Нормално ли е все още да не живеем заедно?

• 13 705
  • 510
  •   1
Отговори
# 120
Ами да се изнесе жената на квартира и да види той дали ще дойде при нея и как  ще потръгнат нещата. Друг начин  не виждам.

# 121
  • София
Моето предложение е просто да излиза и с други мъже. Това не е връзка. Много е удобно някой да ти намила, че сте във връзка, ти да се ограничаваш, а на практика нямате връзка или поне потенциал за развитието й. Измамна реалност се получава и живееш в балон.

# 122
Подкрепям и аз. И с други мъже трябва да излиза, да си разшири малко хоризонта, да види, че има и други мъже  Laughing
А този няма право да се дразни, защото едно е да си говори колко бил сериозен, друго е да го направи.

# 123
Авторката не е от тези, дето ще излизат с други, докато е в тази връзка. Да му даде шанс, като се изнесе тя някъде сама и ако той пак се върти край мама, работата е ясна.

# 124
  • Варна
И тя като се изнесе, какво? Ще си намери работа и квартира, онзи може и да се присети, че му е удобна. Колко според вас е голям шансът да се нанесе при нея и да чака да го обгрижва като мама? Щото според мен е доста голям. Сега се скатава за това, после за други неща. Гал е права. Винаги ще има нещо, което нея ще я дразни. Тия неща са от основните за една връзка, демек гледането в една посока. Те отсега гледат в различни.

# 125
  • София
Като се изнесе, ще го направи за себе си- нали така пише, че иска?
Почва да изпълнява личния си план, а ако той се присъедини, добре. Ако не, тя продължава по пътя си.
Но, да седи до лявото му коляно и да го чака докато узрее, е само загуба на ценно време.

# 126
  • София
И как да го побутне? Той на всичко ще и каже, че го притиска.
Има и друг вариант. Да не го зарязва. Но да ограничи контактите си с него. Много по-редки да бъдат. Да излиза с други хора. Да не му звъни, да не му пише по никакъв повод.
Ако се обади да се видят еди кога си да му  каже, че не може, защото има уговорока с Мария да ходят еди къде си.
После пак като се обади да каже, че има уговорка със Стоянка да ходят на танци, йога, абе нещо си там.
Ако и това не му размърда мозъка, тогава да си му каже, че е време да излизат с други хора.
Защото реално са в такава връзка, че никой на никого нищо не дължи.
Това са цигански номера и грешни сигнали. Значи да му покаже, че не й дреме за него и че си вее байряка по барове, като самостоятелна единица, пък в същото време да чака той да предприеме действия за общ дом, деца и изобщо за общото им бъдеще? Е как да стане? Ти ако видиш, че на гаджето ти му е през... за тебе и си излиза като ерген ще предприемеш ли стъпки да имате нещо по-сериозно? Да не са на 15, че да му разиграва такива сцени.
Да говори с него, да отидат да гледат заедно квартири и изобщо да си изговорят кой какви планове има за бъдещето и как го вижда. Накрая може и да се стигне до - сама да излезе на квартира,а той ако дойде, ако не - тя си продължава в града и кой както иска така си живее.

# 127
Айде стига, 3 години тя му дава сигнали, че са две половинки на една единица, ама той не помръдва. Няма никакъв смисъл да се изнася сама на квартира и да го чака какво ще направи. Не знам за кой голям град става въпрос, но и в една друга тема го писах, излизането на квартира бърка дълбоко в джоба и ако го прави само за реакцията на мунчо, е просто безпредметно. Тогава направо да взема да му постели червената пътека, да строи шпалир и да приготви фанфари по случай порастването за една нощ. Или да му ги даде тези пари, за да си сбъдне той най-сетне прословутите опити, каквото и да опитва там.
Или почват сега двамата, или сега се разделят, всичко друго е загуба на още време, а тя вече е загубила достатъчно.

# 128
Напълно разбирам какво ти е, защото и аз имах такава връзка 2 години , но той беше на 24, а аз на 19г. Майка му казваше щом момичето ще е студентка излезте заедно на квартира,защото знаеше , че не искам да живеем всички в една къща, а и бяхме от различни градове. Минаваше си времето чаках,чаках и нищо взимаше по 1200лв заплата и все не му стигаха парите, а аз му давах постоянно ( не работех,а взимах от наще) и един ден баща му , му се обади и каза да плати тока и той ядосан крещи как да даде 120 лева за ток,а аз се ядосах и му казах щом не искаш да излезем на квартира и да сме заедно плащай, не искаш да поемаш отговорност. След това се скарахме казах му ние ще излезем ли на квартира или ще продължваме постоянно така напред,назад с колите,а думите му бяха аз имам къща пари за квартира ли да давам щом искаш да сме заедно ела живей тук. Тръгнах си и повече не се върнах. Simple Smile Сега след 2 години съм много по щастлива, а той с жена,която горката сама си направи сватбата с нейни пари,а готованкото живее в нейната къща.

За това бягай от такива мъже, намери си човек , който наистина ще те цени и ще иска семейство,а не просто връзка.

# 129
Нито авторката го обича, нито той нея. Това са само добре звучащи думи, оправдаващи инерцията на авторката. Секс в детската стая на мен ми се струва доста унизителен. Перспектива никаква.

# 130
И как да го побутне? Той на всичко ще и каже, че го притиска.
Има и друг вариант. Да не го зарязва. Но да ограничи контактите си с него. Много по-редки да бъдат. Да излиза с други хора. Да не му звъни, да не му пише по никакъв повод.
Ако се обади да се видят еди кога си да му  каже, че не може, защото има уговорока с Мария да ходят еди къде си.
После пак като се обади да каже, че има уговорка със Стоянка да ходят на танци, йога, абе нещо си там.
Ако и това не му размърда мозъка, тогава да си му каже, че е време да излизат с други хора.
Защото реално са в такава връзка, че никой на никого нищо не дължи.
Това са цигански номера и грешни сигнали. Значи да му покаже, че не й дреме за него и че си вее байряка по барове, като самостоятелна единица, пък в същото време да чака той да предприеме действия за общ дом, деца и изобщо за общото им бъдеще? Е как да стане? Ти ако видиш, че на гаджето ти му е през... за тебе и си излиза като ерген ще предприемеш ли стъпки да имате нещо по-сериозно? Да не са на 15, че да му разиграва такива сцени.
Да говори с него, да отидат да гледат заедно квартири и изобщо да си изговорят кой какви планове има за бъдещето и как го вижда. Накрая може и да се стигне до - сама да излезе на квартира,а той ако дойде, ако не - тя си продължава в града и кой както иска така си живее.

Не са цигански номера, а индиректен начин да го накара да прогледне. Че може да я загуби ако си кара така по инерция.
Защото ако му каже след три години, че е време да решава дали да живеят заедно ще кажете, че го изнудва и притиска.
Е, какво предлагаш?
Ама ти не четеш. Той не иска да напуска майка си, но иска тя да му роди дете. Обявява авторката в меркантилност, защото искала сигурност за да има дете.
Аз моето мнение го написах няколко пъти. Да го зарязва, защото този мъж не струва.
Ама тя е залупена и мега влюбена.
Затова и предложих това. Да го пострестне. Ако тръгне след нея, прояви някаква ревност и най-накрая вземе решение - ок.
Ако не - отново ок, защото авторката е свободна.
И не съм казала барове, но е идея.
Виж сега, ти ако се смяташ за придатък на приятелите си и нямаш свои интереси си е твоя работа.
Аз лично никога не съм се ограничавала и си имам приятели. И като искам да излизам по женски с Марийка и Тонка без гаджето го правя. Не съм длъжна да го мъкна и да съм нон стоп с него.
А аз ако видя  приятеля си да се държи така, ще се пострестна, ще поговаря с него.
Така е редно и този човек да направи, ако държи на авторката.

# 131
Добре де, пак да питам, какъв е смисълът тя сама да излиза на квартира? Сериозно ли не виждате колко се губи балансът в тази 'връзка' тогава - жената си продължава напред, мъжът чака.
Аз ако съм, да ми дойде един такъв , след като съм платила сама, нанесла багажа сама, изчистила сама и да ми заобяснява нещо за двойка и общи планове, ще го пратя там, дето слънце не огрява. Само такова парче ми липсва - да полегне на преметено и постлано. Ако може и сама да си направя детето от него, ако ме разбирате, да не навлизам съвсем в натурализми и вулгаризми. Ай сиктир.

# 132
Тя ако излезе, той може да ходи по-често при нея за единия секс.
А може и да се изнесе при нея, но вероятността да помага за сметки и  квартира е нулева. Зависи как се справя с мусаката. Ако не е като на мама - лошо.

# 133
  • София
Нито авторката го обича, нито той нея. Това са само добре звучащи думи, оправдаващи инерцията на авторката. Секс в детската стая на мен ми се струва доста унизителен. Перспектива никаква.
Мда, ти знаеш най-добре какво чувства авторката, че и пириятелят й! Как не се сетихме теб да питаме първо, какво чувства някой непознат Simple Smile

Елора за мен са цигански номера и написах защо. Ако иска да пробва да го побутва - други са начините и не сме ние който да й казваме дали да се занимава или да му бие шута. Тук даваме съвети, без заповеднически тон и предрешена съдба.

# 134
Мда, ти знаеш най-добре какво чувства авторката, че и пириятелят й! Как не се сетихме теб да питаме първо, какво чувства някой непознат Simple Smile

Елора за мен са цигански номера и написах защо. Ако иска да пробва да го побутва - други са начините и не сме ние който да й казваме дали да се занимава или да му бие шута. Тук даваме съвети, без заповеднически тон и предрешена съдба.

Ами тия номера при един ще свършат работа, при друг може да не свършат.
Ако той държи на нея и иска да е с нея, номерата няма да го спрат.

Ако обичта му е само на думи, ще я зареже. И тя пак печели.
Тя е отворила тема и пита. Тука пишем и си казваме мненията. Аз не диктувам на никого как да живее живота си.
Като казвам - "зарязвай го" не е заповед и  тя не е длъжна да ме слуша.
Аз казвам мнение.
Също така да се разделят за известно време и да не се виждат е също идея. Тоест всеки да си даде сметка реално какво иска от другия.
И тия "номера" аз ги практикувам, когато излизам с някой. Но не са номера. Просто защото аз не общувам само с един човек, аз през живота съм изградила н-на брой контакти. И често ми се е случвало да имам уговорка и да откажа. И това не е номер. Аз няма да си зарежа приятелите и да се лепна като дъвка на някой мъж.

Общи условия

Активация на акаунт