?Въпроси всякакви за СО?2019

• 111 536
  • 12 732
  •   1
Отговори
# 12 030
Мен ме притеснява повече страхът на Анонимна от реакцията на приятеля ѝ. Това говори, че или човекът е болестно ревнив и тя се страхува от реакцията му, или тя има нещо наистина недоизчистено, недоизказано и в случая гузен, негонен бяга.
Че от къде на къде ще се притеснявам, че някакъв бивш пращал мои голи снимки. Ми да праща, на кого му дреме. Нали е бивш.

Понякога си мисля, че хората си заслужават всичките драми, които им се случват. Зорлем сама си правиш лабиринти от лъжи и интрижки.

# 12 031
Да, така е. Самата снимка не е притеснителна, нито дори този льольо, дето ти я праща. Останал е на сухо, търси си старите гаджета, белким някоя го огрее.
Притеснителна е твоята реакция - на страх или на гузна съвест.
Надявам се, че не ходиш с патологичен ревнивец или насилник.

# 12 032
  • София
Мен ме притеснява повече страхът на Анонимна от реакцията на приятеля ѝ. Това говори, че или човекът е болестно ревнив и тя се страхува от реакцията му, или тя има нещо наистина недоизчистено, недоизказано и в случая гузен, негонен бяга.
Че от къде на къде ще се притеснявам, че някакъв бивш пращал мои голи снимки. Ми да праща, на кого му дреме. Нали е бивш.

Понякога си мисля, че хората си заслужават всичките драми, които им се случват. Зорлем сама си правиш лабиринти от лъжи и интрижки.

+100

# 12 033
Нито е ревнив, нито ме ограничава в нещо, не искам да го разочаровам. Срам ме е от себе си, защото това беше секс за една нощ, не искам да се обяснявам, че съм спала с някой си и той ме е снимал, па макар и преди 2 години, каквото и да е унизително е за самата мен.

# 12 034
Не е нужно да се обясняваш на никого за живота си преди него. Какво ще си помисли е негова работа, колкото му е акъла, така и ще отсъди.

# 12 035
Нали знаеш, че няма как да представи стара снимка за нова, всеки документ си има timestamp и с какво устройство е направен.

И какво има да те е срам чак толкова...

# 12 036
Абе, ти що не си пишеш от истинския профил?
Спри да драматизираш, кой ли не ти го каза, и преди, и сега.
 Hug

# 12 037
  • Варна
Вид алиби е да кажеш, че те е снимал татуировчика. Нудистите изобщо нямат подобни притеснения.  Странна е тази свенливост. Може би имаш минало и притеснения. Имах голи снимки на всичките си гаджета. Обичаха и да позират и харесват телата си. Компа ги ликвидира, напоен с шампанско. Не съм имала никакво намерение да информирам или запознавам настоящия. Не е очарован от мъжката физика принципно. Grinning

# 12 038
Аз като цяло още след като правих секс с този се срамувах от себе си, защото не съм по тези неща, не съм го повтаряла след това, а сега 2 години по-късно необмислената ми постъпка ме срещна отново.

# 12 039
Скрит текст:
КажИ му. Като на майтап, и че се чудиш на акъла на някои явно закъсали хора, дето ровят по старите тефтери. Не като да се притесняваш. Ще ти олекне. Сега ти тежи, че пазиш някаква тайна - което е пълна глупост. Нямаш нищо за криене.
Не е нужно да си позирала специално, та да ти направят голи снимки. Не е нужно дори да си знаела.

Абе да не си на 16? Какви са тия неуверености? Не си направила нищо лошо и няма за какво да се извиняваш на когото и да било. Ако на някого не му харесва, значи не е наред в главата.

Black_Sapphire - абсолютно съгласен!
Смятам, че ще ти е по-леко да кажеш, отколкото да ходиш с тази постоянна несигурност и притеснение дали няма ...
Стига приятелят ти да не е свръх ревнив или пък да отиде да пердаши тъпанарина

# 12 040
Срам ме е от себе си, защото това беше секс за една нощ
И какво му е лошото на секса за една нощ?
Повечето хора са имали one night-stands в един или друг период.
Това не значи, че им е навик, особено по време на връзка.

# 12 041
Мисля да му кажа, просто не мога да живея в страх и очакване тоя перко дали няма да му я прати, тъкмо ще има и той 4 дни да помисли.

# 12 042
Hands Plus1
Стискам ти палци за положителна развръзка!

# 12 043
Много е прочел сигурно перкото, че си обвързана.
Някои хора хич и не се сещат да погледнат тази информация.
Но пък ако трябва да бъда честна, и мен на твое място би ме притеснило, че ми изпраща такава снимка. Ми да си я гледа, щом го кефи, ама...какво - мисли си, че не си се виждала в гръб ли?

Относно голите снимки, които обичат да правят някои хора на гаджетата си, една приятелка беше казала нещо много смешно, но пък сигурно е много права: "Гола снимка, ако толкова настоява някой, позволявам само от главата надолу. Или единствено, ако ми е законен съпруг." - като последното пак беше под въпрос.

В случая на анонимната от една страна неприятното, а от друга - оневиняващото ( в случай, че сегашният е ревнивец) е, че снимката дори не е направена с нейно позволение. 

# 12 044
Мисля да му кажа, просто не мога да живея в страх и очакване тоя перко дали няма да му я прати......
И?
Дори да я прати, какво?
"Ама верно ли тоя ти прати моя снимка...?!Той я прати и на мен, ама мислех, че нещо се шегува или се е объркал с някоя негова настояща....Че ние излизахме за кратко преди 2-3 години, аз дори не си спомних в началото кой е, просто не ни се получиха нещата...ЗАбрави!".
А пък ако от такава дреболия/идиотска постъпка на друг, гаджето ми направи проблем или се "разочарова" от мен, то по-добре да не ми е гадже.
Наистина не разбирам къде е проблема...

Общи условия

Активация на акаунт