Пътят на честта - тема 2

• 37 942
  • 817
  •   1
Отговори
# 375
Ами, понеже с такъв трепет говори за него. Първо мислех, че ще е Кера, но сега...така ми се струва.

# 376
  • София
Ама Кера не е ли в София при сестра си?Какви интернати, като се видяха за първи път се представи за сеста🙄

# 377
Обаче Бонка си обича другата снаха. Което ще рече...че Керката нещо е сгафила пред свеки, за да я мрази толкова. Какво ли ще да е?

# 378
Оф, Кера е е*ати темерутът. Ма кой те кара да ходиш някъде, бе жено? Тя приела, уговорила се и после пасивно-агресивно бълва срещу Люба. Аз вече не само, че не я съжалявам, ами чак ми е противна. Ако продължава така ще съм #теамБонка. 😁

И откъде ги извади тея пачки? Нали преди 2 дена почна, а преди това броеше стотинки.

# 379
Превключете на бнт hd

# 380
  • София
Оф, Кера е е*ати темерута. Ма кой те кара да ходиш някъде, бе жено? Тя приела, уговорила се и после пасивно-агресивно бълва срещу Люба. Аз вече не само, че не я съжалявам, ами чак ми е противна. Ако продължава така ще съм #теамБонка. 😁

И откъде ги извади тея пачки? Нали преди 2 дена почна, а преди това броеше стотинки.

И Кера облече хубавата рокля + ония огромни боти, с които шляпа навсякъде. И детето едно разцапано, едно прилепчиво... Не знам дали сценаристите нещо не са домислили нещата, или умишлено правят тези герои толкова противни.

# 381
Имаме новина Кера се изкъпа и замяза на чУек Simple Smile

# 382
Аз забелязах още един гаф. В миналия епизод, когато дадоха как изгонената наркоманка поставя пликчето с кокаин под шкафа. Преди това ченгетата го показаха залепено с тиксо. А девойката го извади от чантичката си и го сложи под шкафа като с магия, без тиксо, без нищо. Е, как го закрепи?

# 383
Само не мога да разбера какво и е толкова железното и силното на Кера.Приютиха я в София.Намериха и работа с връзки.Освен да мрънка нищо не и е силното.Не се позаинтересува за Оги.Нищо силно у тази жена не виждам до тук.Мрънкане,плахост,тюхкане и чупене на пръсти

# 384
Анелия явно си има любовник, но сценаристите си мислят, че ни държат в голямо напрежение, като не показват общи сцени.

# 385
Разбрахме ли кой звънна на Оливър Туист докато вечеряше с Кера?

# 386
С глас се смея. На 16-17 годишни приказки им се четат от професора. И Кера с кравешкия поглед гледа в захлас. 🤣🤣🤣

# 387
В последната минута на филма ми звънна тел и не разбрах-“Страхо Царево” на кого звъни? А каква е връзката между тях?

# 388
В последната минута на филма ми звънна тел и не разбрах-“Страхо Царево” на кого звъни? А каква е връзката между тях?
На Антон, а връзката ще разберем след 20 серии

# 389
На приятеля на Кера звънна. Сигурно и по време на вечерята е бил пак той.
Ще му възложат да издирва една жена, пък тя ще се окаже Кера.

Общи условия

Активация на акаунт