Магазини Pepco

• 71 871
  • 772
  •   1
Отговори
# 465
  • вкъщи
bradata в Бургас има ли интересни намалени неща и какво по-точно?

# 466
Дистанция наистина не се спазва, добре че бях сама в магазина, оставих детето на баща ми да го разхожда. Купих много хубави бебешки клинчета и блузки за малката принцеса, страшно съм доволна, за 30лв я облякох Simple Smile)

# 467
Дистанцията се спазва от самите хора(или не се спазва)!
Аз като бях онзи ден в Пепко ми направи впечатление, че персоналът стриктно следаше в магазина да има до 10 човека. Имаше дезифектант. Общо взето всичко беше изрядно.

# 468
В Люлин по кое време има по-малко хора, ако имате наблюдение?

# 469
Днес в 13 ч бях пред Пепко, чаках около 30 мин, влязох и стоях 1 час почти. Купих тениски, бельо, чорапи, много домакински и много канцеларски- блестящи цв. химикали, маркери, коректори, джобовете за документи са 0.89, а на касата още се смъква цената. Дадох 42 лв.и излязох с препълнена гол. торба. Ако носех повечко пари, щях 2 торби да напълня.
Има сладки легенчета по 1,99, на каса с минус 30 процента.
ПП
Легенчето е нещо средно м-у леген и купа с чучур

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 09:57 от *Камея

# 470
  • Русе
Дразнете вие, дразнете! Joy Stuck Out Tongue

# 471
  • Бургас
bradata в Бургас има ли интересни намалени неща и какво по-точно?
Нещо конкретно намалено не видях, но пък на всичко се начислява 30% отстъпка на касата, така че ми е ОК това. Утре ще трябва да ходя да връщам 3 долнища, та пак ще огледам. Подсетиха ме за коректор, че ми трябва, а може и друго да харесам Wink

# 472
  • вкъщи
ООо 30 процента на всичко звучи добре.

# 473
  • Пловдив
Вчера народът, както се очаква, се беше разпълзял яко. Аз понеже водя големия син на едни терапии, за които минаваме покрай Пепкото на бул. Южен, нарочно си оставих 20 минути свободни преди това, уж да вляза за разглеждане. Е, няма - сигурно 15 човека опашка имаше отпред. Grinning За да запълня въпросните 20 минути, се насочих към другото Пепко в Кичука (оттук научих, че го имало) - и там същата работа. Ама има защо, де.

# 474
  • София
Аз бях петък следобед в Мусагеница - беше много спокойно. Веднага влязох, вътре нямаше много хора, но и трите каси работеха. Беше поизпразнено наистина. Купих 3 тениски за малката, 2 летни пижамки, 2 чифта чорапи, чорапогащник, чантичка, диадема, водни бои, флумастери, моливи, пластелин, 3 чифта чорапи и едни боксерки за ММ - общо 35 лв с намалението.
За мен нищо не си харесах. Simple Smile

# 475
Така...опитах да намеря адреси на магазините, но не успявам...Магазинът на Брезовско изобщо не го откривам онлайн (не ми е и близо де). Някой може ли да ми каже магазините на Южен и в Кичука в Пловдив един и същ магазин ли са? И до колко часа е работното време- онлайн излизаше до 20 ч, но тук май бяхте споменали до 18.30 ч?

# 476
  • Пловдив
Онлайн не знам.
На Брезовско е точно до Кауфланд, от южната му страна.
На Южен е до кръстовището с Коматевско шосе, близо до старческия дом, май някаква база на Филикон (Пловдивска консерва) има в съседство. Това са една редица различни магазини и паркинг пред тях. До него има една спирка, мисля, че някакъв автобус обръща там. С кола се влиза откъм Южен.
Другият в Кичука е до Кауфланд, пак в една група магазини на бул. "Никола Вапцаров" и "Македония". До него е ДМ, отсреща има също някакъв китайски, преди тях до входа - пицария "Домино", ... Там имаше празно място и пазар някога, но магазините ги направиха преди доста време вече.
Има още един в Кършияка, на кръстовището на бул. "България" и "Васил Априлов", до "Лидл", където беше "Пракрикер" преди.
Старая се да давам повече ориентири, защото не знам кой ще ти е полезен.
До седем работят, мисля, всичките.

# 477
Магдена, много благодаря за информацията! Blush На Южен и в Кичука ще са ми най-удобни Simple Smile

# 478
В сайта има информация, че на 30.04 отваря м-н на Менделеев.

# 479
В сайта има информация, че на 30.04 отваря м-н на Менделеев.

Браво!
Последен ден на намалението. Wink
Той ми е в района, ще го посетя.

Общи условия

Активация на акаунт