Да се оплачем... 2019

• 532 982
  • 37 949
  •   1
Отговори
# 37 845
  • Пловдив
Внимателно с инвестициите, че един колега преди време издумка хиляда лева за някаква руска компания за гориво(?!) въпреки всички приказки, които изприказвах, че е измама. Негов приятел му бил казал, той така се издържал и обикалял света.Unamused Е, още си чака печалбата.

# 37 846
Да не би някой да ти е бърникал в телефона сега покрай празниците?

Иначе имената и телефоните в указателя съвпадат ли си?

Открих проблема, грешката е моя - но трябваше да го напиша, за да се замисля.

Жалко за момчето! Съболезнования на родителите!
сега ще звънна на моя 19годишен, че ми се обърна косъма

# 37 847
  • София
Малкият е станал като акула! С два нови зъба зад старите, на небцето! Кога е станало, не знам. Как ще ги оправяме, не знам.

# 37 848
Free, няма какво чак толкова да се оправя. Най-много да се наложи да извадят млечните преди да са паднали сами. Което е гадничко де.

# 37 849
Малкият е станал като акула! С два нови зъба зад старите, на небцето! Кога е станало, не знам. Как ще ги оправяме, не знам.
Предполагам, че старите са млечни.
Би трябвало да се извадят за да се наместят новите.

# 37 850
  • France
С ортодонт. И аз бях така, само че един отзад на небцето, един отпред на челюстта. Красота

# 37 851
С ортодонт. И аз бях така, само че един отзад на небцето, един отпред на челюстта. Красота

Мисля, че детето е малко, тоест с млечни зъби. Или сами ще паднат или зъболекар ще ги извади.

# 37 852
Млечните зъби не пречат на консултация с ортодонт, нито пък на лечение, ако се наложи такова. Голямата щерка започна лечение барбар с млечните си зъби и оправи захапка и криви постоянни резци. Чакаме и  последните постоянни да израстнат, за да приключим окончателно с лечението. Но то така или иначе от година е символично почти.

# 37 853
Някой ме урочаса ли..ще мра ли.
Лошо ми е. Ако не бяхме при майка щях да помисля че някой ме е натровил. Боли ме в сплита.
Стана ми лошо още там...хяпнах само две хапки и парче питка. Като ме сви...още ме стиска.

# 37 854
Да не е жлъчка - че по тези празници бая мазнотии са изяждат? И Шоколад?

# 37 855
  • София
Има мега гаден стомашен вирус. Аз го изкарах преди 2 седмици.

# 37 856
  • Mediterraneo
Цяла нощ не съм спала. Легнах си към 23 снощи, в 2 се оцъклих и край! Въртях се, ставах, лягах, четох. заспала съм по някое време, след 4 беше, кучето ме събуди в 5! Пак съм задрямала, алармата на ММ звънна в 7. Станах, досега съм шетала и съм труп. Очите ми се затварят, а питка имам да пека, да се къпя, да се лакирам... Как ще оцелея до 12 довече, хич не знам!

# 37 857
Не съм преяждала тези дни. Напротив даже. А там буквално два залъка хапнах. Не бях и закусвала....
Ми може и вирус да е..знам ли....

# 37 858
Да не е раздразнен стомаха - глад, лекарства, нерви?

# 37 859
Не знам. Дано не е сърце нещо..че и при него боли в нервния сплит.

И да се гътна..поне осигурих подаръка 😭😭😭😭

Общи условия

Активация на акаунт