КГБ = Клуб на Готините Баби - 198.

• 49 133
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Вила Великула
ААААА, не съм съгласна - имаше и една ракия.

# 586
Благодаря за поздравите предадени ми от Дая! Kiss

# 587
  • София
ПИПИЛОТА, докато аз бях се лееше много вода и малко бира.
Я си признайте какви ги вършихте след като ви напуснах Mr. Green
За момичетата, които не бяха да кажа, че аз този път много рано си тръгнах. Обадиха се от сервиза, че колата ми е готова и трябваше да си я взема.
За времето в което бях да давам ли отчет? Както винаги - смях и приказки.
Имам си компания - внучетата.
Хайде, лека нощ и сладки сънища. Утре съм на лекция - последната от съботнонеделния цикъл. Оцеляхме Mr. Green

# 588
Добро утро, красавици!
Снощи щях да давам отчет за срещата, но се замотах и заспах.
Днес бързам да пиша, но ще карам само на емоции, че пиша от телефона и побързах да започна с писането, без да си преговоря вашите коментари.
И така,:
На първо виждане- много сте готини, дружки!  И на живо, както и на писмено Simple Smile -  сладурки сте ,
 всичките! Когато влязох кръглста маса беше пълна  та имаше до нея прицънцурена Simple Smile и допълнителна маса  за такива закъснели като мен
Нямаше начин да ви сбъркам, а смятах, че и вие мен, та се учудваю, че някои не ме познаха коя съм.
Много сме готини - господ е събирач Simple Smile! Да сме си живи и здрави и да се срещаме с повод и без повод.

Наложи ми се да прекъсна с писането. Ще публикуеам така.
Дано няма грешки.
Да ви е хубав денят, момичета!

# 589
  • София
 food010 kaffeetrmker_2  Coffee
Май героите са уморени след вчерашната ракия.
Ние отдавна сме будни, скоро излизам на шопинг терапия/може и в супера/  Party
Мъгливо е и вали, но трябва движение.
Какво си купихте от черния петък?
Аз нищо.

# 590
Добро утро, дами!
Радвам се, че сте изкарали чудесно на срещата.
Аз не можах да сколасам, нищо, здраве да е. Добри новини за мамси, радвам се.

# 591
  • тук, на мястото си
Добър ден!
Тука едно хубаво слънце пече, сякаш първа пролет ще посрещаме. Grinning
Да ви черпя по едно топло чайче!

# 592
Добър ден да кажа, че доброто утро го проспах  Embarassed
Но след ранното ставане през целия месец имах голяма нужда да си отспя

Много се радвам за срещата ви, сигурна съм че сте си изкарали страхотно, сигурна съм също че ви се е искало да не свършва  Laughing
Как ми се иска да ви видя /Фло тя е подстрекателка  Hug, ще мисля в насока творческа командировка  Joy

Мамси, как е мама, как се чувства?
Бързо възстановяване желая!

Черния петък не го отразих, не е моят ден за пазарене  Mr. Green Обичам спокойствието, не навалиците и струпването на много хора

Снощи и аз си имах внуче за гледане, но нали го мъчат зъбки в момента, доста кривичко беше милото, отказа ми и ядене, а по принцип добре си хапва. Но въпреки всичко добре се забавлявахме - у нас има неща, които са много по-интересни, отколкото у тях  Laughing

# 593
  • Кубрат/ Пишурка
Хайде добър ден и от мен.
За върнахме се от Русе от фестивала. Бързо минахме - бяхме осми по ред. След нас пя родопска група от Смолян - насладихме й се и си тръгнахме. Към 13ч си бях у дома. Както винаги получихме чанта с подаръци. Ама то пак много неща! Е, те повечето ще заминат при Галена, че не са за моята възраст, но берекет версин и на това. Много продукти на Рефан и други фирми. Та така! Сега - релакс.

# 594
  • Кубрат/ Пишурка
Пак ли забравихте снимките на срещата?

# 595
Добро утро!
Има ли наспали се за утринна проверка Wink?
Янче, питаш за снимки- аз позакъснях подобаващо, като за първа среща, нал тъй  Simple Smile, а и не бях хич фотогенична, че сутринта при излизането се бях облякла като за дъжд, а после и вятър ме вя, та хич не ставах за снимка да показвам чорли Wink... Преди мен не зная имало ли е фотографиня  да запечата паметното събитие Simple Smile.
А относно подаръците, които не ставали за теб- хич недей да скромничиш, к'во ти е бе жена, да се натокаш, да се нагиздиш и да тръгнеш по любов Wink
Глей ме мен Wink, и два пъти по- млади момчурляци  ме заглеждат Simple Smile Wink... Чудя им се на акъла, като имам по- големи деца от тях Simple Smile Wink...

Мамси, как е мама ти? Имаш ли нужда от нещо, сподели ако искаш.

Доби, пиши нещо интересно за внучката, моля.

Айша, и ти.
Не се услушвай, а сподели как изкара по Немско и научи ли Мрънчи да казва баба.

Делта, съжалявам, че се разминахме да се срещнем на срещата Simple Smile. Писано ли ни е, ще стане. Simple Smile.  ,,Не губете кураж, ще има и следващ тираж"", нали Simple Smile?

Жабка, съжалявам за неприятния повод за пребирането ти в България. Прегръщам те. Направила си всичко каквото трябва.

Ееее, проверката приключи, числения състав е на лице Wink.

Сега е ред на кафето - кафе, кафе, кафе ....☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
и късмет 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 и прегръдки..., но... не зная как ( изчервяващ се емотикон Simple Smile)
Да имате хубав ден, дами!
И до скоро Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 06:58 от Важна клечка

# 596
  • Кубрат/ Пишурка
Добро утро и от мен.
Клечке, вече ги дадох нещата. Снощи имах посещение от щерката - взема компа, че ММ имал приятел, който можел да го оправи. А дано! Та си получи подаръка. То са едни кремове, маски и един комплект запечатан на Рефан. Аз имам достатъчно и тези щяха да ми бъдат в повече.
И да си кажа : в петък заминавам за Германия на гости на Тони! Ще се върна след Нова година. Доволна съм, че си взех таблет и ще мога да се включвам и от там.
А сега желая на всички весел нов месец!

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 14:24 от Янче-то

# 597
Хо, хо, ха добър следобяд Simple Smile
Що така никой освен Янчето  не ми обръща внимание Simple Smile
Я к'ва съм красотна ( фръц Simple Smile), ще млъкна и аз и нека темата ни пропадне в дебрите БГ Мамски Simple Smile

Янче,  само ти си ми приятелка, значи Simple Smile ( що не намигам намигването....Simple Smile) весело да си изкараш на Германското гости.Да снимаш, да показваш и разказваш, когато си дойдеш, а и ако забършеш някой шваба направо ще си за възхита Simple Smile

Чакам ви да се разпишете, дами.
И като се Явите да свиркате силно, та чак у наше село да се чуе и да дотърча да си хортуваме.
А сега отивам да тропна една виртуална табла с някой шампионин, ама вие пишете, не ме чакайте Simple Smile

# 598
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет, мили приятелки. Минавам набързо да кажа как сме. Мама е в стабилно състояние, органите функционират нормално, но все още има затруднения с дишането, по-бавно ще мине на самостоятелно дишане. Не съм я виждала още, защото е в реанимация, лекарите казват, че се подобрява. Можем само да се молим всичко да е наред. Благодаря на всички за стиснатите палци и подкрепата! Обичам ви!

# 599
  • Вила Великула
Браво Мамси, всичко ще е наред.
Янче, хубаво да си изкарате с Тони. Там е вълшебно по време на Коледните празници.
Аз имам една снимка от срещата ни, но не мисля да я слагам тук. Може би на другото място.
Важна клечка, като те гледам каква си хубавка и енергична-няма как да не те заглеждат младоците.

Общи условия

Активация на акаунт