Нашите кухни - 80

• 57 853
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Много хора ни критикуваха, че се съобразяваме с нетипичните им изисквания, но изобщо не съжалявам. Останах с впечатление, че знаят какво правят, нямам никакви забележки по кухнята си, всичко е логично и функционално.

# 601
  • София
Моята съдомиялна е от ляво....слагаш си я където искаш...и както позволяват изводите.
Аз поръчах кухнята. Трябва по договор да дойдат другата седмица да я сглабят, обаче нещо....почват да ме мотаят с монтажа и това не ми харесва...

# 602
За съдомиялна отдясно има логично обяснение. Повечето хора са десничари и е по - удобно изплакнатите чинии да ги подреждаш с дясната ръка. Изводи се местят сравнително лесно и евтино, а грешна ергономична последователност дразни продължително Simple Smile. Естествено за потребители левичари трябва да се обърне, така че да им е удобно.

# 603
  • София
За съдомиялна отдясно има логично обяснение. Повечето хора са десничари и е по - удобно изплакнатите чинии да ги подреждаш с дясната ръка. Изводи се местят сравнително лесно и евтино, а грешна ергономична последователност дразни продължително Simple Smile. Естествено за потребители левичари трябва да се обърне, така че да им е удобно.
Повечето хора със съдомиялни не си плакнат съдовете преди да ги сложат в миялната, т.к. се губи смъсила. Така че тази теза издиша. Дали ще е отляво или отдясно има значение само какво е разположението на цялата куня и удобството спрямо останалите шкафове или иначе казано как е най-удобно и функционално оползтворяването на всички шкафове.

# 604
  • софия
Аз плакна съдовете преди да ги сложа в миялната. Плакнене не е миене.

# 605
  • София
И смисълът е какъв точно? Освен разход на време и вода?

# 606
  • софия
Да не попадат едри частици мръсотия във филтъра.

# 607
Аз например не искам да ми се трупа гняс по филтъра. И нищо не ми струва да си поизплакна грубо съдовете.

# 608
  • София
Аз никъде не съм писала, че който не си плакне чиниите преди миялна ги слага с кокалите и др. остатъци от храна. Satisfied То и без миялна, преди да се сложат в мивката, всякакви частици се избутват - дали с прибор или салфетка/кухн.хартия няма значение. Същото е и преди миялна. Всеки сам си преценява. Аз си купувам уредите за да ми служат на мен, а не обратното. Филтър се мие за 1 мин.

# 609
На толкова гнусно изглеждащи  миялни машини съм попадала в иначе добре изглеждащи апартхотели и др. места за настаняване... Не само филтъра, цялата машина се наслоява с гадни налепи отвътре. Ами не искам подобно нещо у дома. А и предварително изплакнати съдове могат да се пускат на по - кратки програми.

# 610
  • София
Моята миялна е от ляво, а съм десничарка. И ми е супер удобно, защото за мен е водещо работната ръка да е отвътре, т.е. към плота като си обърнат странично надясно (и миялната ти се пада насреща),  за да не "захожда" с мръсните съдове отвън, а следва линията директно от мивката. Така не се капе.

# 611
  • Mediterraneo
И моята е точно така, отляво, а аз съм деснячка. Плакна чиниите винаги, за мен побутването на остатъците не е достатъчно.

# 612
  • Горна Оряховица
Минавам да ви се похваля, че кухнята ми е монтирана вече и сме почти на финала с всичко. Няколко компромиса се наложи да направя, уж не е малка, но пак мястото беше ограничено. Доволна съм от резултата и се надявам да ми е удобна. Hug

# 613
Много хубава, честито!

# 614
Страхотна е!
Коя фирма я направи тази хубава кухня?

Общи условия

Активация на акаунт