?Въпроси всякакви за СО?2019

• 111 543
  • 12 732
  •   1
Отговори
# 12 015
  • Варна
И аз съм ЗА да каже на сегашния, един вид да направи изпреварващ ход.

# 12 016
То и в двата случая – или премълчаването, с евентуалната възможност да се изпрати снимката, или казва преди евентуалното – ще се разбере що за човек е. Анонимната да си прецени да казва или не, ти го познаваш най-добре и знаеш какво ще стане.

# 12 017
Честно казано не знам, не съм решила и не знам каква ще му е реакцията, самата аз не знам как бих реагирала. Чудих се онзи да го сплаша с нещо, но се отказах да не взема да го предизвикам. Лошото е, че утре приятеля ми заминава за 4 дни.

# 12 018
Ами кажи му тогава, за да не стане после "докато ме е нямало си била с друг". Вържи си твоите гащи пък после каквото ще да става, защото ако бившия реално реши да праща снимката на новия, после ще има "ама защо не си ми казала по-рано".

# 12 019
  • Варна
На плажа също може да те снима някой. На гаджето му дължиш обяснения при фал или ако има вид изнудване. Провокаторът спокойно можеш да го сплашиш законово.

# 12 020
Как пък няма да се обяснявам за минали връзки...
В днешно време, всеки може да направи снимка, видео... всичко. Хайде сега да не смеем да излезем, да си легнем с някой и изобщо да живеем... Амхъ... ще почака, господина. За бившия ясно, че е долна постъпката и явно толкова има на склад на втория етаж. Настоящия е важно с какви наличности разполага на въпросния етаж.

# 12 021
Ох. Що си търсиш драми, където ги няма?
Точно снощи една приятелка ми прати снимки от една вечер на морето на купон, където съм се прегърнала с двама, за които нямам и спомен как се казват, беше преди 20 г. Представям си гаджето да ги види и да се обяснявам като ученичка.
Може пък да ме изнудва. Joy

# 12 022
А бившия обясни ли защо изобщо се е задействал след такава пауза?

# 12 023
Айде, не си ъпдейтвай татуировката, ама си смени прическата и цвета на косата. Или качи 10 кила по коледа, пусни едни паласки, да си различна в гръб.

# 12 024
Анонимна, доколко познаваш пишман фотографа?
Може просто да се е сетил за теб без да има зли намерения. Не си ли писахте нещо, от което да се подразбира какво иска от теб?
Според мен, колкото и да ти е притеснено, че може да я прати на сегашния ти приятел, по-добре недей да дърпаш дявола за опашката. Ако тръгнеш много да се обясняваш и да го подготвяш предварително за нещо, което я се случи, я не - тогава има по-голяма вероятност да вкараш и него в някакъв филм и да си помисли, че нещо го шментиш.

# 12 025
На мен настоящата ми съпруга ми е показвала снимка на бившо нейно гадже по гащи, като встрани се вижда и нейния гол крак. Тогава тъкмо се бяхме събрали отново след повече от година прекъсване (по моя вина). Естествено не бях най-щастливият на света, но оцених откровеността ѝ (може би, и защото физически превъзхождах типа безусловно Simple Smile )
Според мен откритостта е хубаво качество, но ти най-добре познаваш приятеля си, колко ревнив е и как би реагирал на подобна новина.

# 12 026
Снимката беше с текст "Красива си, искаш ли да се видим пак?" А на профила ми ясно си личи, че съм обвързана, какво иска не знам, не искам и да знам, искам да изчезне от живота ми.

# 12 027
  • София
А защо трябва да му се обяснява изобщо, при положение, че нищо не се е случило? Ми то тогава, за да се застрахова, да му разкаже за всичките си бивши гаджета, какво-що.

# 12 028
Страхът ми е да не ме вземе за лека жена, не знам как да го обясня, да се разочарова от мен. То е ясно, ние преди 2 години не сме се познавали, но..

# 12 029
КажИ му. Като на майтап, и че се чудиш на акъла на някои явно закъсали хора, дето ровят по старите тефтери. Не като да се притесняваш. Ще ти олекне. Сега ти тежи, че пазиш някаква тайна - което е пълна глупост. Нямаш нищо за криене.
Не е нужно да си позирала специално, та да ти направят голи снимки. Не е нужно дори да си знаела.

Абе да не си на 16? Какви са тия неуверености? Не си направила нищо лошо и няма за какво да се извиняваш на когото и да било. Ако на някого не му харесва, значи не е наред в главата.

Общи условия

Активация на акаунт