💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 37 021
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 900
Ще научи как не трябва да се прави, да се говори и изобщо- какъв не трябва да става.

Вярно е, ама според мен при нормалните хора е вродено. Тоя по рождение е с отклонения. Имал е належаща нужда лекарска помощ.

# 901
  • София
със сигурност ще викат, най-вече искам да видя физиономията на Александър и онази певицата  Laughing

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 18:54 от Не се сърди, човече

# 902
Ти да не си ги гледал някъде играта вече, че така те афектира изнасянето на информацията за Наско? Моята фантазия лично е твърде бедна за да си представя какво точно се е случило. Кой какво казал ми е все тая.

# 903
Аз пък се кефя, че знам и ще си изгледам с удоволствие епизода, без да се ядосвам,  че оня дръвник може да победи. Принципно искам той да падне, пък от когото и да е😆

# 904
  • София
Ти да не си ги гледал някъде играта вече, че така те афектира изнасянето на информацията за Наско? Моята фантазия лично е твърде бедна за да си представя какво точно се е случило. Кой какво казал ми е все тая.

Утре някой ще ви напиша в прав текст и кой ще спечели крайната победа. Сигурно пак ще ви е интересно, ще искате да видите как е стигнал до там. Хора всякакви, разбирвам ви. Но и вие трябва да разбирате онези, които имат по-различно мислене от вас.
Освен всичко друго забелязвах хора, които изобщо не са активни в темата и почти нищо не пишат, но идват ей така колкото да изтипосат някоя такава 'новинка' и сигурно след това са много горди със себе си. Жалкото е, че си намират адвокати.
Аз със сигурност пак ще гледам, но не, не ме интерсува как е станала загубата след като вече знам за нея. Няма тръпка, няма нищо.

# 905
  • Пловдив
И аз не мога да разбера, щом е толкова належащо да се коментират бъдещи събития, толкова ли сложно да се пише в спойлери?! Това е единственият начин всички да са доволни. Иначе е малко като в детската градина с тези изблици някой да се изтъкне какво е чул/видял/разбрал за по-нататъшното развитие на формата.

# 906
  • София
Разбира се, че трябва да се пише в спойлер, само че това обикновено са нови хора, които не знаят "неписаните правила" и 100 пъти да го напишете, няма да изчетат стотици страници назад, а ще се появи някой нов, който да съобщи информацията. Така че само се натоварва темата допълнително и с мрънкане, а промяна няма да има, така че ако на някого наиситна му е толкова важно, по-добре да не чете. Форумът е публичен, вариант за без спойлери е затворена група, без допускане на всякакви хора, но тук няма как да стане.

# 907
Diavolo,
Скрит текст:

Утре някой ще ви напиша в прав текст и кой ще спечели крайната победа. Сигурно пак ще ви е интересно, ще искате да видите как е стигнал до там. Хора всякакви, разбирвам ви. Но и вие трябва да разбирате онези, които имат по-различно мислене от вас.
Освен всичко друго забелязвах хора, които изобщо не са активни в темата и почти нищо не пишат, но идват ей така колкото да изтипосат някоя такава 'новинка' и сигурно след това са много горди със себе си. Жалкото е, че си намират адвокати.
Аз със сигурност пак ще гледам, но не, не ме интерсува как е станала загубата след като вече знам за нея. Няма тръпка, няма нищо.

Аз не ти го казах с лошо. Уважавам мнението ти. Просто от чисто любопитство ми стана интересно, какво от това че се знае. И да разбера победителя от сега, пак ще ми е интересно кое как е станало. И да, на мен едно име не ми говори нищо. По-любопитно ми е да разбера какво стои зад това име. Ето Насю викат пияница бил, ама умен. Интересно ми е да видя как се стигна до там, че да спечели той. Голяма загадка ми е, честно.

# 908
  • София
Отговорът на тази загадка се крие в числата от последната задача, за смятане ли е, пъзел ли е, логистична ли е Joy, скоро ще видим, но тя е обърнала нещата след кахърните реакции, които ни показаха за заблуда.

# 909
Аз имам предположение за развитието на тазвечершната игра.
Скрит текст:
Е ли възможно Наско да е загубил, но да са дисквалифицирали Георги заради знамето и останалите простотии. Пък и кой знае какви ги е вършил на дуела.

# 910
Не мисля, че е дисквалифициран. Ваня днес каза, че не се е справил с логическа задача, където трябва повече ум. 😂 Според мен са му дали таблицата за умножение и ония е опулил очи. 😃
Моля ви престанете да мрънкате с тези спойлери и скрити текстове. Аз също го казах един път да се слагат такива, но не е необходимо постоянно да мелите за това. В крайна сметка тук се обсъжда играта и винаги ще се каже нещо, което може да не искаш да прочетеш.
Славяните много готини, Бояна прекалила с русите екстеншъни. Дългата коса отдавна умря като тренд.

# 911
Хора, уважавайте другите пишещи и пишете в спойлери, моля.

# 912
Еми ето цял ден се напъваме защо се разбрало кой спечелил, а в крайна сметка никой нищо не знае.

# 913
Forrester69, гледам, че днес пак ти е ден за чистене май.

# 914
  • Sunshine state
Дългата коса отдавна умря като тренд.
Чак пък да е умряла и да е била тренд дългата коса, не знам. По-скоро е въпрос на избор и какво ти отива. Екстеншъните ако си имала предвид не са вече на мода, да.
Днес ще се наслаждавам на епизода и с удоволствие ще гледам както никога до сега. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт