КГБ = Клуб на Готините Баби - 198.

• 49 127
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Мамси, постепенно ще се оправи майка ти. По добре да не ходите в реанимация, да не донесете някой вирус.
Янке, много хубаво сте го решили с Тони. От петък там са отворени коледните базари, разходете се , пийнете греяно вино, хапнете нещо вкусно. Пл. се сълди, че не съм купила билети за правилната седмица. Нищо, догодина - да сме живи и здраи.
 С таблета може и снимки да сложиш  Там, ако искате.
Ако е удобно може и Анжелка да дойде за ваканцията. Билетите от Англия до Германия са по-евтини към българско. Сутринта прегледах Манчестър - Франкфурт като пример.
Клечката, чета те, съгласявам се с написаното и до там. Ако и когато се видим след това ще е по-лесно писането.

# 601
  • София
Я да се разпиша и аз.
МАМСИ, чаках тези редове от теб. Нека всичко върви по вода. Баба Мими е герой. Има да дундурка още правнучета!  Hug
ЯНЕ, радвам се за теб, че ще се развееш по Немъчко. Поздрави Тони и от време навреме се обаждайте. typeuu Как ще пътуваш до там? По въздух, по суша или по вода? newsm52 travel smile3548
КЛЕЧИЦЕ, ама пък си готинаааа, баш си за нашата компания - попадна си точно на мястото. Как да ти обърна внимание, като не мога да се добера от ухажори  Mr. Green Браво, маце, само тъй! thumbsup
ДОБИ, дано измислиш нещо и да прехвръкнеш до нас. Ей го къде е - рядом, както казват руснаците. Joy
АЛФЕЯ, боровите клонки, които са на картинката ми повдигнаха настроението - идва време за украса на елхите.
Момичета, вие какви елхи украсявате? Естествени или изкуствени? Докато бях дете у дома имаше "жива"елхичка. След като аз станах стопанка на свой дом започнахме да украсяваме изкуствена елха. Жал ми е само за няколко дни красота да се унищожи борче раснало толкова време. Купувам клонки, за да се усети свежият боров аромат. Слагам ги във ваза и ги аранжирам с играчки. Тази своеобразна елхичка ми носи настроение...
ДЕЛТА, все се оглеждах, дали няма да ни изненадаш на срещата. Ще чакаме следващата.
АЙША, и аз не уважих черния петък. Не харесвам лудницата по магазините. С новогодишните подаръци съм почти готова, предстои ми опаковането - много приятно занимание. Simple Smile
Хайде, обичам ви до тук, както се пееше в една песен. Лека нощ, че утре съм от тъмни зори на работа.
ПП АЙША нали е млада, изпревари ме, по-пъргава е! Hug  

# 602
Да се отбележа че съм тук - за "добър вечер" и за "лека нощ"
Изчетох написаното, зарадваха ме новините от Мамси, развълнувах се от пътуването на Янчето /много поздрави на Тони и да си изкарате чудесно/

Елха украсяваме изкуствена. Докато бяха малки децата, всяка година купувахме жива елха, после попаднах на много сполучлива изкуствена елха и от много години си украсяваме нея.
Тази година обаче не знам как ще оцелее /елхата/ - малката терминаторка ще е очарована и привлечена от лъскавите украси  Joy Joy Joy Ще хвърчат коледни топки, сигурна съм  Joy

Момичета, това другото място, има ли там място за мен  Blush

---------------
Добро утро!
Кафе за ранобудни и не толкова  Simple Smile

Усмихнат ден и спорна нова седмица  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 07:07 от Dobby`

# 603
  • Вила Великула
Другото място е FB. Имаме затворена група там. Ако си приятел с някоя от нас, ще те включи.

# 604
ДОБРО УТРО!!!
Как сте мили момичета? Джили-появи се моля мило другарче! Кари и теб те чакаме да разкажеш за подготовката при Вас.Жабка вече е готова-и украсата е наредила. Само аз нещо все за последния момент оставям.
Янче-радвам се за Новогодишната среща-само така! Много български поздрави за Тони!
Фло и ти си готова-да не те мисля.Роси-има ли още релакс? Таня и тя за седмица ще остави ДС и на процедури.
Айша-не е късно пак да грабнеш билети и при внученце-да му занесете подаръци.
ПРИЯТЕН ДЕН И УСПЕШНА СЕДМИЦА!!!

# 605
Какъв прекрасен сезон идва, Коледни, Новогодишни празници, подаръци, елхички, весели деца....!
Аз много обичам да пея песнички на внучката и напоследък тя започна да пее.
Когато бях малка, дядо ми ме взимаше на коляно и ми пееше една много стара песничка, която аз сега пея на моята внучка. Текстът е такъв (може някои от вас да я знаят):

ДЯДО КОЛЕДА ПРИСТИГА, ХЕЙ ДЕЦА!
РАДВАЙТЕ СЕ, РАДВАЙТЕ СЕ ОТ СЪРЦА!
ТОЙ НИ НОСИ МАНДАРИНКИ, ШОКОЛАД,
ЕДНО ТРЕНЧЕ ДЕТО ВИКА ПУФ, ПАФ, ПУФ!

Намерих я в съвременен вариант, поздрав за всички вас!

# 606
Привет,момичета! Да се появя и аз,че ме забравихте май! Wink
                       Мамси,радвам се за мама - бързо да се възстанови и да забравите всички притеснения! Flowers Four Leaf Clover
                       Янче,весело изкарване в Немско и много приятни емоции с Тони!
                       Доби,не се притеснявай,че малката кукличка ще атакува коледната украса - то сега топките и играчките са пластмаса та отскачат и не се чупят.Не е като на времето - пръскат се едни стъкълца и се чудиш как да ги събереш!Да действа девойчицата смело и само внимавайте да не падне елхата върху нея!
                      Клечке,къде те видяха,че аз  снимки не съм видяла ,а и не сме се засичали май на срещи?
                      Айша,споко като не е за Коледа ще прехвръкнете по НГ до Мрънчи!Нали за него ходите не за базарите!
                      Фло,и аз украсявам една изкуствена малка елхичка,но винаги имам клонки свежи за аромат.Черния петък го прескачам от всякъде - някакви измислени намаления,не е както на другите места.Пак сме го направили по български и само тарапаната голяма.Аз накупих неща от серията Star Wars в Кауфланд - пижами на всички и чаши с термоефект .Уж за Коледа ,но още като слязох от колата и вече бях по етажите. Yum Ей,нямам този навик - да купя нещо и да го пазя за Коледа.На Коледа други ще спретна,а сега децата се радваха много.Всички са фенове на Star Wars ,веднага пробваха ефекта на чашите с топла вода.И ние с дядото се обзаведохме с по една чаша /ЩОТ си нямаме Smiling Imp
                      Фло забрави чувала с прегръдките и за това го вадя аз за да има за всички по много!

# 607
  • Кубрат/ Пишурка
Добър вечер от мен.
Фло, ще пътувам с кола. Едно от момчетата има рожденичка утре и вече е тук. С него е и по-малкия син на Тони. Та с тях ще пътувам. Ами където ме за карат! Иначе е в град на 70 км от Мюнхен. Ланд.. нещо си.

# 608
  • Кубрат/ Пишурка
Ландсхуд! Сега погледнах.

# 609
  • София
Елхата ни е изкуствена. Като отидох да живея в Москва преди 45 г. там имаше изкуствени, харесаха ни - че с майка ми не бяхме навити да чистим опадали борови иглички.Продаваха и разни спрейчета за аомат и уж сняг. Донесохме си от там за в София. През годините купувах други, съобразно мястото. Към 20 - 21.12 усрасявам една малка, за адет. По украси на стаи, лампички и гирлянди не си падам от както Ани я няма.
Тя много обича да украсява, да купува нови играчки. Миналата година с лежащ Мрънч беше лесно, сега всичко ще е на високо - да не го докопа. Като бяхме там ходихме на украсен мол - докато не свали лампичките около 1 колона не миряса диваненцето. И нямаше сила, която да го отвлече.
Янке, погледнах в  нета - много хубаво изглежда града. Разглеждай, наслаждавай му се, пийни си греяно вино на базара, хапни чуроси  и заради нас.

# 610
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Привет , момичета!
Да мина да се обадя , че да не ме забра'ите.
Бях по Бг за седмица по гаден повод , но това е живота.
В неделята изнесох 9 дена и следобяд се прибрах в Испания.
На 22.12 пътуваме за празниците и около 2-3 януари се прибираме
обратно. Решихме , че последно пътуване ще ни е това за празници.
Една торба пари за билети , а след празниците билетите са жълти стотинки
както се казва. Но , сега няма начин , че 40 дни се падат баш на Коледа и ...
Здраве да е! Та такива чудеса около мен. Не страдам , не се тръшкам , кораво
копеле съм хаххаха Нещо , което е нормално  не ме впечатлява. Всеки се ражда с
писанието си , кога , до кога и т.н.
Иначе децата растът. Юлиян ще направи годинка на 24 , батко Хриско 11 г на 15 .
а Матейчето хубавее , най-малкото съкровище на 10 прави 7месеца , бате Краско направи 14 г.
И така въртим се около децата , най-вече около госпожицата Матея. Казва МАМ  = мама и ба = бате Краско.
Мъчат я зъбки и е като кученце , де що види гриже и хапе. Спи по корем и е спокойна.
Душинки златни! Та такива ми ти нещица.

От черният петък купих подаръците на децата. Икономисах около 70 евра , но похарчих около 350. хаха
Но поне са реални , че бях ги набелязала преди месец и очаквах черният петък. Доволна съм!

И понеже в Бг е вече утре , да сервирам кафенцето , чайчето - ще ги подържам топли.
От мен лека нощ!

# 611
  • Вила Великула
Писах ли, писах от телефона и хоп изведнъж всичко ми изчезна. Сега започвам отначало.
Жабче, да не забравиш да се обадиш като си дойдете, имаме уговорка още от септември.
С подаръците, аз вече приключих. Купих всичко, много малка част от нещата ги взех от Черния петък. Доволна съм. Дано и хората за които са да останат доволни. Ще правя и едни коледни ботушчета от плат, като ще ги напълня с малко шишенце с домашна сливова ракия, малко бурканче с домашно сладко, ще направя меденки и съм купила по една свещичка елхичка. Това е за приятелите, които ще ни посетят по празниците.
Хайде прегръщам ви, докато не е изчезнало пак писанието ми.

# 612
Ние по традиция прекарваме Коледа у дома. Сега гледам, че много хора се ориентират да ходят по почивки по Коледа, а не по Нова година, защото е по-евтино. Но мен са ме учили, че Коледа е семеен празник и не бива да се напуска семейния дом. Ходим и на гости в кумовете на третия ден на Коледа. За Нова година сме резервирали хотел в Банско и ще ходим заедно с децата и внучката - нямам търпение! С подаръците съм готова отдавна - обичам да се приготвям отрано, за да избегна тичането в последния момент. Ох, какъв хубав сняг вали, тази вечер ще пием винце пред камината. Много обичам зимата, вече украсих у нас.

Пипи, много хубави неща си спретнала, чак ми се прииска да съм ти гост. Simple Smile
Жабка, съжалявам за лошия повод да посетиш Родината. Дано в бъдеще да са само хубави поводите!
Аиша - с малки внучета е голям екшън. Нашата сега е във вихъра си, обаче знае кое може и кое не може да пипа. Майка й я учи да е послушна.
Янче, весело изкарване в Германия.
Дидия, ходенето по магазините си е чиста проба физически труд. Напоследък си слагам маска, че ме е страх да не хвана вирус и да разболея внучката...

# 613
  • София
Майчице, иде ми да се скрия в ъгъла. Какви бебета, какви дечица ???
Как ми се иска да гушкам такива сладички пухчета, ама ми мина времето. Сега ми остава да дочакам правнучета, дай боже.
Малееее, колко дърта станах, да не повярва човек.
Чувствам се като на 35 години, ама вие ме стресирате...

# 614
  • София
Хули, ще имаш  и правнучета с времето си. Като дойде сляпата неделя на внучките ще се чуе.
Янке, стягаш ли багажа? Сигурно са ти казали, но и аз да повторя - за Герм. може да носиш 4 стека цигари + кутии и запалка за пътуването.То в буса и повече могат да се смотат, но това е официалното.  Помня, че пушеше на Брезник, а там са доста скъпи - към 7Е. Таблета, телефона и зарядното са най-важни. Не забравяй да си включиш роуминг на телефона, според програмата. Интернета и да не работи там, в  дома на Тони ще има Wi-fi. Да може да се чувате с  Галена и други от тук. Друго напътствие на се сещам какво да напиша. То ясно, че само досаждам с глупости, ама да си кажа.
Жабката, Ани и гадже изобщо не пътуват по Коледа или Великден. След 15 януари винаги си идват за 1 -2 седмици с билети за жълти стотинки.

Общи условия

Активация на акаунт