💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 36 603
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 30
Искам да видя Наско в резиденцията аз Grinning

# 31
  • Козлодуй
Искам да видя Наско в резиденцията аз Grinning
Там наистина шоу ще настане Simple Smile
Дайте някой линк как изглежда Роберта в реалния живот - много хубави очи има това момиче - не си падам по жени затова не ги заглеждам коя хубава коя не но ми направиха впечатление очите на Роберта Simple Smile
От мъжете харесвам Добрин нищо че е маниак на тема екология то всички активисти са маниаци Simple Smile

# 32
  • София
Прабългарите искам на плажа, а би било интересно, ако слявяните се върнат на лукса дали Бояна и Йоана пак ще прислугват.
Добре се спрявиха славяните на плажа или поне не показаха да мрънкат прекалено, както прабългарите примерно.

# 33
От всеки отбор си имам "любимци" за плажа. Гласувах за прабългарите. Юлиян ги бие всичките, дори и Александър и сие с долната им постъпка с вафлите.

Може ли линк към видеото на Томас с Илиян 🤗

# 34
  • София
Благодаря за новата тема!  bouquet
Аз искам славяните да си останат на плажа. Притеснявам се, че Юлиян ще откачи, ако отидат те и ще стане още по-невъзможен.

# 35
  • Sofia
Тия в рибарската колиба защо не си ловят риба?
Нали Митето щеше да ги учи ?!

# 36
Ами, те уж хванали три риби (с мрежа - един познат лови повече с ръце) и веганът Добри изял две от тях.
Ето това не ми харесва - Амелия като каза, че не яде месо и си държи на думата, а Добрин - не.

# 37
  • Sofia
Амелия пет дни от въздух ли оцелява?!

# 38
Вие сте много интересни хора! Никога ли не сте били на диета? 14 дни изкарах без никаква, ама НИКАКВА храна. И точно когато вече криле ми бяха поникнали - имах енергия за 5 човека, започнах да се захранвам, а можех още толкова да изкарам. Аз като не ям три дни или похапвам някой плод и лъжица-две мляко, и на четвъртия се чувствам като ракета. А вчера какво ли не ядох и днес съм парцал...

# 39
  • Sofia
И аз съм гладувала,но осъзнато,по собствено желание,а и имам доста складирани подкожни запаси Grinning ,но тези са принудени,има разлика...

# 40
  • София
Да ви кажа за мистър слип. В събота се виждахме с едни приятели, чиято дъщеря е 4-ти клас в училището на Юлиян - BSS и аз веднага ги питам кога ще го уволняват този срам за учителското съсловие? В отговор обаче хората мигат на парцали и ме питат какво имам предвид? Става ми ясно, че не гледат предаването, но се оказва, че и в у-щето изненадващо няма брожение срещу него, както аз очаквах, дори не се говорело за него друго освен, че доста ги натискал с физическо натоварване децата. Направо не е за вярване след всичките простотии и обиди, които изрече!

# 41
Амелия, като бяха в рибарската хижа, уж яде само ориз и картофи. На плажа сигурно е яла джанки))
И аз съм била на диета от по 800 калории на ден (обикновено ям доста повече - за мен беше екстремно) и ядях само някакви зеленчуци, защото е по-засищащо.

# 42
  • София
Благодаря за новата тема!
Славяните да си останат на плажа и да не мърдат от там изобщо.  Laughing Прабългарите в рибарската хижа и траките в резиденцията заради близначките и Наско.

# 43
Първото видео на Томас го гледах и ми хареса, че прави разбор, така научаваме и някои неща от кухнята, които са останали неясни за нас - например мислихме, че Стоян е колабирал, а той е навехнал кракът си върху камъните. Изглеждаше ми приятно момче и ако е коментирал така Роберта, оставам разочарована от него.
Искам Прабългарите на плажа, Траките в лукса и Славяните в рибарската къща.

# 44
Във всяко подобно предаване участниците много често влизат в образ, който не винаги покрива действителността. Та и този Юлиян, който и на мен не ми е никак приятен може в живота да е съвсем друг човек. Освен това изглежда доста амбициозен и някак на моменти ми напомня хъса на учителите от едно време.
Една от участничките е колежка на мой приятел и той каза, че все едно глед друг човек на екрана....та в тези условия не знам кой е себе си там, за да правим ние тук генерални заключения.

Общи условия

Активация на акаунт