КГБ = Клуб на Готините Баби - 198.

• 49 144
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Фло, все така да сте един до друг и един за друг! Здраве да имате по много! 😍

Мамси, от сега започвам с молитвите. Пращам ви най- силните положителни мисли! 😍

Лека нощ на всички!

# 571
Борянчице, на 30 +30 😁😎
Как да да не ми харесва 35,че и да реагирам 😊☺😄

# 572
  • Вила Великула
Гъбке, честит рожден ден. Да си много здрава, и да те радват хората около теб.
Фло, още поне два пъти по толкова. Да изгледате и пра внуци и най-вече да се подкрепяте и обичате.
Нанси, стискам палци да мине всичко леко и в петък да се видим и да се похвалиш.
Айша, добре си дошла. Предполагам много си нагушкала бебока.
Прегръщам ви всички и ще се радвам да се видим с повечето в петък.

# 573
  • София
Привет, красавици!
От името на ММ и от мое име, благодаря, АЛФЕЯ, ДЕЛТА, БОРЯНА, ТАНУ, АЙША, МАМСИ, ГЪБКАТА, МАРИНКА, ПИПИЛОТА за пожеланията.Приятно ме изненада ЖАБКАТА. Днес с гаджето въртим телефонна любов. smile3552Като няма друга и това е нещо. Wink
Смяхме се, че преди 43 години не сме си говорили за деца и внучета на този ден.hahaha Joy

ПП Не ми се получи с телефонната любов. "Изтрих" го Васил Найденов. Който иска да си я тананика Mr. Green

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 23:36 от Flo 51

# 574
Няма да питам за какво сте си говорили.Оставям на въображението.Той седнал ,че не може да стои на крака ,ти права,че не можеш да седнеш.

# 575
  • София
Не ми се спи, та да продължа.
БОРЯНЧИЦЕ, какви целувки, бе миличка. Навярно си имала предвид въздушни Mr. GreenНакара ме да се усмихна Simple Smile
МАМСИ, мислено ще те подкрепям, ще стискам палци и ще се моля всичко да мине добре при твоята майчица.Мисли позитивно, с теб сме. HugИ аз като ПИПИ ще те чакам в петък на раздумка.
ПИПИ, заформя се голяма група - 16 готини баби. Кръглата няма да ни побере, та ще говоря да добавят две маси към "нашата" маса lalalala lalalala lalalala
ТАНУ, как е внучката ти?
АЛФЕЯ,що не беше по-близо?  Hug
ТАНИТА, как намираш рими за всяка една от нас? Simple Smile
ДЕЛТА, не само ти си била влюбена в Стефан Данаилов. По няколко поколения жени от една къща са му били почитателки. Светла му памет на Ламбо и поклон!

Е, сега вече ще ви кажа лека нощ.  Heart Eyes

Е а ми кажи, БОРЯНЧИЦЕ, как се спи след такъв коментар. Joy Има да се блещя и да си спомням чак до първи петли Wink

# 576
Добро утро тази сутрин от мен  Simple Smile
Първо кафето, че без него няма събуждане

Мамси, имаш моите стиснати палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Всичко да мине бързо и леко  Praynig

Честит рожден ден, Гъбка!
Бъди здрава, все така неуморна и всеотдайна!

Фло, честита годишнина! Пожелавам ви обич и разбирателство, да вървите ръка за ръка, дългииии години!

Софиянки, радвам се за предстоящата ви среща, и ви завиждам/признавам си/  Embarassed

Хубав да е денят ви, добро настроение и много усмивки  Hug Hug Hug

# 577
Добро утро, момичета!
Мамси, стискам палци всичко да мине добре с майчицата ти!

Един чувал с прегръдки няма да стигне,Фло вземи два, че си по близо.
Представете си едни фини порцеланови чашки пълни с ароматно кафе за вас от мен.
До утре, дружки и дано ресторанта ни побере.

# 578
Добро утро!
И моите закъсняли поздрави за Гъбка и Фло и съпруг - бъдете живи и здрави!
Мамси, ще те мисля и ще стискам палци всичко да мине по най- добрия начин.
Относно срещата - дано и този път не ми мине котка път... В най - добрия случай ще закъснея поне час...
Движа едни неща в едни институции и се учудвам( и ядосвам) как може да има толкова прости хора на отговорни позиции. А за голямата им наглост няма да отварям дума.
Благодаря за виртуалните кафета от Доби и Неша, допивам моето и стартирам деня.
Хубав ден, група!

# 579
Поздрави от Велинград!
Фло, честита ви годишнина!
Все така,както досега с много обич,разбирателство и взаимна подкрепа!💟💟💟💟💟🍀🍀🍀🍀🍀

Гъбче,честита да си!
В добро здраве и радости ,още толкова години !🍀🍀🍀🍀🍀🌷🌷🌷🌷🌷

Мамси, мислено ще се молим за твоята майчица! Успех и кураж!💟🍀

Фло,за една седмица сме във Велинград, до неделя.

Ето и едни съвети от ФБ

Съветите на баба
1. Избягвайте да ходите по гробищата, освен в случай, когато наистина е необходимо. Един път в годината е достатъчно.
2. Не се спирайте по улицата да четете некролози.
3. Не се събирайте с хора, които ви говорят за болести.
4. Започнете да мислите, както сте мислили, когато сте били на тридесет години.
5. Създайте си свой живот, а не обвързвайте живота си с този на Вашите деца и внуци.
6. Изхвърлете всички дрехи с тъмни цветове от гардероба си. Облечете се пъстро, макар и от втора употреба.
7. Правете всеки ден нещо лично за себе си.
8. Когато сте на улицата, заглеждайте се в очите на младите жени и мъже и си мислете хубави неща. Светлината, която излъчват те, ще озари и вашите души.
9. Купете си компютър на старо. Научете елементарни неща на него. Влизайте във форумите и чата и контактувайте с различни хора в интернет. Не можете да си представите какво удоволствие е това, колко ще промени живота ви и вашето мислене.
10 И не забравяйте: смъртта не е краят, а вашият нов път и ново духовно начало.

# 580
  • тук, на мястото си
Добър ден!
Мамси, стискам ти палци, нека всичко мине без проблем!

# 581
  • Вила Великула
Последно утре в колко е срещата?

# 582
Привет,момичета!
Не пиша, но съм си в клуба на КГБ.
Мислех си, че по-често ще идвам до Сф-я като се роди внучката....то идвам, ама децата искат да си почиват и нямам свободно време.
Ама и те идват през седмица да ни гостуват.
Взела съм проекти и съм много ангажирана на работата си, после вземам малката внучка от градината ( срещу блока ни е градината)
, за да не чака до 18ч,после ходим до майка....и така...
Утре ще ходим в Североизточна България ( на Янчето в  края)
да видим децата и сватовете.
 На зетя и сватовете с ММ им казахме да ни гледат добре детето ( на шега).Сватята ми все казва, че се грижи за моето дете.
....и с малко закъснение честито за Фло и Гъбка.
...то и като виц.... казвам днес на една колежка,че е много стилно облечена, а тя ми каза,че който е съблича и я  облича ( съпругът й работи в чужбина и й купува дрехите) пък аз купувам дрехи на тоз дето ме съблича.....и се посмяхме.

Мамси, стискам палци всичко да мине добре с майка ти!

# 583
  • София
 Здравейте, красавици!
Поздрави от МАМСИ. Чухме се. Операцията е минала, в реанимация е баба Мими. Утре ще им разрешат да я видят.
Благодаря за новите поздрави и пожелания - КРЕМЧЕ, ЛУСИ, КЛЕЧКА, ДОБИ. Да се сбъднат! newsm10
ПИПИЛОТА, обявихме срещата за 12.00, за да могат тези от вас, които прибират внучета, да "огреят" навсякъде.
КРЕМЧЕ, точно щях да пускам куче следотърсач, за да те издирва. Радвам се, че всичко около теб е ОК и всички покрай теб са наред.  thumbsup
ЛУСИ, плацикай се и заради нас. Мисля, че добре си изкарвате там с либето.
ДОБИ, ами ела до София да се видим. Измисли си една творческа командировка Simple Smile
НЕША,  Hug
С АЛФЕЯ се чухме и си побъбрихме hug
Ей, ВАЖНА КЛЕЧИЦЕ, никакви котки не признавам. Вържи ги в чувала и бегом към Китайския. tantrum
Лелееее, колко дълго стана. Само още да добавя, че резервирах масата. Хайде, спокойна вечер. wavey

# 584
  • София
"Когато жената пие сама, това е алкохолизъм, но когато пие с баби от КГБ, това е психотерапия!" smile3521
Лелееее, колко вода се изпи днес, плюс няколко бири... Голяма терапия беше! newsm62

Общи условия

Активация на акаунт