извикат на интервю е възможно всичко да е отминало с вируса. Успех 🍀

# 583
Моля потребителя, който ми писа на лично, да пише пак, Без да искам съм изтрила.

# 584
И сега какво ...Open MouthRolling EyesSimple Smile СПЕЧЕЛИХ - ... ... Ще бъда благодарна, ако някой има желание да ми отговори на въпросите! Kissing Face

Здравей, majabees!
Ние сме на същата възраст с деца на 11 и 14 г. Само, че ние за първи път се решихме и спечелихме, коети ни дойде изненадващо бързо. Все пак се радваме Simple Smile Нашият момер е 31***, гледайки виза бюлетина за 2020, предполагам, че юли - август 2021 ще сме на интервю, ако всичко протече нормално. Доколкото разбрах от написаното в друг форум, DS 260 е необходимо да се попълни и изпрати колкото се може по-рано, но да не се бърза много все пак)) най-добре било, около два месеца преди изтеглянето на номера (това го пиша с уговорката, че не съм напълно сигурна)
Ще се радвам да обменяме информация.
Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт