Пътят на честта - тема 2

• 37 625
  • 817
  •   1
Отговори
# 120
А пък ако Кера я гласят за Калоян, направо висша форма на сапунка - дойде бедното момиче у Софето, сестра ли е, приятелка ли е (така и не разбрах) мацката, която я прие у тях, въпреки, че с години не я е виждала и дори детето й не познаваше, всичко й уреди на готово и оп, Керка скача направо при супер-дупер баровеца. Дет се казва, само небето й е лимита. Пък после сама си била постигнала всичко, да, бе, да....

# 121
  • Sofia
Коя е таз убавица?!
Прилича на Маргарита Карамитева

# 122
Коя е таз убавица?!
Прилича на Маргарита Карамитева

И на мен ми заприлича малко, обаче май не е тя.

# 123
  • София
Тази Рая има съвсем различни снимки в нета, на тези по-напред е като афганистанска хубавица.

# 124
  • Sofia
Рая е хубава,но много лигава.

# 125
Рая е хубава,но много лигава.

Аз Миленита много я харесах в "Лора от сутрин до вечер". Не знам какво прави сега, дали се е променила много с времето, но мисля, че би била чудесна Кера.

# 126
Ако нещо събере Кера и Калоян това ще е трудното самотно родителство. Направо я виждам как ще му дава съвети  за децата всеки ден покрай кафетата, а той лека полека ще почне да я слуша.
Но първо поне една серия ще му се извинява за ризата hahaha

# 127
Отдавна описах ситуацията като домашна помощница Simple Smile)) Сигурно така ще стане. Може да искат в кафенето да я изнасилят, че като гледам как й налитат хахаха, и на ЛюлЮ да й хрумне да я прати за детегледачка. Пак да я “спаси”. Според мен тя ще си говори по женски с дъщерята, и Калоян ще се впечатли как ще вкара в пътя малката пуберка.

# 128
Ако нещо събере Кера и Калоян това ще е трудното самотно родителство. Направо я виждам как ще му дава съвети  за децата всеки ден покрай кафетата, а той лека полека ще почне да я слуша.
Но първо поне една серия ще му се извинява за ризата hahaha

Какви пък чак толкова съвети да му дава, като самата тя е родител на по-малко дете от неговите, а и така като я гледам, не се справя особено добре с родителството до момента....

# 129
Ще му дава съвети как да ги лъже, че майка им ги е напуснала за постоянно, развели са се и тя е на другия бряг вече. А те да си мислят, че догодина си идва. 😁

# 130
Предпочитам силно лице.Рая Пеева, не ми е изразителна. Размива ми се.
  Май си режисьор,или подбираш артисти   както му казвате кастинг, а не подбор... Коя би избрала от актрисите?

# 131
Може ли някой да ми обясни защо , докато Кера беше в Царево , беше толкова разтропана , а сега отиде в София и не може да се оправи с една кафе машина ??????

# 132
Оф, изгори се на парата и глей кви неща си припомни.

# 133
  • София
А бях убедена, че свекърът е починал.  Mr. Green

# 134
Оги и Калоян да не са братя? Сега в леглото като се събуди ми заприлича на Оги,дето се търкаляха с Кера. 😃 Търся някаква връзка просто.

Общи условия

Активация на акаунт