Пътят на честта - тема 2

• 37 500
  • 817
  •   1
Отговори
# 60
Оо, мерси, пускам.
Аз сутринта го чаках. Blush

Бонка ще я призная ако изфабрикува доказателства, и обвинят Кера в убийството на Оги.
Ама май много филми гледам.

# 61
Някой хвана ли интервюто при мон Дьо с " Бонка"?
В момента го гледам

# 62
Боже, какви очи има тази жена!!! (Галя Александрова). Харесаха ми!

# 63
  • Далечният изток
Все едно гледах не Галя Александрова, а Бонка.... Много странно. Или може би добре си играе ролята, че чак се е сляла с нея. Или просто човекът нещо не ме грабна...

# 64
Все едно гледах не Галя Александрова, а Бонка.... Много странно. Или може би добре си играе ролята, че чак се е сляла с нея. Или просто човекът нещо не ме грабна...
Според маниерите й, изказа й и цялостното й поведение, имам чувството, че и в реалния живот Галя е Бонка. Зъл човек ми се струва.

# 65
  • Далечният изток
Чак това не исках да напиша, но и аз си го помислих.

# 66
Оо, мерси, пускам.
Аз сутринта го чаках. Blush

Бонка ще я призная ако изфабрикува доказателства, и обвинят Кера в убийството на Оги.
Ама май много филми гледам.

Направо си Хорейшо Simple Smile

# 67
Според маниерите й, изказа й и цялостното й поведение, имам чувството, че и в реалния живот Галя е Бонка. Зъл човек ми се струва.

Ето затова нашите "актьори" за нищо не стават. Ако ги накарат да изиграят роля различна от собствената им личност, декламират като първолаци. Ами извинявайте, но ако трябва да играя себе си, то и аз съм актриса. Тоя НАТФИЗ нищо не струва. Смятам, че човек е актьор по рождение - талантът или го имаш, или го нямаш и с най-обикновен курс на обучение колкото за ошлайфане и натрупване на опит, може да играе. Аз, ако съм на мястото на режисьорите, бих огласила нашироко кастингите за филми, театри и пр. Може да останат изненадани от самородните таланти, които се разхождат по улиците на Родината ни. Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 20:31 от DeltaAzimut

# 68
Темата определено е доста по-интересна от сериала  Grinning

Кера - доста изкуствен образ - статична, прекалено идеална и с тази декламация на репликите доста дразни. В "Под прикритие" играше психолог и беше някак по-подходяща в ролята си.
Тук пак си партнира с Ивайло Захариев, струва ми се, че ще си паснат като двойка Simple Smile

Оги - доста идеален за мъж, човек да не повярва, че Бонка му е майка.
Димитър, според мен, е най-вероятният извършител, но пиян или не, за извършител е доста спокоен. Никакъв намек да го гризе съвестта или да има някакви кошмари.
А Бонка, ако е нормална майка, би трябвало да се интересува кой го е убил, ако щете тъкмо това да търси при врачката, а не да прави магии на снахата. Твърде примитивна я показват, както и Димитър.

Битовата линия на сериала е много зле. По-интересна ми се вижда  тази с бизнеса. Хареса ми сцената, в която  PR-ката  завари Калоян да се преоблича. Доста добре изиграно и някак интересно се получи. Определено ще има някаква интрига там, макар че мадамата ми се вижда твърде пресметлива и едва ли ще се поддаде лесно на емоции и романтични отклонения.

Не мога да не спомена и каква карикатура е Лютаков в тази роля на застаряващ коцкар... УжасТ.
Определено в "Седем часа разлика" ми допадаше повече.

# 69
Много се дразня все едни и същи лица в различни сериали. Повръща ми се от това.
 И на мен много ми 'ареса обличащият  се гол Калоян и воайорстващата го.

# 70
Много се дразня все едни и същи лица в различни сериали. Повръща ми се от това.

Това не би ме дразнило особено, ако играеха добре и в подходящи роли с интересен сюжет.

# 71
Аз мисля,че Димитър има общо с убийството,но не е той. Нали в Дяволското гърло братът беше убиец,ще е тъпо и тук да е същото. Сигурно Оги е видял нещо покрай бежанците и са го очистили,но някой друг. Не знам. А и май няма да разберем.
Бонка и на мен ми се стори много реална,каквато е и в ролята. Дано не е така. 😃

# 72
Киро Библията е убиецът.

# 73
Аз съм за глигана🤣

Дайте линк към интервюто с Галя. Чаках го днес в Събуди се, но го нямаше. Да не са го преместили в друго предаване?

# 74
Да, не беше в Събуди се. Следобяд беше, ама в кое..не разбрах. Хванах го по средата, но имах работа и не можах да се загледам. Само ми направиха впечатление очите й. И чух за катастрофата и прохождането. Мондьо водеше интервюто.

Общи условия

Активация на акаунт