?Въпроси всякакви за СО?2019

• 111 508
  • 12 732
  •   1
Отговори
# 12 075
Продължавам да не виждам логика, защо да се срамува от предишните връзки?
Единственото обяснение е, че е изневерила.

# 12 076
Защото човекът може да е с по-консервативни разбирания, защото може тя да е имала много бройки, от които към днешна дата да не се гордее, защото според нея може да не е ок подобни снимки да се въртят в мрежата (макар направени и без нейно съгласие).... Причини много, ама щом решихте, че е изневерила, значи е изневерила.

# 12 077
Какво значи по-консервативни изисквания?
Или девствена или не. Това е.

# 12 078
Това с изневярата е нелепо. Лошото е срамът от личните избори и потенциално врели-некипелите в защита на собствения имидж.

# 12 079
Какво значи по-консервативни изисквания?
Или девствена или не. Това е.

По-консервативни разбирания...Да не му допада секс за една нощ...
Според мен приятелят на анонимната авторка е една идея по-ревнив от нормалното и затова тя толкова се притеснява, но може и да бъркам, затова се извинявам за изказаното предположение!

# 12 080
  • sf
Кажи на сегашния да звънне на бившия и да му свие малко сърмите.
Божее, като се сетя някои от бившите ми какви снимки имат на мен и ми става зле 🤣

# 12 081
Според мен самият факт, че някой държи нещо, което може във всеки момент да използва по някакъв начин е притеснителен. Явно, че не познава толкова добре притежателя на снимката и не знае какво може да му дойде на акъл във всеки един момент. Нещата могат да варират от безобидно намигване към нея до опити за шантаж, зависи какъв е човека.

# 12 082
Страхът ми е да не ме вземе за лека жена, не знам как да го обясня, да се разочарова от мен. То е ясно, ние преди 2 години не сме се познавали, но..

Абе, мацка, каква лека жена, какви пет лева?? Направо с глас се смея. Я вземи пийни едно вино, успокой нервата и мисли трезво.

Преди две години бивше гадже ти е направило снимка. Запазило я е. Праща ти я сега, може да е разглеждал стари снимки, да е попаднал на твоята и да е решил да опипа почвата. А може и да е психопат! А може да ти е видял обвързания статус и да е решил да се избъзика. Може да е шегаджия човека. Мога още хиляда и сто сценария да ти измисля и нито един от тях няма да има никакво значение.

Тогава не си познавала настоящия. Той вече е разбрал, че не си девствена, ами си имала връзки преди него. Аз не бих направила абсолютно нищо в тази ситуация. Свиркам си и си карам както досега. Ако някакви стари снимки излязат наяве и настоящият се опита да ми държи сметка, с ръка на сърцето заявявам, че много бързо и той ще ми стане бивш. Така двама бивши идиоти ще могат да си менкат снимките ми. Аз няма да съм в картинката.

Ега ти и проблема..

# 12 083
Благодаря на всички, които се включиха. Снощи му разказах и естествено докато говорех се разплаках. Отговорът му беше: "И какво, затова ли плачеш? Изобщо да не ти пука, мен не ме интересува какво е било преди."
Определено много ми олекна, този откачалник да прави, каквото си иска само да стои далеч от мен.

# 12 084
Е видя ли - много шум за нищо Simple Smile

# 12 085
Да де, то няма за какво. Има различни типажи, от-до, които биха направили голяма глупост за една снимка от миналото, други, които не ги интересува въобще и си гледате бъдещето.

# 12 086
Предлагам алтернативна гледна точка, защото се раздуха нещо супер невинно според мен:
...вижда снимката и се сеща за мацката. ...Може да не е ровил супер много в профила, за до види, че е във връзка, а и да е видял - защо пък да не пробва, най-много да го отрежат. Нито заплашва, че ще я изнудва с тая снимка, нито, че ще я разпространява.
Мисля си абсолютно същото!
...Снощи му разказах и естествено докато говорех се разплаках. Отговорът му беше: "И какво, затова ли плачеш? Изобщо да не ти пука, мен не ме интересува какво е било преди."
Определено много ми олекна, този откачалник да прави, каквото си иска само да стои далеч от мен.
И за какво точно се разплака? И защо точно е откачалник? Нито те е заплашвал, ни-що! Аз пък точно с твоя рев бих си помислила, че за нещо не ти е чиста работата, а не от съобщение и (според мен) закачка от бивш. Ми пробва се човека! Ако мине - мине, ако не - здраве да е!
С тези бури в чаша вода доста нерви ще потрошиш Hands V

# 12 087
Аз я разбирам анонимната. И аз имам подобно преживяване в тийн годините и въпреки, че са минали близо 10 години все още ме е срам от това. Манталитет... Иначе според мен малко пресилено е реагирала, но все пак се радвам, че нещата са минали благополучно.

# 12 088
Разплаках се от безсилие, че нищо не мога да направя в случая и да срам ме е, и да според мен само психично болен би снимал някой докато спи.

# 12 089
Имам един познат, спеше с шефата си- 120- кг. туловище, и я беше снимал в гръб, докато се облича, в цялата й прелест. После ни я показваше- що, и той не знае. Е, това е вече гнусно и отвратително. Сегашната си също я снима и показва, нищо че уж много я обича- по бельо, да не си помислите моделски снимки. Даже май ми седят две в месинджъра, не съм ги трила.

Общи условия

Активация на акаунт