?Въпроси всякакви за СО?2019

• 111 379
  • 12 732
  •   1
Отговори
# 12 600
Заминаването беше очаквано. Преквалифицира се в момента и кара магистратура. Преди това, обаче, е решил, че трябва да се прибере за две седмици при родителите си. Казва ми: “Няма проблем. Ела и ти!”, след като знае, че няма как да взема отпуск в активен зимен сезон, а и паспорта ми изтича Януари.

# 12 601
  • София
Това, че не чупиш чинии и чаши, не значи, че алкохолът не ти влияе. Случва се човек да стане раздразнителен от нищо, или пък докачлив, или плачлив... Няма такъв човек, но някои носят повече и/или се контролират по-добре.

Преди това, обаче, е решил, че трябва да се прибере за две седмици при родителите си. Казва ми: “Няма проблем. Ела и ти!”, след като знае, че няма как да взема отпуск в активен зимен сезон, а и паспорта ми изтича Януари.
Е, прав му път. Млад човек, при наличие на гадже не би трябвало да предпочете компанията на родителите си. Сигурно вече му е все тая.
Паспорт ще подмениш, ако трябва - с експресна поръчка, ако толкова ти се ходи. Но предвид скорошните събития - едва ли.

# 12 602
Не ти е проблем емоцията, а поведението, разликата е много голяма. Нямам идея докога ще си лееш мъката тук, но се усещай, че не си сама, двама сте, а другата гледна точка липсва. В случай, че търсиш неутрално мнение.

# 12 603
Абе, тоя е яко психар. Първо те прави на г*з, после се прави на душко-добродушко през налагане на чувство за вина върху теб, "ау, колко, си лоша, гадна жена".
Не е до националност. Тоя е пси-говедо. Има много такива. И българи. Идеално, имаш късмет, че е заминал. Че щеше да те ошамари съвсем скоро, ако не го е направил вече, на което ми мирише.

# 12 604
"Сука" към него Simple Smile Това е за жени, не мъже.

Сирен, а ние какви сме? Тевтонци Joy

# 12 605
Абе един за друг са, ше се земат, ви казвам.

# 12 606
Г-жо, всеки, който се изказва тук, изказва неговата гледна точка. Ако иска да се изкаже той, нека да си направи регистрация. Вероятно в негово поле за изява, ще се чуе само неговата гледна точка.
“Изказване на мъка” е иронично поднесено. Ако подхождате с досада, защо сте в тема за СО?

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 18:21 от Tyra.

# 12 607

Благороден зехтинов микс:) специална селекция местна превъзходна. Всъщност мисля, че по тия земи има доста смислени породи хора.

# 12 608
Това, че не чупиш чинии и чаши, не значи, че алкохолът не ти влияе. Случва се човек да стане раздразнителен от нищо, или пък докачлив, или плачлив... Няма такъв човек, но някои носят повече и/или се контролират по-добре.

Преди това, обаче, е решил, че трябва да се прибере за две седмици при родителите си. Казва ми: “Няма проблем. Ела и ти!”, след като знае, че няма как да взема отпуск в активен зимен сезон, а и паспорта ми изтича Януари.
Е, прав му път. Млад човек, при наличие на гадже не би трябвало да предпочете компанията на родителите си. Сигурно вече му е все тая.
Паспорт ще подмениш, ако трябва - с експресна поръчка, ако толкова ти се ходи. Но предвид скорошните събития - едва ли.

Именно! “Скандалът” беше точно това. Да, не млъкнах. Но дори със спокоен тон обяснявах, че не е нормално за мъж да предпочете роднини и приятели, поне не на тази възраст. Че за мен това е чуждо и недопустимо. Че няма да направя компромис и да приема това, след като не го считам за правилно. И т.н... След като той избухна, стана скандала. И в крайна сметка, след изключително груба реплика, метнах една негова риза по него. Едва ли го боли, но явно жестта е “неадекватно за жена поведение”.

# 12 609
  • София
Ако не е настроен да търпи чести изблици на емоции, а не всеки мъж успява, това за него си е тормоз, точно както неговите изблици на ревност по никое време.
След като тя самата се самокритикува, при цялата подкрепа на форума, значи сама си вижда, че има нещо и у нея.
Не било писано и толкова. Но и Дренка е права, това не са майка ти и татко ти да ти търпят изблиците на емоции, предполагам, че става дума за негативни.

От личен опит и безбройни спорове научих - казваш какво мислиш по въпроса и млъкваш, а не да мелете до откат и да тествате кой първи ще изпуши. Той е такъв, знаела си го. След 20+ години брак и аз знам от какво изпушва ММ, и или поставям по друг начин въпроса, или ако ми се кара - говоря точно това.

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 18:27 от Cuckoo

# 12 610
Да припомня ли, че украинките все още са учени точно на "женско поведение" и дори се смятат за слушащи, подчинителни съпруги? И че по тая причина американци си водят украински булки? Не че после не им врътват типичните номера, но като култура и поведение жените "слушат", поне на вид.

# 12 611
"Сука" към него Simple Smile Това е за жени, не мъже.

Мъжките думи еквивалентни или са безобидни, или крайно обидни... Та “сука” е единственото, което ми хрумва... Grinning

# 12 612
Tyra, имам усещането, че по нещо си приличате - начина по който си вдигате скандали, емоционалността, дърпане на чергата към себе си и т.н. и именно това не ви харесва - че виждате себе си в другия (?). Живеенето на хотел, непрекъснатите скандали и дразненията, които си причинявате може и да са неприемливи, но като че ли те са солта на връзката ви и ако ги няма, няма да имате връзка. Замисли се над това и се опитай да се погледнеш отстрани. Това ли искаш? Ако е това - продължавай. Ако не - опитай се сама да разкъсаш кръга или не му пречи сам да се разпадне, както всъщност става. И се хвани за нещо (някой) съзидателно и не свързъно с толкова алкохол и скандали. Успех!

# 12 613
  • София
Да припомня ли, че украинките все още са учени точно на "женско поведение" и дори се смятат за слушащи, подчинителни съпруги? И че по тая причина американци си водят украински булки? Не че после не им врътват типичните номера, но като култура и поведение жените "слушат", поне на вид.
90 дни до сватбата? Там всичко е преекспонирано.
Американците харесват слвянския тип красота, а освен това украинки водят такива, на които американки не им връзват по ред причини, вкл. и финансови.
Познавам и българки, които едва ли са отишли там заради голяма любов, а просто на по-хубав живот.

# 12 614
Оставете 90-дни до сватбата... Вижте руското най-популярно реалити “Дом 2” и ще придобиете ясна представа за разликата в манталитета.

Общи условия

Активация на акаунт